pişman olmamanıza çok sevindim. inşallah alacağım karar neticesinde seneler sonra bende bun söyleyebilirim. annem seve seve bakarım diyor. ama karşıda oturuyor bebeğimi haftasonları alabilirim(
kaynana (özellikle kayınvalide demiyorum) çalışmak istediğimi bilmesine rağmen bakma teklifinde bulunmadı. kreş işini de biliyor olmasına rağmen. bende bir ara mevzusenu yaptım. hastayım bla bla blaaa. siz şanslı olan gelinlerdensiniz.
Oglum dogdugunda dogu hizmeti yapıyorduk ne annem, ne de kayınvalidem yanımdaydı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Mecburen verdim ben. Çok sıkıntı çektik ama geçti gitti çok şükür.
Şimdi eşimin memleketindeyiz, annemler de 1,5 saat uzaklıktalar. Kayınvalideme bak bile demedik.
Kendisi dedi düşünmeyin hiç ben bakarım Allah'ın izniyle diye.
Yalnız görümcemin 2 ogluna baktı onlar büyüdü, kızım dogdugunda küçük olan da anaokuluna başladı.
Bir nevi aslında kızımınkilere baktım oglumunkine bakmasam olmaz diyerekten bakıyor aslında...
Bence 1 yıl daha sabret. Ya da en kötü ihtimal annene bırak. Benim bir arkadşımda öyle yapıyor.
Cuma günleri gidip alıyorlar pazar da bırakıyorlar hem de 2 yıldır. Seneye çocuk 3 yaşına girecek kreşe verecekler...