Sersoycum yine muhteşem bir fikirle karşımızdasın.Bende damacanaya bi türlü bi kılıf alamamıştım hep aklımdan çıkıyo unutuyorum falan demek oyüzden kısmet olmamış almak.Senin buluşunu beklemişim.Yanlız güzelim şimdi sen o eteği nasıl geçirdin yani üst kısmını büzdünmü.Bi teferuatlı anlatırmısın güzelcim be.Kızınızın eteğinide yapabilirsiniz demişsin ya benim kızım eteğini damacanada görse ağlar çıkar o benim diye:roflol:
süper
çok iyi akıl etmişsiniz
bu güzel fikirlerden bana da yollayın
bende damacanaya kazağımı giydirmiştim boynunada fular bağlayınca çok tatlı olmuştu :)
Elinizde kullanmadığınız bir etek varsa birde dışarda satılan örtuleri beğenmiyorsanız bu fikir tam size göre... ustelik gözden çıkardığınız bir eteği kullanıma kazandırmış olacaksınız.. nasıl ama yerimseniben
sadece kendi eteğiniz değil varsa kuçuk kızınıza artık olmayan eteğinide kullanabilirsiniz cicili bicili hihoyyyt
nerden aklına geliyor arkadaş akıllara zararsın:roflol::roflol::roflol::roflol:
zamannn ne devriiiiii:)süperr yanee denemek lasım
bende dusunuyorum mını etek damacanayı nası kapıyacak dıye ama meger etek mını degılmıs.Kaldı gene benım etekler bosdaİyi fıkırmıs degerlendırmek gerek.Elınıze saglık...
süper bir fikir daha ,maşallah sersoycum nazarım deyecek sana yaaa