- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
- Konu Sahibi scarfaceislove
Merhaba bayanlar,
Öncelikle evimden bahsedeyim. Eski ama çok bakımlı bir ev. Kiradayız. Oturduğumuz muhit çok pahalı bi muhit olduğu için eski olmasına rağmen 800 lira kira ödüyoruz :)
Muhit güzel, bahçesi çok güzel. Kapıları ve mutfağı yenilense evin eski olduğuna inanmak mümkün olmaz. Öyle bir ev yani.
Ev o kadar içime sinmişti ki, bayıldım bahçesine, kapıda rengarenk çiçekler karşılıyo bizi :)
Ama mutfağa girince hüsrana uğradım. Bu nedir yahu dedim. Eşim "üzülme aşkım sana çok şirin bi mutfak yapıcam" diyerek kandırdı beni ve evi tuttuk
Mutfağımın eski hali budur :

İçime sinmemesi doğalmış değil mi :)
Eşim reklamcı, dolaplarımı çok güzel bir malzemeyle kapladı ve renk-eşya seçimini tamamen bana bıraktı.
Şimdi mutfağımı çoook seviyorum.
Hiç çıkmıyorum ordan. Bi de masa attım aynı pembe renkten :)
Pembeli fıstık yeşilli sandalye kılıfları aldım.
Ve fıstık yeşili ekliyorum mutfağıma..
İşte çok sevdiğim mutfağım da bu ;

Mutfağımı çooookk seviyorum

Kocama da çook teşekkür ediyorum :)
Öncelikle evimden bahsedeyim. Eski ama çok bakımlı bir ev. Kiradayız. Oturduğumuz muhit çok pahalı bi muhit olduğu için eski olmasına rağmen 800 lira kira ödüyoruz :)
Muhit güzel, bahçesi çok güzel. Kapıları ve mutfağı yenilense evin eski olduğuna inanmak mümkün olmaz. Öyle bir ev yani.
Ev o kadar içime sinmişti ki, bayıldım bahçesine, kapıda rengarenk çiçekler karşılıyo bizi :)
Ama mutfağa girince hüsrana uğradım. Bu nedir yahu dedim. Eşim "üzülme aşkım sana çok şirin bi mutfak yapıcam" diyerek kandırdı beni ve evi tuttuk

Mutfağımın eski hali budur :

İçime sinmemesi doğalmış değil mi :)
Eşim reklamcı, dolaplarımı çok güzel bir malzemeyle kapladı ve renk-eşya seçimini tamamen bana bıraktı.
Şimdi mutfağımı çoook seviyorum.
Hiç çıkmıyorum ordan. Bi de masa attım aynı pembe renkten :)
Pembeli fıstık yeşilli sandalye kılıfları aldım.
Ve fıstık yeşili ekliyorum mutfağıma..
İşte çok sevdiğim mutfağım da bu ;

Mutfağımı çooookk seviyorum

Kocama da çook teşekkür ediyorum :)