- Konu Sahibi bridetobe
-
eşinden 8 yıl önce ayrılmış ve biz 2 yıldır evliyiz. ama biz evliyken hep görüşürlerdi
daha çok arkadaş gibilerdi. londrada birlikte yemek yemiştik oda buraya gelmişti
aralarında aşk olsa hissederdim. kocam ona aşkından dönmüyo
hala bana aşık o! öyle olsa neden üzgün olsun neden toparlanıp gitmesin
her gece sızana kadar neden içiyo peki?
ama konuşmuyoda! konuşsa benimle birlikte bi çözüm bulsak
çocuğunun kaprisi için bizim yuvamız yıkılıyo
of allahım ben çokmu kötüyüm ya!
belki hamileliğimi sona erdirmeseydim beni terketmezdi
ona bi evlat verseydim hazır olmadığım halde anneliğe
gideceğini bilseydim herşeyi yapardım gitmemesi için... ama okadar ani olduki!
evlilik kurumu her iki kişinin almış oldugu ortak kararlarla yürür.yoksa bi şekilde yaralanır.siz kendi duygularınız yüzünden eşinizin 2.kez baba olma hakkını elinden almış oldunuz....onun duygularını acaba hiç önemsedinizmi.şimdi ah demenin vah demenin hiç anlamı kalmamış..sizin adınıza çok üzüldüm....insanlar sevdiklerini kaybedince anlarlarmış kıymetini.elinizden uçup gidince şunu yapmasaydım demenin de hiç anlamı kalmamış oluyo...
umarım eşiniz yuvanıza sahip çıkar.tekrar eski mutlu günlerinize geri dönersiniz.sevgilerimle.ALLAH yardımcınız olsun...
ayrica ben ingilterede yasayan biri olarak sunu belirteyim 22 yasinda biri bu ulkede zaten anadan babadan ayri yasiyor ve onu toplamak bu saattten sonra zor oglunu kaybedeli cok olmus yeni mi uyanmis madem oglu toparlanacakta annesi neciymis basinda baba olunca cocuk yasta 22 toparlanacakmiymis simdi yalan altinda baska is var bence esiyle gorusuyordu oglu bahane heleki bu yasta ve bu ulkede madde bagimli 22 yasinda birini degil baba sulale gelse adam edemez cunku laf gecmez
evet biliyorum... 22 yaşında dediğim çocuk türkiyedeki yaşıtlarından çok farklı
hatta yazın bi süre yanımızda kalmıştı ve benim için epey sıkıntı olmuştu
şimdi ölümden dönmüş hastanede tedavi görüyormuş eşim annesinden ayrıldığında
ergenlik çağına denk gelmiş ve çok etkilenmiş
o zamanlarda psikolojik tedavi görmüş. ama şimdi koskoca insan
annesi ve babası ayrılmasaydı uyuşturucu kullanmayacakmıydı sanki?
Arkadasim büyük olasilikla kullanmayabilirdi, cünkü her ne olursa olsun basinda babasi olan bir gencle olmayan bir gencin arasinda cok büyük fark var....
Babanin otoritesi, babanin egitimi ile anneninki cok degisik kanimca.....hepimiz annelerimizden duymussudur su lafi "Bak Baban gelsin aksama görürsün sen"benneyaptımki
Allah o cocuga acil sifalar annesine babasinada sabirlar versin ne kadar zor birsey bu onlar icin haberin varmi?? Cok sevdigimiz bir ablamiz var burda oglu madde bagimlisi oda bosanmis kocasindan, kadini ne zaman görsem iki gözü iki cesme!!:çok üzgünüm:
Ah gülsüm kizim gözümün önünde eriyor yavrum allah ondan evvel canimi alsinki görmeyim onun acisini diyor!! :çok üzgünüm:
Esin kimbilir nasil bir vicdan azabi cekiyor kimbilir icinde ne hesaplar ne mahkemeler yapiyor, insan her zaman yaptignin bedelini ödeyecek.. Ha bunda senin ne sucun var??
Hicbir sucun yok ama iste hani bir laf vardir ya
Kurunun yaninda yasda yaniyor iste, o yüzden bence ne yap et biran evvel kendini kopar bu isten cünkü bu senin hesabin degil aslinda....
Umarim kirici olmamisimdir canim sevgiyle:teselli:
kırıcı olan sen değilsin gerçekler maalesef
kafamdan herşey geçiyo zaten! benimde babamla annem ayrılsa ve erkek kardeşim bağımlı olsa bende babamı suçlardım tabiiki
ama benim hayatım benim evliliğim ne olacak? gitsin çocuğunla ilgilensin
ne kadar isretse kalsın ama boşanmayalım
yine benim kocam olarak kalsın.
ben onunla evlenmek için babamı karşıma aldım
ben bi asker kızıyım babam despot bi adam ve boşanma lafına tahammülü yok
ben kocamda bazen babamdan alamadığım şefkati alırdım
belki bu yüzden aramızda 18 yaş var...
bende uyuşturucu kullanayım o zaman
olurmu?? ozamanda onları bırakıp bana döner
off kafayı yemek üzereyim! hiç bişey yapmak istemiyorum işe bile zor geldimmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?