Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Lazkizii54

Miray Ecrin ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
571
Puanlar
38
Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Koşarak kaçın ne tatili .
Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.

Çok ağır şeyler yaşamıssınız
Bebeğinizi kaybetmişsiniz, adam size sahip çıkmamış

Şimdi ciddi ciddi onun aldığı tatile mi gitmeyi düşünüyorsunuz? Lütfen yapmayın ya.
Hayır hayır canım tabiki de düşünmüyorum. Sadece para ve ev olmaması bahaneyle bebeği istemedi şimdi de gelmiş tek başına tatile git diyor sen orayı istiyordun zaten diyor. E adama ister iatemez sormam lazım madem yurtdışı tatiline yollayacak kadar varlıklıydın neden evladına bakmadın diye. Ne yapmaya çalıştığını sordum yoksa banane canım gitmem yani.

bakin size aleni sekilde yem atıyor bu geriften bi cacik olmaz ne demek tatil ayarlamak hangi hakla asla gitmeyin yolunuza devam edin ince tatil der bi bakarsiniz devami gelir kendinize bu kotulugu yapmayın

Bence gitmemelisin kesinlikle. Muhattap da olma nolursa olsun

Mevzu para değil. Baba olmaya cesaret edememiş, aile kurmaya da. İki adım yürünmez bunun gibisiyle.

bakin size aleni sekilde yem atıyor bu geriften bi cacik olmaz ne demek tatil ayarlamak hangi hakla asla gitmeyin yolunuza devam edin ince tatil der bi bakarsiniz devami gelir kendinize bu kotulugu yapmayın
İşte ben ona soruyorum madem tatil alacak kadar paran vardı neden evladına sahip çıkmadın diye. Geçmiş geçmişte kaldı diyor allah aşkına bi bebeğin canı geçmişte kalır mı?

Onunda gelmeyeceği ne malum birden karşına sürpriz diye çıkmayacağı ne malum denenmisi denemek manasız değil tatilini bir çöpünü kabul etmem ben olsam
Kesinlikle öyle ama arkadaşlarımı arıyor bana ulaşamazsa aklı sıra iyilik meleği kesildi.

Bir tatil, herşeyi unutturur mu?
Benim bebeğimi asla unutturamaz ben hala ağlarım stresten adetim gecikir ama beyefendinin 1 ay sonra sızlanacağı tuttu. Gereksiz şey.

Kaç güzelim kaç. Valla öyle insanla ömür gecmez
Aynen öyle canım ama sürekli arkadaşlarımı rahatsız ediyor abime yakın olmaya çalışıyor ne bileyim saçma salak hareketler içinde.

Size tatil bileti alip yumusatmasi özgürce yaşayacağı bir ilişki demek
Ama evlilik, bebek vs... Bir ömür sürecek sorumluluk ve ayak bağı demek . Tatile harcadığı para, hadi euro yüksek, 10 bin lira olsun.
O paraya evlenmeye kalksan anca salon takımı alırsın. Adam bunu farkında
Uyuşturucu konusunda da ''aa nasıl yanii,tinerciiii, yarın bir gün seni keser' falan demeyeceğim. Çünkü benim eski erkek arkadaşım da kullanırdı. Ama birden havadan düşen bu kadar yüksek bir para bana satış işi yaptiğini düşündürdü. Torbacılık yapıyor demeyeceğim ama aracılık yapıyor olabilir.
Her halükarda da uzak durmak ennn iyisi.
İlla bedavaya yurtdışına gitmek istersen Erasmus var, 1 haftalık Erasmus pluslar var, Avrupa gönüllü hizmetleri var... üstelik bu seçenekler kendine olan saygıni goturmez

O tatile tek başıma gider bir güzel keyfime bakar döndükten sonra da bi daha yüzüne bakmam öyle popoya böyle p.pi. Sen kürtaj ol, hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpran bu sırada o da kendini uyuşturucuya versin sonra da 2-3 bin lirayla bi pişmanım demekle hepsini unutturacağını sansın ne güzel dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…