Eski kk lilardan kimler

Vaaayyyy beee, meğer ben de eskimişm :) baktım ki taaaa 2006'da katılmışım. Ne zor zamanlardı ve ne çok insan bana buradan destek olmuştu. Bu vesileyle tekrar teşekkür etmiş olayım herkese :)

Herkese mrraba bende 2007 de uye oldum ve k gunden beri buradan sirgulamadan hicbisey almam yapmam buraya burdaki arksdaslara guvenim tamdir. Her gun surekki online durumdayim buralarda ))

Mailde eskiler çağırıyor yazısını görünce hatırladığım icinmi eski olduğum icinmi sevineyim bilemedim:) ki eskilerden hatirimda kalan pek az nick var.kk oncelikli tüp bebek - evlenme- ceyiz forumu na donusturulmeden bir çok uye dünya ve ulke gündemini tartışıyor vaziyetteyti "şahsi fikrime göre ".Bu işlerden uzak olan hayatın illaki evlenmek kayinvalide ile gecinmek Çeyiz için ne alacağını düşünmeyen insanlar farklı paylaşımlarla forumlardaydi ve bana göre keyifli olan oydu.yeni üye olan arkadaşlar üstüne alınmasın ama jenerasyon değiştikce eski tat doku hicbirseyde kalmıyor. Saygilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eh. eski sayılırım bende:))...................

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım işin aslı bende oldukca eski üyelerdenim 2008 senesi filan
bi ara girmedim.sonra şifremi unuttum.geri almaya üşendim.hep ziyaretciydim
geçenlerde yeniden paylaşımda bulunayım diye şifremi yenileyerek girdim
aman allahım neler yazmışım
o zamanlar 2. bebek için mücadeleler yorumlar filan
okuyunca kendimi kötü hissettim nedense.belkide o dönemde yaşadığım başka sıkıntılarımı anımsadığımdan
geri hoş onca yıl geçmesine rağmen pek bi değişiklik olmamış hayatımda sıkıntı anlamında...
dedim geçmişe bi çizgi çek yeniden üye ol yeniden başla
ve burdayım işte

Ben de variiiiimmm eskilerdeenn

Merhaba uzun zamandir buraya girmiyordum.davet gelince cok sevindim.bu arada ben2007 de katilmisim :)

Merhabalar,
2007 den beri buradayım. K.K. Avrupa Yakası buluşmamız olmuştu. Sanırım 2009 du. Gezi parkında çay içmiş, borsa lokantasında yemek yemiştik. Hatırlayan arkadaşlar vardır sanırım.

Davet geldı.. Bu bakalım dedık.. Beş sene olmuş evet.. Ne ararsam,ne sıkıntım olursa,neyın doğrusunu öğrenmek istersem tüm yollar buraya çıktı hep.. Ondandır devamlılığımız.

Selammm Ben de eskiyim arkadaşlar :))

Hiiii sizi hatırlıyorum:)Ve bu topik rekor rekor.Çok mutlu oldum sizleri görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…