B
bridetobe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bridetobe
-
ama bu nasıl bir evlilik olacak. siz burada yalnız. o orada eski eşiyle. bana çok ters geldi. ben bunu kabul etmezdim. neden demediniz bende 1 seneliğine senle geleyim. oğlun iyileşene kadar yanında kalayım. iyileşince beraber döneriz...eşinin onu orada etkilemeyeceği ne malum... .
bilemiyorum. .... bazen çocuk için birleşen aileler gördüm. o yüzden bu olaya o kadar olumlu bakamıyorum..eşin gerçekten saf sanırım.,dediğin gibi.... çocuk için eski eşiyle bile beraber olmayı düşünmüş ve hatta bunu söylemişte.....yine böyle duygusal bir anda oğlunun durumuna bakıp tekrar aynı şeyi,söylerse ve kadının da evet diyeceği tutarsa.......bilemiyorum... bu 1 sene senin için bayağı zor geçecek anlaşılan.. hakkında en hayırlısı neyse o, olsun...
senin için cıkılmaz bir durum olmus...
ama cok seviyosun bu yüzden herseyi bitiremeyecektin zaten...
güzel konusmussun tebrik ederim güçlü oldugunu göstermişsin...
ayrı kalacaksınız bu seni nasıl tatmin edebilir ki zaten bu evre de ilişkiniz tamamen de kopabilir...
sen mutlu olda senin için hayırlısı ne ise o olsun...
Sebebini tam anlayamadım ama bu konu samimi gelmiyor bana nedense.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ama bu nasıl bir evlilik olacak. siz burada yalnız. o orada eski eşiyle. bana çok ters geldi. ben bunu kabul etmezdim. neden demediniz bende 1 seneliğine senle geleyim. oğlun iyileşene kadar yanında kalayım. iyileşince beraber döneriz...eşinin onu orada etkilemeyeceği ne malum... .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?