Eski Pasaportumdaki vizemle ilgili bir sorun var ?? :S

mariquita06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
279
2
Merhaba kızlar, yerimi bilmiyorum kusura bakmayın ama benim bi sorum var :26:

Ben pasaportumu yenilettim ve yeni pasaport aldım dolayısılya eski pasaportum iptal edildi fakat benim onun içinde vizem vardı ve süresi hala gecerliydi ve yakında vizemin suresi biticek 12 ocakta bende okullar acılmadan almanyaya gitmeyi ve vizemin süresini uzattırmak istiyorum ama simdi ne yapmam lazım vizem eski pasaportta kaldı ve oda iptal edildi ? :26:

bilen birileri yardımcı olabilirmi acaba acılen lütfen (

canım büyükelçiliği ara bir sor istersen..bnm bildiğim yeniden vize başvurusunda bulunacaksın ama emin değilim..

Benim amerika vizem iptal edilen pasaportumda ve amerikaya giderken hem Eski hem de yeni pasaportumu goturuyorum. Almanya icin uygulama farkli olabilir elcilige danismanda fayda var.

Elçiliğie gittim konustum bugun ama malesef kimsenin beni insan yerine koyduğu yoktu .. 2 kağıt verip bunları doldur randevu al gel dediler tam birşey anlamadım ama sanırım yeni vize vericekler halbuki benim vizem var süresi de bitmemiş :26:

canim vizenin süresi varsa vvize almadan almanyaya gidebilirsin.yani iki kere basvurmana gerek yok.almanyada basvurursun.bana tam tersi olmustu. bende türkiyeye gitmek istiyodum.ama vize icin randevuyu cok gece vermislerdi.bende ordaki adamla konusup gittim.giderken de iki pasaportumuda yanimda götürdüm.zaten bilgisayardan cikiyor neyin ne oldugu.sorun olmadi.
bu arada hala gitmedim vizeyi yeni pasaportuma gecirtmek icin;-)

canım ama banada dendi o 6 aylık vizen varsa eskisini de götür dedi ama ben senede 1 kez almanyaya gidiyorum giriş-çıkış yapıyorum oyle diyincede yeni kağıtlar verdi simdi gerek varmı ki gercekten yeni vize cıkartmaya ? :26:

randevu verdilerse gidip yeni vizeni alacaksin.yalniz vizenin bitis tarihinden itibaren uzatmiyorlar malesef,basvurdugun tarih baslangicli yeni vizeni alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…