Eski neşem yok yalnızım hissizim tek başımayım

Bi yavru kedi, köpek edinin. Ama sonra hayvana çöp muamelesi yapmayın lütfen. Bir hayvan sahiplenin ömürlük bir can bir nefes sevgi dolu ve sizi rahatlatacak. Eğlenceli kitaplar okuyun içinizi açsın ama bahar tadında... Yeni tatlar keşfedin gidin farklı ülke yemekleri deneyin hatta gidin buraların restoranlarında yemek yiyin. Yabancı diliniz varsa online güvenilir sitelerden arkadaş edinin. İlla bu memleket insanı mı olması lazım arkadaşlarınızın. Şu an belki salgın var ama geçerse nereye giderim diye düşünüp seyahat planlayın geleceğe dönük. Kalabalıklarda bile insan birazcık yalnız meşguliyetten fark edemeyebiliyor bunu. Evlenin çocuk çocuğa karışın şu günleri bambaşka bir gözle özlemle anarsınız. Gerekirse gidin psikolojik destek alın. Hayatın zor olduğu kadar muhteşem taraflarını da keşfedin. Bakın dünya mühteşem canlılar ve nimetlerle dolu. Görün tadın ömür dediğiniz bir nefes. Derin derin içinize çekin.
Sizin yazdıklarınızın hiç birini yapamam maalesef . Kedi çok istiyorum am aimkanım yok

İnşallah dediğiniz gibi olur
2 yıllık ilişkim bittiğinde bende kör bi kuyuda gibiydim.Görevlerim sorumluluklarım sayesinde ayakta kalıyordum ama içten bitmiştim...Yani umarım banlanmam ama ben namaza başladım o sıra,Allaha bol bol dua ettim bu acıdan kurtar beni diye.Hep dua ettim.Onunda çok faydası oldu bana.

Allah yardımcınız olsun. Sevgili arkadaş gelip geçer de aileyle çok zor bir durum. Ama ne güzel çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Daha çok gençsiniz. İmkanınız varsa psikologdan yardım alabilirsiniz. Yoksa çeşitli yazarların kitapları var. Pozitif düşünüp pozitif şeyleri hayatımıza çağırmamızla alakalı. Bir araştırın. Sosyal medyadan falan da bakabilirsiniz. Hayatınız zor kolay değil ama bakış açınızı değiştirirseniz belki de yoluna girer herşey. Rabbim yardımcınız olsun. 🙏

Bu dönem herkes için zor bi dönem hastalık çıktı, yetmezmiş gibi insanlar işsiz kaldı. Haberleri açıyosun bakıyosun sürekli bi travma. İnssnlsr bu dönemde yakınlarının gerçek yüzleriyle tanıştı, çoğu insan boşandı, kimisi evini ayırdı istemediği insanlardan dolayı vs. Dediğim gibi hepimiz zor bi dönemden geçiyoruz. Yardım almak işe yaramadıysa "Zor bir ailede büyümek" kitabını tavsiye ederim, günde 5 dakika nefes egzersizi. Bir de Bilişsel Çarpıtmalar(Düşünce Hataları) Psikolog İlkten Çetin diye aratırsanız yazısı çıkacak onu okursanız size iyi gelir belki. Eğer size iyi gelmiyorlarsa sınır koyun kendinizle ilgilenin çünkü onlardan birşeyler bekledikçe yıpranmaya devam edersiniz. Ben de beceremiyorum fakat insanların söylediklerini önemsememek gerekiyor.

Son düzenleme:
X