- Emoji Skoru
- 571
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.Koşarak kaçın ne tatili .
Hayır hayır canım tabiki de düşünmüyorum. Sadece para ve ev olmaması bahaneyle bebeği istemedi şimdi de gelmiş tek başına tatile git diyor sen orayı istiyordun zaten diyor. E adama ister iatemez sormam lazım madem yurtdışı tatiline yollayacak kadar varlıklıydın neden evladına bakmadın diye. Ne yapmaya çalıştığını sordum yoksa banane canım gitmem yani.Çok ağır şeyler yaşamıssınız
Bebeğinizi kaybetmişsiniz, adam size sahip çıkmamış
Şimdi ciddi ciddi onun aldığı tatile mi gitmeyi düşünüyorsunuz? Lütfen yapmayın ya.
Mevzu para değil. Baba olmaya cesaret edememiş, aile kurmaya da. İki adım yürünmez bunun gibisiyle.Hayır hayır canım tabiki de düşünmüyorum. Sadece para ve ev olmaması bahaneyle bebeği istemedi şimdi de gelmiş tek başına tatile git diyor sen orayı istiyordun zaten diyor. E adama ister iatemez sormam lazım madem yurtdışı tatiline yollayacak kadar varlıklıydın neden evladına bakmadın diye. Ne yapmaya çalıştığını sordum yoksa banane canım gitmem yani.
İşte ben ona soruyorum madem tatil alacak kadar paran vardı neden evladına sahip çıkmadın diye. Geçmiş geçmişte kaldı diyor allah aşkına bi bebeğin canı geçmişte kalır mı?bakin size aleni sekilde yem atıyor bu geriften bi cacik olmaz ne demek tatil ayarlamak hangi hakla asla gitmeyin yolunuza devam edin ince tatil der bi bakarsiniz devami gelir kendinize bu kotulugu yapmayın
Kesinlikle öyle ama arkadaşlarımı arıyor bana ulaşamazsa aklı sıra iyilik meleği kesildi.Onunda gelmeyeceği ne malum birden karşına sürpriz diye çıkmayacağı ne malum denenmisi denemek manasız değil tatilini bir çöpünü kabul etmem ben olsam
Benim bebeğimi asla unutturamaz ben hala ağlarım stresten adetim gecikir ama beyefendinin 1 ay sonra sızlanacağı tuttu. Gereksiz şey.Bir tatil, herşeyi unutturur mu?
Haklısın. Kendi bebeğine şimdiden bunu yapan ileride çocuğuna neler neler yapmaz. Gereksiz işteMevzu para değil. Baba olmaya cesaret edememiş, aile kurmaya da. İki adım yürünmez bunun gibisiyle.
Aynen öyle canım ama sürekli arkadaşlarımı rahatsız ediyor abime yakın olmaya çalışıyor ne bileyim saçma salak hareketler içinde.Kaç güzelim kaç. Valla öyle insanla ömür gecmez
Gitmem de işte rahatsızlığı hala devam ediyorBence gitmemelisin kesinlikle. Muhattap da olma nolursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?