Öncelikle ya Allah aşkına şu evlilik dışı ilişki istemezsem geri kafalı sayarlar mevzusunu bir bırakalım artık. Biliyorum malum çağdaş! tayfa öyle bir mahalle baskısı içersindeki bu konuda, kişi inancı yada karakteri yada tercihi vs vesilesiyle evlilik dışı ilişkiye karşı olduğunu belirtmek istediği zaman otomatik olarak "geri kafalı değilim ama" kalıbında bir cümle kurmak zorunda bırakılıyor. Çünkü bu tayfa tarafından geri kafalılıkla suçlanacağını biliyor. Oysaki iki gr beyni olan her insan bilirki geri kafalılıkka bunun zerre alakası yok.
Herneyse görünce yazmadan edemedim. Konu dağıldı kusura bakmayın.
Açıkçası ben sizi çok takdir ettim. Ve sizin gibi bir insan böyle bir yaşam formundan çok daha iyilerine layık.
Bu arada evli bir insana bakabilen bir erkekten/kadından bi halt olmaz. Zerre şerefi haysiyeti olan bir birey başkasının eşine yan gözle bakmaz. Bu yerçekimi kanunu kadarda kesindir. Eşini aldatan Fenomen şahıs hakkında ise konuşmaya dahi değmez, bırakın imrenmeyi böyle insanlarla aynı yöne bakmayın. Benden size tavsiye.
Yani sadaka verin kurban kesin çoluk çocuk sevindirin yapın bişeyler. Allah kurtarmış sizi.