Çocuğunu yanına almasını nasıl karşılardınız? Çocuk gerçekten bağımlıysa çevre değişikliği iyi olurdu.
Yanına almasına karşı çıkacağınızı, çatışacağınızı ve saygınızı yitireceğinizi düşünerek çocuğunu tercih etmiş olabilir. Yok eğer boşandığına pişman olup geri dönüyorsa. Bir süre sonra senden ayrılığına da
pişman olup, sana dönmeyi düşünür bence.
Evli adamla birlikte olan her kadın, şiddetle kınanırken, Evli adamın yuvasını yıkan eski eşe hiç tavır konmaz. Bu çifte standart niye?
3 gündür bir kitap okudum ve simdi bitti.ondan etkilenerek yaziyorum belki ama;gercekten seviyorsan, gittikten sonra daha,cok üzüleceksen ,bence gitmesine izin verme. [b]sevgin icin savasmalisin![/b] cabuk unuturum diyosan o ayri konu tabi..üzülme!! Böyle anlarda hep afrika`daki insanlarin halini düsünüp ne kadar sansli oldugunu hatirla bence .sevgiler.....
ayrılma nedenlerini yada çözümlerini konuşmadık
konuşmaya yanaşmadı hatta
ama oğlu 22 yaşında koskoca insan
tabiki bizimle yaşamasını istese çok mutlu olmazdım
zaten çocuk ülkesini bırakıp gelmez buraya
eşinden 8 yıl önce ayrılmış ve biz 2 yıldır evliyiz. ama biz evliyken hep görüşürlerdi
daha çok arkadaş gibilerdi. londrada birlikte yemek yemiştik oda buraya gelmişti
aralarında aşk olsa hissederdim. kocam ona aşkından dönmüyo
hala bana aşık o! öyle olsa neden üzgün olsun neden toparlanıp gitmesin
her gece sızana kadar neden içiyo peki?
ama konuşmuyoda! konuşsa benimle birlikte bi çözüm bulsak
çocuğunun kaprisi için bizim yuvamız yıkılıyo
of allahım ben çokmu kötüyüm ya!
Cocuguyla biarada olmasi icin illa eski esiyle evlilik mi yapmasi gerekiyor?
Cocuguna sizin yasadiginiz sehre gelmeyi teklif edebilir eger size asiksa?
Yahut size cocugunun yasadigi sehre gitmeyi teklif edebilir ne demek
cocugum iyi degil ben eski esimle evlenicem, bana hic de inandirici gelmedi acikcasi...fisfisfis
başka şehir değil maalesef başka bir ülkede yaşıyor çocuğu
ben buradaki işimi gücümü bırakıp ingiltereye yerleşip herşeye sıfırdan başlayamamki
üstelik onun çocuğu için neden yapayım bunu?
o çocuğunun yaşadığı problemler için gitti londraya ve döndükten bi kaç gün sonra ben artık londraya geri dönmeliyim hayatım oğlumun durumunu bu kadar uzaktan takip etmek mümkün değil aileyi yeniden bi araya toplamalıyım çocuğumu kaybetmek istemiyorum
burda yaşamak sorumsuzluktan başka bişey değil şu anda benim için dedi
sende gel demedi bile!
sanki ben karısı değilde sevgilisiymişim gibi!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?