İş dilenir gibi değil de ısrarcı olmadan ben düzenimi kurdum sizin için de uygunsa ve bana yer varsa çalışmak isterim diye mail at ya da ara. Cevabınızı bekliyorum de kapa. Eğer onlara da uyarlarsa ararlar yok uymazsa zaten aramazlar. Ama sormadan bilemezsin.
bu durumda gurur yapacak bir şey yok ki
öyle imkan varsa git basla bence bebek için kres daha erken evde baktırabılırsın
evde bakıcı olayı tuzluya geliyor. 1200 1300 istiyorlar. yemeği şuyu buyda cabası. kreş 700 civarı. birde evde bebeğim bütün gün sıkılıyor. kreşte aynı yaş gurubu olacak.. yani 3-4 tane 2 yaş çocuk. daha iyi olmaz mı?
...ama ben patronlarımı arayıp iş dilenir gibi gelip çalışayım mı demek istemiyorm. yaklaşık yanlarında 12 sene çalıştım. aile gibi olmuştuk. mantıken benim oraya yeniden gitmemi isteseler onlar arardı değil mi? böyle dediğimde arkadaşlar ya saçmalama ne alaka diyorlar, ama bence çok alaka ya sizce?
birde sabak 7 de bebeği kreşe bırakmak akşam 7 de almak ev nasıl olacak. yapılabilir mi kızlar?
Canım "onlar arardı degil mi" demişsin ama sen o iş yerinden bir daha dönmemek üzere ayrıldın mı? Evet.
Yahu bu durumda nereden bilsinler senin fikirlerinin değiştiğini, hayatını düzene koydugunu ? Bilemezler ki..
Hem hiçte bile iş dilenmek degil bu. Farklı iş yerlerine basvuru yaptıgın zaman iş mi dilenmiş oluyorsun? Yoo.
Boş bir pozisyon yada ileride oluşabilcek boş bir pozisyon için profesyonelce mail atarsın ayrıldıgın firmana olur biter. Asla iş dilenmek olarak düşünme canım bunu..
canım konu dışı ama sen çekmeköydeydin sanırım kreş ayarladın mı çocuk için, bende kızım için araştırıyorum.. bu arada arkadaşların söylesin patronlara selm88 iş arıyor ona haber verelim mi açık için... diyebilirler..
merhaba kızlar,
kafam çok karışık. bu konu ile ilgili sizin fikirleriniz benim için çok önemli.
yaşım 32. 19 aylık bir bebeğim var. bebekten önce çalışıyordum. iyi bir mevkii ve ortalamanın biraz üstü bir maaş alıyordum (tabi herkesin ortalaması değişebilir)
birdaha çalışmamak üzere doğumla beraber işi bıraktım. ancak işi bırakmak olmuyormuş işte.. bana göre değil ev hanımlığı ve eşe bağımlı olmak... ayrıca bebeğimi de 24 aylık olunca sosyal gelişimi açısından kreşe vermek istiyorm..
yaklaşık 3 aydan beri iş arayışındayım. ancak önce ki statümde ve maaşımda işin benim için hayal oldğunu farketmiştim ki...
eski işyerimde ki arkadaşlarım aradılar. benim yerime işe başlayan kişi işten ayrılmış. eğer çalışmak istiyorsam hemen yeni biri bulnmadan patronları aramı söylediler.
ama ben patronlarımı arayıp iş dilenir gibi gelip çalışayım mı demek istemiyorm. yaklaşık yanlarında 12 sene çalıştım. aile gibi olmuştuk. mantıken benim oraya yeniden gitmemi isteseler onlar arardı değil mi? böyle dediğimde arkadaşlar ya saçmalama ne alaka diyorlar, ama bence çok alaka ya sizce?
birde sabak 7 de bebeği kreşe bırakmak akşam 7 de almak ev nasıl olacak. yapılabilir mi kızlar?
evde bakıcı olayı tuzluya geliyor. 1200 1300 istiyorlar. yemeği şuyu buyda cabası. kreş 700 civarı. birde evde bebeğim bütün gün sıkılıyor. kreşte aynı yaş gurubu olacak.. yani 3-4 tane 2 yaş çocuk. daha iyi olmaz mı?
merhaba kızlar,
kafam çok karışık. bu konu ile ilgili sizin fikirleriniz benim için çok önemli.
yaşım 32. 19 aylık bir bebeğim var. bebekten önce çalışıyordum. iyi bir mevkii ve ortalamanın biraz üstü bir maaş alıyordum (tabi herkesin ortalaması değişebilir)
birdaha çalışmamak üzere doğumla beraber işi bıraktım. ancak işi bırakmak olmuyormuş işte.. bana göre değil ev hanımlığı ve eşe bağımlı olmak... ayrıca bebeğimi de 24 aylık olunca sosyal gelişimi açısından kreşe vermek istiyorm..
yaklaşık 3 aydan beri iş arayışındayım. ancak önce ki statümde ve maaşımda işin benim için hayal oldğunu farketmiştim ki...
eski işyerimde ki arkadaşlarım aradılar. benim yerime işe başlayan kişi işten ayrılmış. eğer çalışmak istiyorsam hemen yeni biri bulnmadan patronları aramı söylediler.
ama ben patronlarımı arayıp iş dilenir gibi gelip çalışayım mı demek istemiyorm. yaklaşık yanlarında 12 sene çalıştım. aile gibi olmuştuk. mantıken benim oraya yeniden gitmemi isteseler onlar arardı değil mi? böyle dediğimde arkadaşlar ya saçmalama ne alaka diyorlar, ama bence çok alaka ya sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?