Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profilimi herkese gizli hale getirdim ama arama kısmına kullanıcı adını yazıp aratınca tüm mesajlar çıkıyor. bunu da gizlemenin herhangi bir yolu var mı acaba.Merhaba,
konu ve yorumların silinmesi uyarı alma sebebidir ve yasaktır.
Konularınıza siteye üye olmayanların erişimini engellemek için Gizlilik ayarlarınıza girin, Kullanıcı İzinleri kısmında yer alan seçenekleri Sadece Üyeler veya Takip Ettiğiniz Üyeler şeklinde düzenledikten sonra Kaydet butonuna basın, konularınız, üyelik bilgileriniz vb hakkında üyelerinde erişim hakkı olmasını istemiyorsanız Hiç Kimse şıkkını kullanabilirsiniz.
Üyelik iptali için de ben,Kazen bey veya
isabel hanıma özelden ulaşmanız yeterli.
Siz kendi kendinizi aratınca elbetteki mesajlarınızı göreceksiniz.profilimi herkese gizli hale getirdim ama arama kısmına kullanıcı adını yazıp aratınca tüm mesajlar çıkıyor. bunu da gizlemenin herhangi bir yolu var mı acaba.
deneme amaçlı başka bir profili gizli üyeyi de arattım, o da aynı şekilde çıktı :)Siz kendi kendinizi aratınca elbetteki mesajlarınızı göreceksiniz.
Ziyaretçi olarak aratın görünmez, ayrıca site içinde yeterince gizliliğe sahipsiniz zaten, konularınızı gizleyebiliyorsunuz, mesajlara kadar gizlemek gerekmez.başka bir profili gizli üyeyi de arattım, o da aynı şekilde çıktı :)
reel hayattan aynı zamanda buraya da üye olan bazı psikolojisi bozuk kişiler tarafından takip ediliyorum. neyse o zaman yapacak birşey yok.Ziyaretçi olarak aratın görünmez, ayrıca site içinde yeterince gizliliğe sahipsiniz zaten, konularınızı gizleyebiliyorsunuz, mesajlara kadar gizlemek gerekmez.
Profilinizi gizli hale getirmeniz konularınızın VE Mesajlarınızın silindiği ve gizlendiği anlamına gelmez.profilimi herkese gizli hale getirdim ama arama kısmına kullanıcı adını yazıp aratınca tüm mesajlar çıkıyor. bunu da gizlemenin herhangi bir yolu var mı acaba.
normal şartlarda haklısınız ancak reel hayattan ruh sağlığı normal olmayan kişilerin burada beni takip ettiğini belirtmiştim. bu kişi kadın profilinde erkek bile olabilir. bunu da bu yüzden sormuştum. böyle bir ayar olmadığını belirttiniz ve ben de sorumun cevabını almış oldum.onlar yüzünden forumda etkinliğimi bitirecek değilim tabii ki. teşekkürlerProfilinizi gizli hale getirmeniz konularınızın VE Mesajlarınızın silindiği ve gizlendiği anlamına gelmez.
Yaptığınız şey sadece profilinizin gizli olmasıdır. Profiliniz ve Profil mesajlarınız gözükmez o kadar diğer konu ve mesajlarınız gözükecektir.
Eğer konularınızın ve mesajlarınızın gözükmesini istemiyorsanız neden foruma yazıyorsunuz ki ?