Eski nisanlimla ayni okulda calisiyorum pazartesi gunu karsilasacagiz..

giyin süslen git canım kardeşim.abartı görmezden gelme tavırlarından sakın bu tip adamlar vazgeçilmez olduklarını sandıklarından en büyük ceza herşeyi unutmuş umrunda değilmiş gibi yapmak.ama lütfen abartmadan.kimseyle bukonuyu konuşma o konuşsa bile!!!!kimsenin ağzına laf verme.ısrarla soran olursa bitirdim üstüne konuşmak istemiyorum de nazikçe kimseye yakınma.kimse seni ayıplayamaz herkez kendi hayatındaki sorunlarla uğraşsın.öyle dmidik neşeli onurlu nazik hanımefendi ol ki şaşsın kalsın.ve ne olursa olsun o adama dönme.ailesini karşıya aldığı adamla mutlu olanı görmedim daha.ve son olarak lütfen ailenin sözünü dinle.Allah daha iyilerle karşılaştırsın.öpüyorum.
tesekkur ederim canim..
Ailemi dinlememe hatasini bir kere yaptim bi daha insallah yapmam zaten.. onun sevgisine ilgisine yaptiklarina kandim gozum kor oldu o kadar cok kisi vardi etrafimda beni usteyen annem sadece bir gor dedi bakmadim bile kafamin dikine gittim bunlar geldi basima.. simdi pisman olsa bile haklisin ilerde jep sorun cikacak o annesinin lafina gelecek yine.. o kadar sinirliyim ki kullandigi hat bile bnm ustumw kredi karti kullanmio die bnm karta aldik ayni numaraydi az bilezik takaczklar diye annemler soylenir diye kartimla o almis gibi takst ysptrdik taksin diye daha bir takstinin odedik.. ya ben onunla beni tek kisi gibi horuyordum ayrimiz gayrimuz hic olmadi onun da bana olmadi allah var ama bu tavrlari beni yikti resmen hemde hak etmemisken.. toplantidan sonra zumreme rica edecegim zaten o oglenci olur muhtemelen beni sabahci yapsinlar mumkun oldugunca az goreyim onu..

Eğer pişman olur mu , ne yaparsam üzülür , bana bakacak mı , acı çekecek mi vs vs diye düşünürsen yıpranırsın ... Çünkü onun her davranışı ezberini bozar dağılırsın ... Sana tavsiyem hiçbir şey düşünme ...

Arkadaşların da deiği gibi süslen makyajını yap en güzel en bakımlı halinle git her gün okula . Seminer dönemine giriyoruz malum öğrenciler yok o yüzden sürekli ya öğretmenler odasında olacağız ya da bahçede... Sana tavsiyem o girdiği an sakın bulunduğun yeri terk etme ters ters bakma , dalma , hüzünlü durma , o görsün diye yapmacık kahkahalar atma , uymayan bir neşe içinde olma çünkü daha çok dikkat çeker ... Biliyorum çok zor olmalı ama elinden geldiği kadar '' normal '' ol ... Mutlaka bir kitabın olsun sıkıştığın yerde açar okursun ...

Öğretmen arkadaşlarınla bu konuyu detaylı konuşma öğretmenler odası magazin yuvasıdır ... Sen bir dersin ona beş gider ... Mümkün olduğunca eğitim odaklı , günlük konuşmalar falan yap.

Dersler başladığında zamanının tamamını çocuklara ayır .. Hatta teneffüslerde bile öğrencilerinle ol mümkün olduğu kadar az görürsün onu . Ve işinde ne kadar başarılı olduğunu görsün. Dönem başı toplantısında mümkün olduğunca çok görev al ( projeler , kutlamalar , önemli günler , komisyonlar vs ) Yapacak çok işin olduğundan kafan dağılacaktır yıl içinde. Öğrencilerinle iletişimini çok iyi tut en önemli nokta bu . Karşısında yarım kalmış yıkılmış tükenmiş eli ayağına dolaşmış birini görmek yerine kararlı , işinde iyi , kendini hayatına kariyerine adamış birini bulacak ... Ama dediğim gibi acı çeksin pişman olsun diye uğraşırsan canın daha çok yanar çok hata yaparsın ...

Güzel bir dönem seni bekliyor kuşan bütün zırhlarını hadi kolay gelsin :ssz:

Saol tavsiyen icin.. beni en cok korkutan ogretmenler odasi zaten ogretmenlerin hepsi cok iyi ama yanimda kac kere konusuldu o ondan ayrildi bu bununla cikti diye onlarin caylarinin yanina kurabiye olmak canimi sikar sadece.. zaten okulumuz yari zamanli birbirimizden ayri zamanlarda calismak isteyecegim birimiz oglenci birimiz sabahci olalim.. bir de beden egitimi ogretmeni o salonunda dururdu hep odaya fazla girmez ya kapi onunde diger hocalarla takilir ya da odasinda.. toplantilardan toplantilara herhelde.. ayy sorumluluk sinavlari var simdi syni komisyonlarda olmayiz insallah

evet anlayacak o kesin zaten ama diyorumya işte anlasa da anlamasa da boşver artık sen onu. erkekler annelerine çok düşkün oluyorlar hem de hepsi. sadece ikiye ayrılıyorlar:

evlendikten bir müddet sonra aklı başına gelip karısına sahip çıkanlar,:51:
evlendikten sonra da akıllanmayıp anasının aklıyla hareket edip karısına zulmedenler..:51:

Bazilari da arada cok iyi denge kurabiliyor duskunluklerine lafim yok annesi sevsin tabii de beni ezdirmesin sadece ama birak annesini bu kendisi simdiden beni ezmeye kalkiyor neymiss aramamisim biraz daha gonlunu almamisim.. serefsizzzz...

Saol tavsiyen icin.. beni en cok korkutan ogretmenler odasi zaten ogretmenlerin hepsi cok iyi ama yanimda kac kere konusuldu o ondan ayrildi bu bununla cikti diye onlarin caylarinin yanina kurabiye olmak canimi sikar sadece.. zaten okulumuz yari zamanli birbirimizden ayri zamanlarda calismak isteyecegim birimiz oglenci birimiz sabahci olalim.. bir de beden egitimi ogretmeni o salonunda dururdu hep odaya fazla girmez ya kapi onunde diger hocalarla takilir ya da odasinda.. toplantilardan toplantilara herhelde.. ayy sorumluluk sinavlari var simdi syni komisyonlarda olmayiz insallah

Eğer müdürüne gidip durumu anlatıp aynı komisyonda olmak , aynı projelerde yer almak istemiyorum dersen önüne iki durum çıkacak ... Ya müdürün profesyonelce davranmadığını düşünecek ve iyice gözüne batacak ya da anlayışla kabul edecek ... Tamamen müdürünün babacanlığına kalmış... Ben geçen sene okulumda bir öğretmen arkadaşla büyük problem yaşadım ve müdür inadına her şeyde bizi yanyana tuttu :27: aynı projeyi verdi , aynı kutlama haftasında görev verdi , aynı gün aynı yere nöbetçi yazdırdı , aynı komisyonlara yazdı ... Bir an olsun kurtulamadık birbirimizden baktık olmuyor barışalım bari dedik işkenceye dönmüştü çünkü :52:

Öğretmen misin? Hiç bir noktalama işareti kullanmadığın için,yazdığın yazıyı zor bela anlamaya çalıştım.Sanırım üzüntünden.Ama benim hissettiğim,barışmak için gelse kabul edersin gibime geliyor.Sen de çoğu şey bitmemiş.

Bazilari da arada cok iyi denge kurabiliyor duskunluklerine lafim yok annesi sevsin tabii de beni ezdirmesin sadece ama birak annesini bu kendisi simdiden beni ezmeye kalkiyor neymiss aramamisim biraz daha gonlunu almamisim.. serefsizzzz...

o kendisi ezdiğinden değildir anasından almıştır direktifleri canım:40:

Yapacağın en güzel şey kimseyi umursamamak.Hiç kimseye boyun eğme o varken öğretmenler odasından kaçma bırak o kaçsın.Sen kaçtıkça herkes üstüne gelir.Senin umursadığını görürlerse barıştırmaya çalışırlar, dedikodu yaparlar vs.Branşınız ne bilmiyorum ama istanbula tayinler kolay oluyor bir de orada belirli bir zaman diliminde olmanız gerektiğini unutmayın.Yani o okulda kalıcı değilsiniz belirli bir zaman diliminde sabretmeniz yeterli.

Öğretmen misin? Hiç bir noktalama işareti kullanmadığın için,yazdığın yazıyı zor bela anlamaya çalıştım.Sanırım üzüntünden.Ama benim hissettiğim,barışmak için gelse kabul edersin gibime geliyor.Sen de çoğu şey bitmemiş.

Evet ogretmenim hem sinirden hemde tablet kullaniyorum klavyesi jarisik zor oluyor uzun bir paragraf taziyorsam ustelik.. ailemde ayni seyi soyluyor sevgimi kat ediyorsan evet bitmedi hemen nasil bitebilir ki herseyi goze alacak kadar sevdim onu. Ama mutsuz olacagim bu yolun sonunda gorunuyor o yuzden biran once bitsin istiyorum. Bir omur mutsuz olacagima bir sene olayim unutmaya calisayim sonra yoluma bakarim en azindan.. ben cok zayifim kendim bile affetmeye korkuyorum o yuzden biran once herseyini alsin gitsin istiyorum

Evet ogretmenim hem sinirden hemde tablet kullaniyorum klavyesi jarisik zor oluyor uzun bir paragraf taziyorsam ustelik.. ailemde ayni seyi soyluyor sevgimi kat ediyorsan evet bitmedi hemen nasil bitebilir ki herseyi goze alacak kadar sevdim onu. Ama mutsuz olacagim bu yolun sonunda gorunuyor o yuzden biran once bitsin istiyorum. Bir omur mutsuz olacagima bir sene olayim unutmaya calisayim sonra yoluma bakarim en azindan.. ben cok zayifim kendim bile affetmeye korkuyorum o yuzden biran once herseyini alsin gitsin istiyorum

Zayıfım diyorsun ama güçlü bir karar vermişsin.O yüzden hani makyaj yapıp dik durup ona karşı mutsuz olmadığını göstereceksin ya,boşver.Sadece kendin ol,kendin gibi davran ve umursama

tesekkur ederim canim..
Ailemi dinlememe hatasini bir kere yaptim bi daha insallah yapmam zaten.. onun sevgisine ilgisine yaptiklarina kandim gozum kor oldu o kadar cok kisi vardi etrafimda beni usteyen annem sadece bir gor dedi bakmadim bile kafamin dikine gittim bunlar geldi basima.. simdi pisman olsa bile haklisin ilerde jep sorun cikacak o annesinin lafina gelecek yine.. o kadar sinirliyim ki kullandigi hat bile bnm ustumw kredi karti kullanmio die bnm karta aldik ayni numaraydi az bilezik takaczklar diye annemler soylenir diye kartimla o almis gibi takst ysptrdik taksin diye daha bir takstinin odedik.. ya ben onunla beni tek kisi gibi horuyordum ayrimiz gayrimuz hic olmadi onun da bana olmadi allah var ama bu tavrlari beni yikti resmen hemde hak etmemisken.. toplantidan sonra zumreme rica edecegim zaten o oglenci olur muhtemelen beni sabahci yapsinlar mumkun oldugunca az goreyim onu..

canım yaaaa nekadar iyi niyetlisin gözünü seveyim sakın affetme.kimse için de bu kadar fedakarlık yapma .kendin diyorsun gül gibi kızsın bırak maddi fedakarlıkları falan erkek tarafı yapsın bukadar verici olma öpüyorum.

Zayıfım diyorsun ama güçlü bir karar vermişsin.O yüzden hani makyaj yapıp dik durup ona karşı mutsuz olmadığını göstereceksin ya,boşver.Sadece kendin ol,kendin gibi davran ve umursama

Haklisin kimse icin yasmayacagim artik hayatimi sadece mumkun oldugu kadar az gorsem iyi olacak umarim ayri zamanlarda calisiriz da biraz da olsa ,olaylasir ikimiz icinde..

canım yaaaa nekadar iyi niyetlisin gözünü seveyim sakın affetme.kimse için de bu kadar fedakarlık yapma .kendin diyorsun gül gibi kızsın bırak maddi fedakarlıkları falan erkek tarafı yapsın bukadar verici olma öpüyorum.

Evet bir daha boyle birsey yapmam cok buyuk ders oldu maddi konular yuzunden canini cok sikiyordu bende destek olmak istedim ailesinin de durumu kotu degil bu arada ama nasil bir anneyse herseyi ogluna yaptrmak istedi.. o bunlari bile gormedi aileme yuk olamam babam yasli vs zaten bende ondan herseyin en guzelini al en iyisi olsun demedim olmasi gereken seyler bile sikintili oldu.. babasi emekli hala kendine ait bir is yeri var kucu, de olsa uc tane evleri varmis iki kardesler kardesi yillar once evlenmis zaten.. annesi sadece pike takimi ve yillar onceden kalma adeta nuhnevi bir yorgan getirmis gelirken bir de cok mutlu olmami bekledi bir de nisan sirarsinda bin lira verdi o kadar.. babasi oyle degil ne lazim falan dedi ama adam annesi babasi sikisik demis diye hersey iyi hallettik dedi.. herkesi yoneten annesi babasina degr bile vermio kadin adami iki ay yanliz birakti.. bilmiyorum benim ailem bana hic kiyamaz babam iflas etti dunya borcu var ona ragmen ben istedim doye evlenmemi kabul etti. Elinden geleni sonuna kadar zorladi herseyini bizim mutlulugumuz icin verir ben o sikisik durumda ona destek olmak icin cabaladim.. ama erkekleri somireceksin cok iyi anladim acimayacaksin hep oyleleri deger goruyor.. fedakarlik yaptikca kendilerini iyice vazgecilmez saniyorlar..

Benim eski sevgilim de böyleydi. Annesinin yanına bi gitti aramaz sormaz saçma sapan bi insan oldu. Döndüğünde buluşmak istedi yanına gittim saydım sövdümm rahatladım çektim gittim:) böyle çabuk rest çekebilme huyumu seviyorum:)

Benim eski sevgilim de böyleydi. Annesinin yanına bi gitti aramaz sormaz saçma sapan bi insan oldu. Döndüğünde buluşmak istedi yanına gittim saydım sövdümm rahatladım çektim gittim:) böyle çabuk rest çekebilme huyumu seviyorum:)

Canim sevgiliyken daha kolay eski erkek arkadsimi da ben bayagi cekmistim bu konulardan degil ama o da ayri bi tuhafti ayrildik iki gun uzuldum gecti ama nisan ne bilim cok tuhafmis bir suru sey aldim onunla evimizi dusunerek evlenmemeyi aklimin ucuna bile geitrmedim bir suru hayal umut.. ayni okuldayiz herkse herseyi biliyor sanki ogrencilere bile rezil olmusum gibi geliyor sonra toparliyorum kendimi.. adam hala bir de benim aramami bekliyor yaa piskinligin bu kadari anasini aramamisim bi aydir diyo bi de babama babam konusun halledin dedi tama konusacagim dedi mesaj bile atmamis it.. kendinde ki ozguvene bakarmisin.. esyalarini eline alinca da boyle ozguvenli olur umarim..

Bizim okulda da bir arkadaş nişanlısından ayrıldı. Aynı okullarda değildi durum biraz farklı ama sonuçta malzeme aynı..
İnan ki o arkadaş konuyu açmadıkça kimse açmadı.. Korkma bence o kadar anlayışsız davranacaklarını düşünmüyorum.
İlk başta sorarlar sen de bitti dersin kısaca. Çok konuşmak istemiyorum de ayrıca. Aynı okulda olmak zor olacak ama, müdürün aynı komisyonlara vermez merak etme. Farklı devrelerde de olursanız daha iyi olur..
Ancak tam kesinleşmemiş ayrılık sanırım. Eğer sorunlar çözülmeyecek, ileride de devam edecek gibiyse boşver kestir at.
Bir arkadaşın dediği gibi öğretmen erkeklerin 30unu geçmiş hala evlenmemiş olanlar gerçekten sorunlu oluyor...

Eğer müdürüne gidip durumu anlatıp aynı komisyonda olmak , aynı projelerde yer almak istemiyorum dersen önüne iki durum çıkacak ... Ya müdürün profesyonelce davranmadığını düşünecek ve iyice gözüne batacak ya da anlayışla kabul edecek ... Tamamen müdürünün babacanlığına kalmış... Ben geçen sene okulumda bir öğretmen arkadaşla büyük problem yaşadım ve müdür inadına her şeyde bizi yanyana tuttu :27: aynı projeyi verdi , aynı kutlama haftasında görev verdi , aynı gün aynı yere nöbetçi yazdırdı , aynı komisyonlara yazdı ... Bir an olsun kurtulamadık birbirimizden baktık olmuyor barışalım bari dedik işkenceye dönmüştü çünkü :52:

Mudur tanidigim kadaryla okulda dedikodu falan olmasini huzursuzluk cikmasini istmeyen biri titiz bu konuda yani o yuzden birsey demez herhalde bir de bu islerle o cok ilgilenmiyor.. sabahci mi oglenci mi olacagimza zumrede kendi aramzda karar veriyoruz. Anlasmazlik olursa mudur el atar herhalde ama olmuyor uyumlu allahtan onunla branslarimiz farkli bir de cok oyle bizde proje gorev falan olmuyor olursa da istege bagli klupleri falan hep kendimiz seciyoruz o yuzden bi sorun cikmaz di

Bizim okulda da bir arkadaş nişanlısından ayrıldı. Aynı okullarda değildi durum biraz farklı ama sonuçta malzeme aynı..
İnan ki o arkadaş konuyu açmadıkça kimse açmadı.. Korkma bence o kadar anlayışsız davranacaklarını düşünmüyorum.
İlk başta sorarlar sen de bitti dersin kısaca. Çok konuşmak istemiyorum de ayrıca. Aynı okulda olmak zor olacak ama, müdürün aynı komisyonlara vermez merak etme. Farklı devrelerde de olursanız daha iyi olur..
Ancak tam kesinleşmemiş ayrılık sanırım. Eğer sorunlar çözülmeyecek, ileride de devam edecek gibiyse boşver kestir at.
Bir arkadaşın dediği gibi öğretmen erkeklerin 30unu geçmiş hala evlenmemiş olanlar gerçekten sorunlu oluyor...

Oyle yapacagim zaten geneli anlayiski yasca benden buyuk meslek lisesi oldugu icin kultur hocalari sadece ogretmenler odasinda oturur digerlrinin kendi odalari var oradakiler de abla gibiler hep tavsiye verirlerdi insallah gercekten oyle insanlardir cunlu artik kimseye guvenim kalmadi.. ayri zamanlar da calisirsak cok iyi olacak.. resmiyette bitmedi sadece esyalari burada gelip alsada bitse artik cok bunaldim.. haklisiniz sorunlu buradayken hic bir priblemimiz yoktu hatta asri iyiydi hersey ama simdiden annesi bolye yapti ve nerde durmesi gerektigin bilemedi.. ilerde buyuk sorunlar olursa neler olur hic bilmiorum..

İcim cok daraliyor bu aptal hala esyalarini bile almaya gelmedi nefret ediyorum arabasi bile burda biran once bitsin artik babama bir de umarim hatasini anlar demis pislik yaaa hala ben mi arayacagim oglen arayim demis babam esyalarini alsin diye kac gun ooldu ya biz sevgilimiydik nisanliydik boyle olur mu yaaa aradim bitti dedi sozde burnumu surtuyor herhalde.. alsin esyalarini artik. Nefes alamiyorum artik..

Back
X