• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski nişanlı 13 yıl sonra neden faceten eklenir :(

nesa85

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
30
0
286
Bursa
selam kızlar kafayı yemeden önce sizlerle paylaşmak istedim belki bi akıl veren olur :(( kızlar 2,5 senelik bi ilşkim var ama elimden gtti gididcek.biz küçük bi kasabada yaşıyoruz ki malum herkes birbirni tanır bizde çok uzn yıllardır birbirimiz ismen bilmemeize rağmen hiç merabamız bile yoktu sürekli haber gönderip duruyodu ama aramızda çok yaş farkı olduğu için (15 yaş ) sürekli red ediyodum taki 2,5 sen önceye kadar :)bizim ilşkimiz hiç bi zaman çok mıncır mıncır olmadı birbirimizin alanlarına girmedik çünkü onnda bi çevresi var benmde yeri geldi 3 haftada görüştük sonuçta ikimizde çalışıyoruz erkek arkdaşım 1 hafta sonu çalışıyo pazarda dahil olmak şartıyla 1 hafta çalışmıyo böylede olunca doğal olara ne kandine ne ark nede birbirimize vakit ayırabiliyoruz bu yüzdende haftasonları arkadaşlarıyla geçirmesinde bi sakınca görmedim ama sanırm hata yaptım arada fazla mesafe olamamlıymış bu 2,5 sen boyunca sürekli aynı gttik günde 1 kere telde konuştuk yeri geldi günde 5 kere konuştuk ama ilgiszlik boyutunu abarttığı zamanlarda sonrunlarımız oldu ben ayrıldım o ısrar etti barıştık bu zaman zarfında 5 kere falan ayrıldık başrıştık ama bu ayrılıklar 1 günğü geçmedi en son ayrıldığımızda 2 hafta görüşmedik hiç sebebi ise ilgisiz davranışıydı ve iki haftanın sonnda konuşmak için buluştuk ben ilişkimiz 1 seneyi geçtikten sonra artık evlenmmeiz gerkiyo tarzı konuşmalar yaptım hep ama 1,5 sen beni zaman geçsin tanıyalım birbirmiz falan gbi oyaladı perşembe buluştuğumuzda bn ya artık evlenirriz yada biter dedim oda sen benmle bi ömr geçirebilceğine emnmisin dedi bn evet dedm aynısısnı bn sordum oada evet dedi o gece evelmeye akar verdik ve herkes evine gtti vee pazar günü facesinde ski nişanlısını eklediğini gördüm aradaım heemn ki bıu zaman kadar asla facedeki ark kim diye sormamışmdır ban kızn adını soyadını söyleyip kim dediğimde akrabam dedi bana yalan söyleme dedim niye ark oldunuz dedim biçok şey geveledi bnde alhah belanı versin dedim ve kapattım ama onu kaybetmek istemiyorum ertesi gn bn aradım altatn aldım ve o konuyu hiç açmadım şimdi hiç aramadığım kadar arıyorum ilgileniyorum ama iş işten geçtimi bilmiyorum ki 13 sene olmuş ayrılalı nişye bi adam evlenmeye karar verdikten 3 gn sonra eski nişanlısnı face ekler ki kızlar yardım edin bana nası bi tavır takınmalıyım kaybetmek istemiyorumm bu zaman kadar anlamadığım tek şeyi anladım ben ona gerçektenn aşıkmış sanki 3 gndür nefes alamıyorum çok ama mutsuzum yarrdım edin napmalıyım akıl vern kızlar beynim durdu tek bildiğim onu kaybedemem kaybetmek istemiyorum:(((

Back