- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi scarfaceislove
bunu nasil yapti ya cok guzel olmus
Bu ışık acıkken ;
Eki Görüntüle 982792
Bu da ışığı söndürünce
Eki Görüntüle 982795
Adam becerikli :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ışık acıkken ;
Eki Görüntüle 982792
Bu da ışığı söndürünce
Eki Görüntüle 982795
Adam becerikli :)
Fotonun büyük halini ilk mesaja ekleyemedim
İşte burda;
Biraz ışık yansımış ama olsun :)
Eki Görüntüle 982778
böyle güzelliği daha ortaya çıkmış.
halı vs.de çok uymuş gerçekten çok hoş olmuş.
konsoldaki ışıklandırmayı çok beğendim.
genç odalarına düşünüyorum böyle bir şey.
reklamcılar yapıyorlar mı,tabela vs. işleri de yaptıklarından acep?
canım gerçekten eşin çok becerikliymiş.öncelikle mutfağına ve aksesuarlarına bayıldım kçük bi mutfak ama sıcacık.sen orda huzurluysan mesele yok.arkadaşımızın tavsiyesine katılıyorum açık renkte bi duvar kağıdıyla mutfağını dahada ferahlatabilirsin.ve ek olarak bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum belki aklınızdadır ama yine şu var mutfak alt dolaplarının en altınıda kapatabilirsiniz.hem senin temizlik yapman kolaylaşır hem dolapların altına bişey kaçmaz en önemliside mutfak tamamlanır.bizimde en alt kapakları yoktu tam ne deniyo bilmiyorum ama sürekli bişi kaçıyodu sürekli oralarıda süpürmek zorunda kalıyordum şimdi takıldı çok rahatladım.siz bilirsiniz yinede.bu arada konsoluna bayıldım.harika.evinin diğer bölümleride çok güzeldir eminim güle güle güzel yemekler pişir canım.
masallah masallaaah allahim mutlulugnuzu bozmasin.
![]()
pembe renge bayılan biri olarak çokkkk güzel buldum güle güle kullan harika olmuş eşininde ellerine sağlık :))
Siz beğendiyseniz ne güzel içiniz açılır pempiş pembiş.
Ben mutfakda beyaz ve kahve tonlarını pek seviyorum klasiğim yapcak bişe yok![]()
Çok cici olmuş mutfağın güle güle huzurla kullan![]()
![]()
![]()
çok güzel olmuş eşinin ve senin ellerine sağlık:) aşkla kal![]()
canım çabaların güzel sonuç vermiş ama keşke biraz araştırsaydın renk konusunu...
fuşya en zor renktir,,,,psikolojiyi bozar baş ağrısı yapar stresli bir insan haline çevirirmiş insanı...
hatta fuşya mor ve çingene pembesi renkleri içerisinde uzun kalmak gözleri bozar, kalp ritmini bile etkilermiş...
ben açıkçası evimde asla bu renklerden kullanmam....
doğa renklerini kevlerde kullanmak evi sakin dingin ferah ve rahatlatıcı bir ortam yapar..
doğa renkleri.; kahve-krem-bej-kum rengi-beyaz-mavi tonları- turkuaz- yeşil ve tonları, gri ve tonları-vizon tonları.....bunlara has renklerdir..
mutfağından şimdi çıkmak istemiyorsun ama inan zamanla bıkacak ve girmek bile istemeyecek durumda olabilirsin...
psikolojik sorunları olan insanların normal hayatlarında fuşya rengini sevdikleri doktorlarca ispatlanmış..
güle güle kullan, inşallah sen bıkmazsın bu renkten![]()
Pembe rengi ben de çok seviyorum ama fuşya değil de daha tatlı bir pembe olsaymış mutfağın daha geniş ve ferah dururmuş sanki..Yine de sizin zevkiniz ve sizin seçiminiz..
Bu arada benim de mutfağım pembe renk..
Güle güle kullanın inşllh..![]()
Mutfak sizin değil kiracısınız kendi eviniz olsa zaten direk mutfak yaptırırsınız bence harika olmuş ilk haliyle kalsa ben tutsam üzülürdüm esinizin emegine saglik gercekten. Insanin hicte psikolojisi bozulmaz boyle bi mutfagin icinde pembe candir zevk meselesi tabiki bu arada sabunlugunuzuda cok begendim nereden aldiginizi sorabilir miyim :)