Eski püskü mutfağı barbie bebek mutfağına çevirmek :)

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
579
198
35
Merhaba bayanlar,

Öncelikle evimden bahsedeyim. Eski ama çok bakımlı bir ev. Kiradayız. Oturduğumuz muhit çok pahalı bi muhit olduğu için eski olmasına rağmen 800 lira kira ödüyoruz :)

Muhit güzel, bahçesi çok güzel. Kapıları ve mutfağı yenilense evin eski olduğuna inanmak mümkün olmaz. Öyle bir ev yani.

Ev o kadar içime sinmişti ki, bayıldım bahçesine, kapıda rengarenk çiçekler karşılıyo bizi :)

Ama mutfağa girince hüsrana uğradım. Bu nedir yahu dedim. Eşim "üzülme aşkım sana çok şirin bi mutfak yapıcam" diyerek kandırdı beni ve evi tuttuk :1:

Mutfağımın eski hali budur :

$1947676_827838420575538_739529178_n.webp

İçime sinmemesi doğalmış değil mi :)

Eşim reklamcı, dolaplarımı çok güzel bir malzemeyle kapladı ve renk-eşya seçimini tamamen bana bıraktı.

Şimdi mutfağımı çoook seviyorum.

Hiç çıkmıyorum ordan. Bi de masa attım aynı pembe renkten :)

Pembeli fıstık yeşilli sandalye kılıfları aldım.

Ve fıstık yeşili ekliyorum mutfağıma..

İşte çok sevdiğim mutfağım da bu ;

$1779921_814876995205014_1002409122_n (1).webp

Mutfağımı çooookk seviyorum :69::69: :nazar::nazar:

Kocama da çook teşekkür ediyorum :)

yeni halini daha ayrıntılı ve büyük koysan yaptığın güzellikler daha net gözükür.
eski hali tek foto ve net.

Merhaba bayanlar,

Öncelikle evimden bahsedeyim. Eski ama çok bakımlı bir ev. Kiradayız. Oturduğumuz muhit çok pahalı bi muhit olduğu için eski olmasına rağmen 800 lira kira ödüyoruz :)

Muhit güzel, bahçesi çok güzel. Kapıları ve mutfağı yenilense evin eski olduğuna inanmak mümkün olmaz. Öyle bir ev yani.

Ev o kadar içime sinmişti ki, bayıldım bahçesine, kapıda rengarenk çiçekler karşılıyo bizi :)

Ama mutfağa girince hüsrana uğradım. Bu nedir yahu dedim. Eşim "üzülme aşkım sana çok şirin bi mutfak yapıcam" diyerek kandırdı beni ve evi tuttuk :1:

Eki Görüntüle 981985

Eşim reklamcı, dolaplarımı çok güzel bir malzemeyle kapladı ve renk-eşya seçimini tamamen bana bıraktı.

Eki Görüntüle 981999

Nereden nereye :) Çok şirin bir mutfak olmuş, insan yeter ki istesin, yapamayacağı hiçbir şey yok işte :) Şimdi daha zevklidir o mutfakta yemek yapmak :) güle güle kullanın :16:

Tercih meselesi tabi, benim ruhum daralır o mutfakta. Pespembe. Daha açık ve ferah tonlarda kaplatırdım ben olsam.

Ama siz çok beğenmişsiniz, güle güle kullanın.

Merhaba bayanlar,

Eki Görüntüle 981985

Eki Görüntüle 981999

Harika olmuş canım,bayıldımmm.:16:
Allah'ım mutluluğunuzu bozmasın inşallah.:nazar:
Eşini taktir ettim.
Mutlu ve romantik yemekler yiyin o mutlakta inşallah.:nazar::nazar:

Çok şahane olmuş canım. Güle güle kullan nefis yemekler pişir orda :1:

Teşekkür ederiiimmm :)

kendi fikrimce eski hali daha iyiymis. ama sizin icinize sindiyse gule gule oturun evinizde.

Eski hali hastane mutfağı gibiydi. Şimdiki halini çok seviyorum :)

yeni halini daha ayrıntılı ve büyük koysan yaptığın güzellikler daha net gözükür.
eski hali tek foto ve net.

Evet yeni halinin tek fotosunu koycam hemen düzeltip.

Nereden nereye :) Çok şirin bir mutfak olmuş, insan yeter ki istesin, yapamayacağı hiçbir şey yok işte :) Şimdi daha zevklidir o mutfakta yemek yapmak :) güle güle kullanın :16:

Çok zevkli, hep mutfağımda oturuyorum :)

Güle güle kullan canım çok hoş olmuş.:nazar:

Çok teşekkür ederimm :)

Tercih meselesi tabi, benim ruhum daralır o mutfakta. Pespembe. Daha açık ve ferah tonlarda kaplatırdım ben olsam.

Ama siz çok beğenmişsiniz, güle güle kullanın.

Halım daha açık renk. Bi de fıstık yeşilleri katıp daha da ferahlatmaya çalışıyorum :)

Harika olmuş canım,bayıldımmm.:16:
Allah'ım mutluluğunuzu bozmasın inşallah.:nazar:
Eşini taktir ettim.
Mutlu ve romantik yemekler yiyin o mutlakta inşallah.:nazar::nazar:

Teşekkr ederim :) Eşim evle benden daha ilgilidir saolsun :) Çok güzel şeyler yapıyo. Bi konsol aynası yaptı, herkes bayıldı :)

Onun da fotosunu koycam ilk mesajıma :)

sız begendıysenız guzeldır elbet..eskı halı cok ıc karartıcıymış evet..

ben sadece aradaki seramık mı dıyolar ne onun rengını begenmedım..

onuda su gecırmez duvar kâğıdıyla kaplayın..10 numara olur..

sız begendıysenız guzeldır elbet..eskı halı cok ıc karartıcıymış evet..

ben sadece aradaki seramık mı dıyolar ne onun rengını begenmedım..

onuda su gecırmez duvar kâğıdıyla kaplayın..10 numara olur..

Evet o seramiğin rengi pembeyle çok uyumsuz :) Aslında doğru söylüyorsunuz, bi sorayım eşime olur mu diye :)

mutfağın çok güzel olmuş cnm :)
eşinin neyle kapladığını belirtir misin lütfen bende lojmanda oturuorm malum eski dolaplarımız

gayet hoş olmuş mutfağınız güle güle kullanın:16:yalnız bişi sorucam ev sahibiniz bişi demiyor mu ya da taşındığınızda sökülebilecek tarzda bir malzeme mi kullandı eşiniz:44:

Back
X