eski platonikimin fenomen sevgilisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu biz öğretemeyiz ki. Ama en kolay yolu "aşk yeniden akdenizin tuzu gibi"...

ya dedim ya bir de bu çocuktan sonra yine beni üzerler diye kendimi temelli salıp hiç aşık olmadım zorla duvarlarımı yıkıp sevdiğim kişiler de hep aldattılar beni o yüzden iyice erkeklerden korkar oldum :olamaz:

hadi ya nasıl bakmamayı başardınız? fenomen olmasa hesabı gizli olsa eyvallah dicem ama kızın herşeyi tüm özel hayatı ortada :KK43: herşeyini paylaşıyor bi gün evleniyoruuuum diye de paylaşım yapacak bu çocukla :KK43: nasıl bakmayacağım?

Özelden yaziyorum size

Mutlu olmazdınız bence onunla çünki ahlaki değerleriniz farklı belli ki. Onlar mutlu olabilirler çünki onlarınki benzerlik taşıyor anlaşılan. Evet kendi çapında ünlü biriyle olunca kıymete binmiş gözünüzde, geçer.

evet çok farklı yani ben seneler geçtikçe güvene daha da çok değer vermeye başladım ama o sanırım iyice saldı. mesela nişanlısından ayrılması bile benim için belirleyici bir kıstas. kimbilir naptı kıza falan diyorum...

kızdan dolayı mı diyorsunuz.. garip aslında o kıza ben bu mevzulardan önce denk gelip sosyal medyada aa ne suratsız çirkin kız kendini bir şey sanıyor diyip geçmiştim. bu arkadaşımdan sonra kız gözüme çok güzel gelmeye başladı. sosyal medyada tüm kızlar övüyor falan demek benim güzellik algımda sorun var bu kız güzelmiş falan oldum bilmiyorum

Ayy cok uzun yazmişsin.

Kiz Instagrami iyi kullanıyor. Muhtemelen güzel fotoğraflar atıyor. Sen de ders çalışmaktan sıkılmışsın fotoğrafları görünce kıskandın. Olabilir çok takılma. Sizden de olsa olurdu şimdiye kadar. Adam ayrılıp gelse muhtemelen yine istemezsin.

Ayy cok uzun yazmişsin.

Kiz Instagrami iyi kullanıyor. Muhtemelen güzel fotoğraflar atıyor. Sen de ders çalışmaktan sıkılmışsın fotoğrafları görünce kıskandın. Olabilir çok takılma. Sizden de olsa olurdu şimdiye kadar. Adam ayrılıp gelse muhtemelen yine istemezsin.

evet içimi dökmüşüm özür çok uzun oldu okuyanlar kusura bakmasın.

aynen öyle oldu aynen cuk dedi :)

bak dediklerini ben de diyorum kendime ama atıyorum rüyama giriyor bakmasam da sonra kendime söz de versem bi gaflet anında hop bakmışım kızın hesabına :KK43:

açık açık ilişki olarak birlikte olmak istedi ama ben de istemedim açıkçası evlenmeden olmaz kafasındayım biraz. geri kafalılıktan değil ama kendimi duygusal anlamda gerçekten güvenebileceğim biriyle olsun o da kocam olur anca diye düşünüyorum
Öncelikle ya Allah aşkına şu evlilik dışı ilişki istemezsem geri kafalı sayarlar mevzusunu bir bırakalım artık. Biliyorum malum çağdaş! tayfa öyle bir mahalle baskısı içersindeki bu konuda, kişi inancı yada karakteri yada tercihi vs vesilesiyle evlilik dışı ilişkiye karşı olduğunu belirtmek istediği zaman otomatik olarak "geri kafalı değilim ama" kalıbında bir cümle kurmak zorunda bırakılıyor. Çünkü bu tayfa tarafından geri kafalılıkla suçlanacağını biliyor. Oysaki iki gr beyni olan her insan bilirki geri kafalılıkka bunun zerre alakası yok.
Herneyse görünce yazmadan edemedim. Konu dağıldı kusura bakmayın.
Açıkçası ben sizi çok takdir ettim. Ve sizin gibi bir insan böyle bir yaşam formundan çok daha iyilerine layık.
Bu arada evli bir insana bakabilen bir erkekten/kadından bi halt olmaz. Zerre şerefi haysiyeti olan bir birey başkasının eşine yan gözle bakmaz. Bu yerçekimi kanunu kadarda kesindir. Eşini aldatan Fenomen şahıs hakkında ise konuşmaya dahi değmez, bırakın imrenmeyi böyle insanlarla aynı yöne bile bakmayın. Benden size tavsiye.
Yani sadaka verin kurban kesin çoluk çocuk sevindirin yapın bişeyler. Allah kurtarmış sizi.

ahah ay olmaz ama ya. hem dedim ya evliyken başladılar diye daha birlikte olduklarını resmi olarak açıklamadılar anlaşılmasın diye muhtemelen. o zan altına giremem yani. kızın seveni çok kocasından ayrılınca üzülmüş falan millet o kadar :)))

Özelden ipucu ver bari kendimiz araştıralım sonrasını :KK70:

Öncelikle ya Allah aşkına şu evlilik dışı ilişki istemezsem geri kafalı sayarlar mevzusunu bir bırakalım artık. Biliyorum malum çağdaş! tayfa öyle bir mahalle baskısı içersindeki bu konuda, kişi inancı yada karakteri yada tercihi vs vesilesiyle evlilik dışı ilişkiye karşı olduğunu belirtmek istediği zaman otomatik olarak "geri kafalı değilim ama" kalıbında bir cümle kurmak zorunda bırakılıyor. Çünkü bu tayfa tarafından geri kafalılıkla suçlanacağını biliyor. Oysaki iki gr beyni olan her insan bilirki geri kafalılıkka bunun zerre alakası yok.
Herneyse görünce yazmadan edemedim. Konu dağıldı kusura bakmayın.
Açıkçası ben sizi çok takdir ettim. Ve sizin gibi bir insan böyle bir yaşam formundan çok daha iyilerine layık.
Bu arada evli bir insana bakabilen bir erkekten/kadından bi halt olmaz. Zerre şerefi haysiyeti olan bir birey başkasının eşine yan gözle bakmaz. Bu yerçekimi kanunu kadarda kesindir. Eşini aldatan Fenomen şahıs hakkında ise konuşmaya dahi değmez, bırakın imrenmeyi böyle insanlarla aynı yöne bakmayın. Benden size tavsiye.
Yani sadaka verin kurban kesin çoluk çocuk sevindirin yapın bişeyler. Allah kurtarmış sizi.

teşekkür ederim.. sormayın uzun bi ilişkiden çıktığım için onla bile oldum sanıyor sanırım herkes. neyse ben elalemin ne düşündüğünü umursamıyorum ben kendimi ve sebeplerimi biliyorum ondan.

ya geri kafalılıktan değil deme sebebim dekolte severim ne bileyim rahat yaşarım içerim gezerim insanlar ve erkekler çok şaşırıyor da. ondan ekledim aslında konuyla alakası sadece kişiliklerimizin farklı olduğunu söylemek içindi yoksa öyle ilan etme gibi bi niyetim yoktu bu mevzuyu kendim için de.

valla o kadar çok şey için sadaka vermem lazım ki bende para kalmayacak bu gidişle ehehehe :KK70: işte mantığımla yanlış insanlardan uzak durmaya çalışıyorum ama bu kolay oluyor mu? olmuyor ben de napabilirim diye yazdım artık.

evet çok farklı yani ben seneler geçtikçe güvene daha da çok değer vermeye başladım ama o sanırım iyice saldı. mesela nişanlısından ayrılması bile benim için belirleyici bir kıstas. kimbilir naptı kıza falan diyorum...

kızdan dolayı mı diyorsunuz.. garip aslında o kıza ben bu mevzulardan önce denk gelip sosyal medyada aa ne suratsız çirkin kız kendini bir şey sanıyor diyip geçmiştim. bu arkadaşımdan sonra kız gözüme çok güzel gelmeye başladı. sosyal medyada tüm kızlar övüyor falan demek benim güzellik algımda sorun var bu kız güzelmiş falan oldum bilmiyorum

Sosyal medyada herkes birbirini çok övüyor zaten. Yani kız güzel midir değil midir bilemeyeceğim, belki "neden bu kızla bu yaa" deyip kendi kendinize bulduğunuz cevaptır bu.
Bakın siz onunla mutlu olacağınıza inansaydınız zaten adım atardınız, şimdi "vay bee meğer neymiş" diyip gözünüzde büyüttüğünüz bir kırık karakter aslında.

Yani konu sahibesi diyorsun ki kiz evli..bunlar rezil, bunlar ahlaksiz yahu bosver iksiini de Allah bildigi gibi yapsin:KK1:

boşandı kız tanışmalarından bikaç ay sonra. ama kızın eski kocası maddi olarak düşük sanırım bu arkadaşım da bayaaaaa ultra zengin yani.

hatta kızın satmak istediği bi ürün var kendi adıyla maddiyatsızlıktan yapamıyormuş sanırım bu çocuktan sonra açar mağazasını artık ki başlamış hemen.

ahlaksızlar evet. yani istediklerini yaşasınlar ama evliyken ilişki yaşamak benim kırmızı çizgim her durumda ya.

Sosyal medyada herkes birbirini çok övüyor zaten. Yani kız güzel midir değil midir bilemeyeceğim, belki "neden bu kızla bu yaa" deyip kendi kendinize bulduğunuz cevaptır bu.
Bakın siz onunla mutlu olacağınıza inansaydınız zaten adım atardınız, şimdi "vay bee meğer neymiş" diyip gözünüzde büyüttüğünüz bir kırık karakter aslında.

evet aslında lisede aşırı yakışıklıydı şimdi baktım tipi de kaymış bayağı hani ben onu hala lisedeki haliyle gibi görüyorum sanırım hani derler ya insanlar tanıştığınız haliyle kalır diye.

belki de kızın seveni çok diye gözümde büyüttüm evet. şu an sevgilisi olmadan hala bana ulaşmaya çalışsa belki ezik diyecektim kim bilir?

bu arada bu arkadaş çok egoludur bazı özgüvensizliklerimin sebebi odur hatta tam ergenlik dönemimde hep geri durduğu ve özgüven patlaması yaşadığı için kendimi ezik gibi hissettirdiği çok oldu.

anladığım kadarıyla kız da çok egolu tencere kapak olmuşlardır.

aşkolsun ya burda dert paylaşıyorum dertt :))))

acımız büyük gözlüğüm var hatta:cool:

Tamam tamam. Çaresi yok bacım acıya acıya unutup gideceksin. Kendini oyalayabilirsin. Mesela ben dizi film izleyerek ya da kitap okuyarak kendi hayatımdan uzaklaşabiliyorum. İyi geliyor bana.

Yine de kim olduğunu söylemek istersen bi mesaj uzağındayım :KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X