- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
-
- Konu Sahibi yuvamutlulugum
Yaptim ama hala engelli görünüyor anlayamadim. Evet canim yeni hat 100 lira ama yalnizca numarani degistirrsen yeni hat almadan 20 liraWhatsapp'tan cikis yapip yrni numaraniz ile kayit olun.
M.hizmetlerinden numara degistirmeyi de ilk kez duydum bu arada.
W.appı komple sil yeniden yükle o zaman yeni numaranı ister onaylarsan düzelirYaptim vatsabi silmeden yeni numarami dogrulattim. Ama hala gorunuyor
Eskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?W.app uygulaması eski numarayla kayıtlı demek ki uygulamayı kaldırın yeni yükleyin
Bide öyle deniyeyimW.appı komple sil yeniden yükle o zaman yeni numaranı ister onaylarsan düzelir
Eskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?
Yaptim ama hala engelli görünüyor anlayamadim. Evet canim yeni hat 100 lira ama yalnizca numarani degistirrsen yeni hat almadan 20 lira
Bence gayet iyi bişey otomatik engelli görünüyor watsapın bi özelliği olsa gerekEskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?
Senin numaranı bilmediği sürece göremez eskisini görür en fazla o da rehberinde kayıtlıysanEskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?
Watsappın eski telefon numaran üzerine açık oldugu için görünmesi normal watsappı sil tekrar yükle şuanki telefon numaran ile gir herhangi bir sorun olmayacaktır .Merhaba hanımlar, benim hattım türk telekom. Dün müşteri hizmetlerini arayıp numaramı değişirdim yani yeni hat almadan yalnizca numaram değişti. Ayrica numaramı ögrenmek isteyenlere karşı gizlettirdim hani 118i arayip adini soyadini verip numara ögreniyorlar ya işte onu kapattirdim. Şimdi size sorum şu. Benim artik eski bumaramla tamamen ilişkim kesildi mi? Yani eski numaram üzerinden bana ulaşılabilir mi? Eski numaramda whatsapta engelli olan kişi şuan yeni numaramda yine whatsapta engelli görünüyor. Eski numarada kalmasi gerekmiyor muydu neden suanki numaramda engelli görünüyor? Engeli kaldirirsam eger beni görebilir mi yeni hattim üzerinden? Müsteri hizmetlerine anlattim ama sanirim anlamadi baska cevaplar verdi umarim siz anlamissinizdir.
Merhaba hanımlar, benim hattım türk telekom. Dün müşteri hizmetlerini arayıp numaramı değişirdim yani yeni hat almadan yalnizca numaram değişti. Ayrica numaramı ögrenmek isteyenlere karşı gizlettirdim hani 118i arayip adini soyadini verip numara ögreniyorlar ya işte onu kapattirdim. Şimdi size sorum şu. Benim artik eski bumaramla tamamen ilişkim kesildi mi? Yani eski numaram üzerinden bana ulaşılabilir mi? Eski numaramda whatsapta engelli olan kişi şuan yeni numaramda yine whatsapta engelli görünüyor. Eski numarada kalmasi gerekmiyor muydu neden suanki numaramda engelli görünüyor? Engeli kaldirirsam eger beni görebilir mi yeni hattim üzerinden? Müsteri hizmetlerine anlattim ama sanirim anlamadi baska cevaplar verdi umarim siz anlamissinizdir.