Eski kk lilardan kimler

evet siteye bir şeyler oldu. kendimden bilecektim az kaldı :)

Bende çok eskiyin 20008 sanırım nikimde aynı hiç değişmedi 24 yaşındaydım üye olunca şimdi 30 oldum uzun süre girmedim ama hiç de bırakmadım sevgiler inş tanıdıkları yakalarım burdan artık buralardayım

Evet evet çok tanıdığım var kazen başda olmak üzere Elif seni tanıyorum gurbaprenses ama benim gibi herkes kopmuş offff benimde DENEF var arkadaşım onu çok arıyorum numarasını bu akıllı tlf yüzünden kaybettim tanıyan varmı

Yok Elif sağol Denef Düzce'de eminim yazdan beri girmemiş KK ya ah bu tlf eşim hattımı sormadan iptal ettirmiş sürpriz için ne bilecek adam çok üzüldüm çok

Herkese merhaba, bende 2008 ocaktan beri buradayim... Cok ozluyorum burdaki aktif zamanlarimi, simdilerde zaman yok eskisi gibi... Bazen girdigimde koyden sehire inmis gibi hissediyorum kendimi yabanciliyorum simdiki forumu, oysa eskiden herkes birbirine asinaydi bilirdik birbirimizi. En cokta Libyanali (birde nickinde sultan vardi ama bir turlu hatirlayamayorum o kisiyi) zamanlari ozluyorum ben. Canli chat vardi sag ust kosede ne gunlerdi... Telli telli telli su telli turna sarkisini soyleyesim geldi, biz buyuduk ve kirlendi kk...

Kirlenmedi de kalabalkık,iyinin yanında kötü de var

merhaba bende eski sayılırım 2007de cilt bakımı vs takip ederken üye olayım dedim..8 yıl olmuş nerdeyse çok şey değişti 2 tane çocuğum oldu bu zaman zarfında..bu site sayesinde bebek bakımı annelik doğum vs çok şey öğrendim ..bu aralar bdvye takılıyorum konuları okuyorum

Gülsüm sultan vardı,onu söylüyorsunuz herhalde,yurt dışında yaşıyordu.

Slm kizlar benimde tam 7 sene olmus uye olali tabi ozmnlar ki kadar sık giremez oldum onceden bulusmalar yapardık cok guzeldi eminim simdide bulusanlar vardir yillar sonra tekrar burda olmak guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…