Saç Kesim Şekilleri eski saçlarımı istiyorum...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lililh

12.06.2011 :)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
95
0
46
İstanbul
merhaba kızlar. benim 2 sene öncesine kadar bukle bukle dalgalı saçlarım vardı düzleştire düzleştire mahvettim. perma yaptırıyım bukle bukle olsun güzel olur dedim yaptırdım pişman oldum yetmedi bide saçlarımı kırmızıya boyattım bi bunalım anında önce açtıkları için saçım yandı kısacık kestirdim :/ şimdi uzadı toparlandı ama eski dalgasına hiç kavuşamadı ne yapmam lazım eskisi gibi olması için kökü bende sanıyodum ama değilmiş oooy oy

Benimde saçlarımın dalgası çok güzeldi sürekli boyamaktan ve düzleştiriciden aynen benimde dalgası bozuldu.
Ama şuan hamile olduğum için hiç boyamadım saçlarımı eski haline dönmeye başladı.Yıpranmış saçları kestirip hiç boyamazsan sanırım uzadığında eski haline dönme ihtimali var.

boya uzayıp gittiğinde kestirirsem boyalı kısımları düzelir yani. biraz zaman alıcak ama sanırım sabredebilirim

Benimde saçlarımın dalgası bozuldu .
Köpükle falan eski halina getirmeye çalışıyorum ama o eski dalgası hacmi yok .s

allahın izni ile olur.saçlarınızı 3 numara kısalıgına indirirseniz her tarafından saçlarınızın eski hali döneceğini göreceksiniz.saç boyalarına çok yüklenmeyin.doğal görünümünüz her zaman en iyisi unutmayın.iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…