Eski kot pantalonum bakın simdi ne oldu?

fblinil

papatya
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2007
13
1
60
DSC01788.JPG

cok ugrastım halada ugrasıyorum eninde sonunda kesfedecegim resim ekleyebilmeyi:))

Son düzenleyen: Moderatör:
İstedimki sizlerle kendi el emeklerimi paylaşayım ama resim eklemeyi başaramadım :KK43:(

Bloguma beklerim artık sizleri

En zevk aldıgım isler eskileri yenilemek kazaklarımı kesip bicip yenilemek
eklemek istedigim resim kot pantalonumun pacalarını kesip cekete cevirmistim ama dedigim gibi basaramadım resim eklemeyi

blogumda pet şişelerden cicek yapımı. posetlerden örgü sepetler gibi dogayı koruyabilmek adına
yaptıgım calısmalarımda var arkadaslar

belki sizlerden yardım alabilirsem resim eklemeyide ögrenirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar;
vermiş olduğunuz site adresinden kadınlar kulübü linkini göremedim.kadınlar kulübünün linkini yayınlarsanız sitenizde, adresinizi kadınlar kulübüne ekleyebilirsiniz.

resim eklemeye gelincede sitenizdeki size ait olan resime sağ tıklayın.orada özelliklere tıklayın link çıkacak o linkin http:// den sonrasını kopyalayıp k.kdan mesaj yazma yerin üstündeki
insertimage.png
bu kutucağu tıklayıp oraya yapıştırın.bu kadar umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş emeğinize sağlık diğer yaptıklarınızıda görmek isterim ama blog adresinizi göremedim

sevgili editörüm yabangülüm şu anda resim görünüyor heralde siz yapıverdiniz elinize saglık ilginize cok tesekkür ediyorum

blog adresimi eklemistim ama tekrar ekliyorum mutlaka ilginizi cekecek bişiler vardır diye düsünüyorum
bundan böyle daha sık aranızda olacagım

ilginize desteginize cok tesekkür ediyorum:)

işte buda blog adresim
blogumdada desteklerinizi bende esirgemeyin diyorum cünkü henüz cok acemiyim:)

EMEKLİYİM.COM

Son düzenleme:
Bloguna baktim canim cok güzel seyler yapmissin. :KK9: Siyah kurdelali ayakkabilara bayildimmm :KK52: Hasir sapka da bi harika sen duvara asmissin ama ben kullanirdim valla . Ellerine saglik gercekten cok hos seyler var :KK71: Keske benim de bos vaktim olsa da yaraticiligimi kullanabilsem, güzel seyler yapsam. Siselerden cicek yapmissin ya sana tavsiyem degisik renkler de siseler gecerse eline onlarla da yap dekoratif kültablalari olur ya onlara benzemis, cok hos :)

slaniacıgım ilgin destegin önerilerin beni cok mutlu etti tesekkür ederim:)

21 yıl calıstım sonunda emekli oldum calısırken fırsat bulamadıgım zaman simdi o kadar fazlaki bana uhtemde ne varsa her seye el atıyorum örgü dikiş nakıs dekupaj cam boyama ve acaip keyif alıyorum
sonundada yaptıklarımı paylasmak istedim :))

yaptıkların çok güzel ama en çok takılar güzel olmus ellerine emeklerine sağlık:KK16:

sevgili editörüm yabangülüm şu anda resim görünüyor heralde siz yapıverdiniz elinize saglık ilginize cok tesekkür ediyorum

blog adresimi eklemistim ama tekrar ekliyorum mutlaka ilginizi cekecek bişiler vardır diye düsünüyorum
bundan böyle daha sık aranızda olacagım

ilginize desteginize cok tesekkür ediyorum:)

işte buda blog adresim
blogumdada desteklerinizi bende esirgemeyin diyorum cünkü henüz cok acemiyim:)

EMEKLİYİM.COM

rica ederim ama keşke k.knın linkini verip öyle yayınlasaydınız adresinizi.en kısa zamanda yayınlarsanız sevinirim.

ellerinize emeğinize sağlık,kullanmadığımız giymediğimiz eşyaları böyle güzel değerlendirebilmek herkesin yapıcağı iş değil o açıdan öncelikle tebrik ediyorum.Ama ananenizin çeyiz sandığındakilere bayıldım hepsi çok güzeller.:KK71:

X