tesekkur ederim canim..giyin süslen git canım kardeşim.abartı görmezden gelme tavırlarından sakın bu tip adamlar vazgeçilmez olduklarını sandıklarından en büyük ceza herşeyi unutmuş umrunda değilmiş gibi yapmak.ama lütfen abartmadan.kimseyle bukonuyu konuşma o konuşsa bile!!!!kimsenin ağzına laf verme.ısrarla soran olursa bitirdim üstüne konuşmak istemiyorum de nazikçe kimseye yakınma.kimse seni ayıplayamaz herkez kendi hayatındaki sorunlarla uğraşsın.öyle dmidik neşeli onurlu nazik hanımefendi ol ki şaşsın kalsın.ve ne olursa olsun o adama dönme.ailesini karşıya aldığı adamla mutlu olanı görmedim daha.ve son olarak lütfen ailenin sözünü dinle.Allah daha iyilerle karşılaştırsın.öpüyorum.
Ailemi dinlememe hatasini bir kere yaptim bi daha insallah yapmam zaten.. onun sevgisine ilgisine yaptiklarina kandim gozum kor oldu o kadar cok kisi vardi etrafimda beni usteyen annem sadece bir gor dedi bakmadim bile kafamin dikine gittim bunlar geldi basima.. simdi pisman olsa bile haklisin ilerde jep sorun cikacak o annesinin lafina gelecek yine.. o kadar sinirliyim ki kullandigi hat bile bnm ustumw kredi karti kullanmio die bnm karta aldik ayni numaraydi az bilezik takaczklar diye annemler soylenir diye kartimla o almis gibi takst ysptrdik taksin diye daha bir takstinin odedik.. ya ben onunla beni tek kisi gibi horuyordum ayrimiz gayrimuz hic olmadi onun da bana olmadi allah var ama bu tavrlari beni yikti resmen hemde hak etmemisken.. toplantidan sonra zumreme rica edecegim zaten o oglenci olur muhtemelen beni sabahci yapsinlar mumkun oldugunca az goreyim onu..