teşekkür ederim <3 ...ben eski "Sardunya Zakkum"
eh. eski sayılırım bende:))...................
Mailde eskiler çağırıyor yazısını görünce hatırlandığım icinmi eski olduğum icinmi sevineyim bilemedim:) ki eskilerden hatirimda kalan pek az nick var.kk oncelikli tüp bebek - evlenme- ceyiz forumu na donusturulmeden bir çok uye dünya ve ulke gündemini tartışıyor vaziyetteyti "şahsi fikrime göre ".Bu işlerden uzak olan hayatın illaki evlenmek kayinvalide ile gecinmek Çeyiz için ne alacağını düşünmeyen insanlar farklı paylaşımlarla forumlardaydi ve bana göre keyifli olan oydu.yeni üye olan arkadaşlar üstüne alınmasın ama jenerasyon değiştikce eski tat doku hicbirseyde kalmıyor. Saygilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mailde eskiler çağırıyor yazısını görünce hatırladığım icinmi eski olduğum icinmi sevineyim bilemedim:) ki eskilerden hatirimda kalan pek az nick var.kk oncelikli tüp bebek - evlenme- ceyiz forumu na donusturulmeden bir çok uye dünya ve ulke gündemini tartışıyor vaziyetteyti "şahsi fikrime göre ".Bu işlerden uzak olan hayatın illaki evlenmek kayinvalide ile gecinmek Çeyiz için ne alacağını düşünmeyen insanlar farklı paylaşımlarla forumlardaydi ve bana göre keyifli olan oydu.yeni üye olan arkadaşlar üstüne alınmasın ama jenerasyon değiştikce eski tat doku hicbirseyde kalmıyor. Saygilar
Selammm Ben de eskiyim arkadaşlar :))
Mailde eskiler çağırıyor yazısını görünce hatırladığım icinmi eski olduğum icinmi sevineyim bilemedim:) ki eskilerden hatirimda kalan pek az nick var.kk oncelikli tüp bebek - evlenme- ceyiz forumu na donusturulmeden bir çok uye dünya ve ulke gündemini tartışıyor vaziyetteyti "şahsi fikrime göre ".Bu işlerden uzak olan hayatın illaki evlenmek kayinvalide ile gecinmek Çeyiz için ne alacağını düşünmeyen insanlar farklı paylaşımlarla forumlardaydi ve bana göre keyifli olan oydu.yeni üye olan arkadaşlar üstüne alınmasın ama jenerasyon değiştikce eski tat doku hicbirseyde kalmıyor. Saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?