- Emoji Skoru
- 571
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Lazkizii54
Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.
Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Son düzenleme: