• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

ayyy nostajiiii :) ben ozaman işyerinden bakabiliyordum evde net yoktu şefimiz ikinci üyelik banı yememek için üye girişi yapmamıza izin vermiyordu ruh hastası :1:

ayyy nostajiiii :) ben ozaman işyerinden bakabiliyordum evde net yoktu şefimiz ikinci üyelik banı yememek için üye girişi yapmamıza izin vermiyordu ruh hastası :1:

Bu sorun değilki:).Yönetime haber verebilirsiniz.Benimde kardeşim evde üye.Nadiren girer ama genede üye işde:).Yada ben bazen onun pc den giriyorum.Yönetimin haberi var bişi olmuyor. $1779242_578662068896213_585300475_n.jpg Oy bide neden bukadar şekerim bi bilsem:)

Bu sorun değilki:).Yönetime haber verebilirsiniz.Benimde kardeşim evde üye.Nadiren girer ama genede üye işde:).Yada ben bazen onun pc den giriyorum.Yönetimin haberi var bişi olmuyor. Eki Görüntüle 1051621 Oy bide neden bukadar şekerim bi bilsem:)

:1: şimdi değil ya ilk üye olduğum seneden bahsediyorum çömezdim akıledemedim şimdi şef benim :1:

Nickimi değiştirdim,ben Songül hatırlayanlar çoğunluktadır sanırım.
özlemişim eski dostları,arkadaşları..:16:

Nickimi değiştirdim,ben Songül hatırlayanlar çoğunluktadır sanırım.
özlemişim eski dostları,arkadaşları..:16:

Songüll, ben seni de hatırladım, hoşgeldinn :3:
Ah eski günlere döndüm sankii, sağımda solumda hep tanıdık simalar, ne güzelll :46::31::16:
Nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?

Herkese kocamaaaaan günaydın. :21: :21:

Günaydın Anuşkaaaa :13:
Günaydın eskimeyen KKdaşlarımmm :12:

Songüll, ben seni de hatırladım, hoşgeldinn :3:
Ah eski günlere döndüm sankii, sağımda solumda hep tanıdık simalar, ne güzelll :46::31::16:
Nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?

teşekkür ederim ben iyiyim,sizlerinde iyi olmasını umuyorum.
gerçekten bende özlemişim sizleri..:16::16:

Son düzenleme:
Oooooo kimleri görüyorum,Tülay hanımlarda burdalarmış:32::32::32: Hakkaten ha biz niye koptuk,Nur haber vermese bundan da haberim olmayacak,bu arada Aydanım sana gelecem inşallah:54:

Back