Yurtdışında maddi durumu çok iyi olan insanlar bile ikinci el mağazalarından alışveriş yapıyor. Mobilya, kıyafet, mutfak eşyası... Yenisine para vereceğime ikinci elden bedavaya yakın bir fiyata alırım diye düşünüyorlar. Çok mantıklı birşey bence.herkes cocukken giydigi ikinci el elbiselerden bahsetmis ama yasim su an 31biz de yeni geline asla verilmez, sizde nasil ? Hem annesi hem anneannesi boyleler. Anneannesi 20 yil onceki topuklu ayakkabisini vermeye calismisti , esimin anneside 1980 lerden kalma bol kazaklarini. Yinede tesekkurler yorum icin
Ya 20yıl öncekiyse bayıla bayıla alırım vallabenim kendi aile ve akrabalarim arasinda birbirlerine giyilmis kiyafet verilmez,geline asla verilmez, ben bunu hic gormedim , istemeden de olsayabanciliyorum bu durumu ama esimin ailesinde var boyle hem annesi hem anneannesi boyleler. Anneannesi 20 yil onceki topuklu ayakkabisini vermeye calismisti , esimin anneside 1980 lerden kalma bol kazaklarini
Konu sahibinin eli cok acik. Bir kismini bana bir kismini size yollasinYa 20yıl öncekiyse bayıla bayıla alırım vallaeğer bi daha verirse, istemiyorsanız kibarca teşekkür ederim geçen verdiklerinde olmadı başkasına verelim falan diyebilirsiniz.