- 7 Ağustos 2011
- 212
- 3
- Konu Sahibi _M_e_R_v_E_
Mrb kızlar bn buraya yeni üye oldum formu çok sıcak buldum sizleride o yüzdn sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istedim..16 yaşndym. bn 5 senedir özel okulda okuyorm yani 3 sene orta okul okudm 2 senedrde aynı okulun lisesini okudum.. Ben bu okula başldğm ilk sene , arkdşlrma gerğndn fzla ii davrandım herşeyde alttan aldım gerğndn fazla değer verdm şakayla laf soktular sustum yada güldm geçtm pasif durumuna düştm yani (bnun sebebide özl okul nası bşi ilk defa tattğm içn nası davrncğmı bilemedm aslında insnların hakkımda kötü düşnmelerini ve onları kırmayı istemdm hakkedklerinden fazla ii davrndm tepeme çıktılar ) (normalde öyle değildim kendime iyi nietle yaklşrdm hep ama laf söyletmzdm hakettkletri cevbı verrdm o yüzdn insnlar tarfından değr görürdm..) bn bu hatayı 6. sınfta yaptm snra pişman oldum ddmki sneye eski halime dönücem oldğm gbi olcm.. ama yapamdm belki yni insnlarla tanşrm onlar böyle olmzlar fln die yine öyle pasif knumnda kaldm aslnda arkdşlrmı seviodm ama onların bna değr vermemeleri bni yıkıodu çnkü bn onlara hakkedğndn fzla önmsydum..sonraki snede başka sornlar yaşadım fln.. Sonra lise yine farklı olr die düşndm hep güleryüz alttan aldm fln(9. sınftada yine aynı insnlarla berbrdm kısmn ) ve çok sıkntı çektm derslerde ztn zordu okulu bırakıodm bu iki sebeptn dolayı okulda yalnz gezmk çok kötü bişi aralarna girmye çalışıosn ama özel şeyleri oluo dışta kalıosn onların gözünde peşlerindeki kuyruk oluosn(bn öyle dşündürmem kendi hakkımda o yüzdn gitmedm yanlarına) yalnz kaldım yemekhaneye fln yalnz iniodm çok üzgündüm..10 sınıfta bölüm fln seçtk bn onlardan ayrı sınıfa düştm ve belki burdkler öyle değildir die yine aynı hatayı yaptm ii davrndm yine şaşkın , knuşmyı doğru düzgn bilmz pasf duurumuna düştm (ama bu sefrkiler dahada beter 2 yüzlüydüler kendi grubndakilerin bile arksndn iş çevirck kdr şerefszdiler.. ve banada işleri düştğü zmn cnm cicim snraki zmnlar laf sokmlar aly etmelr fln tabi biliolr bnm alttn aldğmı üstüme geldiler bnde şaşırır olmştm artk nası davrncğmı bi öyleler bi böyle snra tamamn hepsndn elimi ayğmı çektm.. (bn üstü kapalı anlatıorm kızlar abartıosn die düşünmyn anlatmdğm kısım çok ) yani 5 snedr aynı hatayı yaptm ama bunu ii nietle yaptm aleyhime oldu herşy.. ve ailemle knuştm bu drurmu fln şimdi yeni liseye devlet okulunda devm edcm.. Ve nasıl yaklaşsm nasıl davrnsm bilemiorm herks tanştı fln bn dışlanırmıym acaba die düşünüorm ama snra kötü şeyler getrmememye çalışıormve çok dua ediorm herşy düzlsn die 5 snedir.(ama kesnlikle kendimi ezdrmicm bu sefr hakettiği gbi davrncm insnlara (bide bn çok sıck kanlı biriyim hemen insanlara inanıorm hatta kanka fln oluorm kanm ısınıo hemen (bide şöle bşi hemen inanıorm ama kimseye güvenmiorm öyle olmsı gerktğnide düşünüorm(daha doğrusu yaşadklarmdn dolyı istesm bile güvenemiorm..) ve snrm artk kendimede özgüvenm kalmadı..)..(bide şunu söylemk istiorm bn norml hayatmda hiç böyle sornlar yaşyn bri deilm herks tarfndn sevln sayn biriym ve özl okuldkiler bni öncdn tandklrı içn değişsem birdn soğrlar daha kötü olrz die düşündüm farklı insnlarla tanşma ihtycı farklı yüzler görme ihtiyacı duydğm içn başka okula gçmk istedm(bide devlet de de böle şeyler vardır mutlaka ama ordki arkdşlıklar daha samimi gelio birine bişi olsa tüm sınıf birbirine destk oluo sevsede sevmesede(kuznm anlatrddı çok öznrmd o bnm gidcğm okulda okuo)özlde herşey marka para bi kaç çapulcunun platonk aşkları(ünlüler) çıktkları insnlart hergn böyle salkça şeyler bide çocuk gbiler iki yüzlüler..) ..(k.bakyn biraz uzn oldu ama yetrnce açk olmya çalştm rahat anlayın die).. sorum şu.. 1. nasıl davranmalıyım ? ii arkdşlk kurabilrmiymm acaba bu sefer ? 2.Eski özgüvenimi nasıl kazanablrm.? 3. bn insnların lafnı vermeye vermye artk vermk istesmde veremyrm korkuyorm ya yanlş knuşrsm die şaşırırsm alay edrlerse takılrsm ne diceğmi untrsm.. gbi bnu nasl düzlte bilirim(ztn kendime güvenm bu yönde kalmdı çoğnlukla)? Kızlar 3 üde bnm içn çok önemli sorular lütfn yardm edin..