- 26 Mart 2022
- 200
- 84
- 48
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar