Eski Mini Eteğimden Damacana Örtüsü :))

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45

Elinizde kullanmadığınız bir etek varsa birde dışarda satılan örtuleri beğenmiyorsanız bu fikir tam size göre... ustelik gözden çıkardığınız bir eteği kullanıma kazandırmış olacaksınız.. nasıl ama yerimseniben
sadece kendi eteğiniz değil varsa kuçuk kızınıza artık olmayan eteğinide kullanabilirsiniz cicili bicili hihoyyyt

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 ilahi nenepcim ya
peki prensesi ağlatmayalım, anlatıyorum
eteğin kemer kısmında fermuarın olduğu yerden karşılıklı iki minikndelik açıyorsun. sonra bu delikten içeri kurdale olabilir renkli ip olabilir (hayal gucune kalmış) geçiriyorsun. ipi çektiğinde buzulecek.
eteğin benimki gibi sadeise uzerine susleme yapabilirsin. bu kadarcık.. görduğun gibi çok kolay kaydirigubbakcemile5

yaaaaaaaaaaaaaaaa... süper olmuş.........bende isteremmmmmmmmm...

süper
çok iyi akıl etmişsiniz
bu güzel fikirlerden bana da yollayın

bende damacanaya kazağımı giydirmiştim boynunada fular bağlayınca çok tatlı olmuştu :)

SERSOY hızına yetişemiyorum valla ne beceriklisin maşallah

ya ben göremedim vede cok merak etdim (((((((
eminim cok güzel olmusdurr.........

nerden aklına geliyor arkadaş akıllara zararsın:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende dusunuyorum mını etek damacanayı nası kapıyacak dıye ama meger etek mını degılmıs.Kaldı gene benım etekler bosda İyi fıkırmıs degerlendırmek gerek.Elınıze saglık...

süper bir fikir daha ,maşallah sersoycum nazarım deyecek sana yaaa

bende dusunuyorum mını etek damacanayı nası kapıyacak dıye ama meger etek mını degılmıs.Kaldı gene benım etekler bosda İyi fıkırmıs degerlendırmek gerek.Elınıze saglık...

teşekkurler canım...hem neden kalsın senin etekler canım yolla bana hallederiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…