• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski is arkadasi..

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.986
1.002
333
Merhaba,
Azicik uzun surecek helal edin hakkinizi
Bundan 4 yil once yeni acilan isyerinde tanıştığım bir arkadasim oldu. Bayan kendisi. 2 yil ayni yerde farkli bolumlerde çalıştık aramiz iyiydi. 2 sene sonunda ben istifa ettim. Kendiside benden sonra problemler yasadi ve istifa etti. Bana eski isyerine geri donecegini benimde onunla birlikte baslamam konusunda israr etti. Hatta sen gelmezsen bende gelmem birlikte cok guzel calisiriz dedi.

Neyse onun eski isyerine gorusmeye gittik ve patronun da iknasi uzerine istemedigim maasi bile kabul ederek basladim. Normalde ayni isi yapacaktik ama patron farkli birimin basinda calisacagimi soyledi. Gel zaman git zaman arkadasimin bahsettigi gibi degildi calisma sartlari. Ona bahsettim bu rahatsizligimi ''istemiyosan istifa edersin nasilsa işsizdin'' dedi. Ufak capli atismamiz oldu. Neyse isyerinde farkli bolumler acildi patronun aklina girerek o bolumlerin sorumlulugunu benim ustume yikti. Is tanimimla alaksi olmamasina ramen Hayir demedim. Ogrenmeyi severim. Cunku bu bolumunde onu acikti ilersi icin kolumda bilezigim olur dedim. Kendisi universite mezunuyim diye ortalikta salinir ama bir mail atarken bile duzgun cumle kuramaz beni çağırır.

Bu arada ben hamile kaldim. Tutustu tabi bu. Benim islerim ona kalacakti. Onun altinda calisan bir kiz vardi. Ayni zamanda onun akrabasi.Islerimi ona devretmem gerekiyordu. Kiz 24 yaslarinda ama cok rahat çalışan birisi akli bir karis havada. Neyse ite kaka ogrettim isleri ozanan bile bu arkadasim kiz kendi akrabasi oldugu için onu degilde hamileligimin son haftalarina giren beni sıkıştırıp herseyi ogrettinmi bak ben karismiyorum sorun olursa vs vs diye beni stres icinde strese sokup durdu. Arada atistik tabii şimdi yazarsam daha cok uzayacak konu. Sen önceki isyerinde boyle degildin (tabii orda oyle degildim. Önceki isyerimde kendi basima calisiyordum. Ordaki calisma prensibime aldanip, birlikte calisacagimiza inanarak, bana isleri yikmak icin cabaladigini sonradan farkettim. Israr etmesinin altindaki neden buymus.)

Tabii hep benim icin arkadasim dostum vs diye soylenirdi. Ben de nasil olsa hamileyim Allah izin ederse saglikla dogarsa bebeğim birdaha donmeyecegimi bildigimden hep hee hee diye gectim. Kalbini kirmak istemiyordum yillarca tedavi olmasina ragmen bebegi olmuyordu. Ama ben hamileyken bile ayağına cagiriyordu cok onemli diye diye gittigimde yaa canim bana bi cips alsana gibi sacma sapan seyler icin. Birgun evine cok yakin biryere gittik ben 6 aylik felandim. Afedersiniz ic camasirima kdr islandim. Bana semsiyesini verme nezaketinde bile bulunmadi. Bebegim kolikti ayrica uyku sorunumuz vardi. Sacma sapan sorular icin sabahin korunde beni ariyordu..Halbuki ben islerimi onun akrabasina devretmistim.Is disinda aramayi kesti. 1 yilda 2 kere geldi evime.uzun zamandir da gorusmuyoruz. Beni enayi yerine koydugunu anladigimdan beni sogugum ona. Oglumun dogumgununu kutladim cagirmadim onu. Alinmis heralde. Ortak arkadaslarimiz keske onu cagirsaydin dediler. Facede resimler paylasip gercek dostluk arkadasliktan bahsediyor. Bana laf cakiyor bunum gibi seyler. Sizce dostluk yada arkadaslik bu kadar basitmi?

Sanırım fazla iyi niyetlisiniz
Istemediğiniz bir isi arkadasinizin hatrına kabul edip onca yaptıklarına karşı istifa etmemeniz baba bunu düşündürdü açıkçası
Siz onu dost olarak görmüşsünüz fakat o sizi sadece işlerini hafifleten bir çalışan olrak görmüş.
Sallayın gitsin bu saatten sonra laf soksa ne olur. Ben olsam bu kadar kafaya takmazdım paylaştıklarını

Kusura bakma da böyle bir kadın için iki satır yazıp konu bile açmam, sen bir de uzun uzun anlatmışsın.

İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, ondandır böyle dibe vuruşumuz der bir bilge kişi, ben de yaşadım biliyorum ama senin gibi takmadım, salladım hepsini.

Ortak arkadaşlara söyle çok burunlarını sokmasınlar....

Benim huyum bu maalesef:110: hayatimda cok yer tutmasa bile birisi kirici birsey soylediginde takiliyorum cok.:eek:

bu tarz çıkarcı insanları sallayın gitsin ben de 2-3 hafta önce öyle yaptım. herkese taviz vermekle olmuyor maalesef. bebeğinize odaklanın. doğum izninden sonra da çıkarsınız. başka iş mi yok

Zaten ise donmeyecegimi ogrendigi icin kesti bagini. bboonnyy9090 bboonnyy9090 . isyerinden farkli bir arkadas dogum yapti. kizini gormeye gitmis. Onun icin biz herzaman yanindayiz arkadasliklar bugünler icin var. Degerini bilirsen herzaman yanimizda olcaksin vs vs. Diye laf cakiyor munasebetsiz

Gereksiz yere fazla inanmış ve kendinizi kullandırmışsınız.
İsabet olmuş artık görüşmediğiniz bence ve niye hala kafanıza takıyorsunuz ki?
Unutun gitsin...

Merhaba,
Azicik uzun surecek helal edin hakkinizi
Bundan 4 yil once yeni acilan isyerinde tanıştığım bir arkadasim oldu. Bayan kendisi. 2 yil ayni yerde farkli bolumlerde çalıştık aramiz iyiydi. 2 sene sonunda ben istifa ettim. Kendiside benden sonra problemler yasadi ve istifa etti. Bana eski isyerine geri donecegini benimde onunla birlikte baslamam konusunda israr etti. Hatta sen gelmezsen bende gelmem birlikte cok guzel calisiriz dedi.

Neyse onun eski isyerine gorusmeye gittik ve patronun da iknasi uzerine istemedigim maasi bile kabul ederek basladim. Normalde ayni isi yapacaktik ama patron farkli birimin basinda calisacagimi soyledi. Gel zaman git zaman arkadasimin bahsettigi gibi degildi calisma sartlari. Ona bahsettim bu rahatsizligimi ''istemiyosan istifa edersin nasilsa işsizdin'' dedi. Ufak capli atismamiz oldu. Neyse isyerinde farkli bolumler acildi patronun aklina girerek o bolumlerin sorumlulugunu benim ustume yikti. Is tanimimla alaksi olmamasina ramen Hayir demedim. Ogrenmeyi severim. Cunku bu bolumunde onu acikti ilersi icin kolumda bilezigim olur dedim. Kendisi universite mezunuyim diye ortalikta salinir ama bir mail atarken bile duzgun cumle kuramaz beni çağırır.

Bu arada ben hamile kaldim. Tutustu tabi bu. Benim islerim ona kalacakti. Onun altinda calisan bir kiz vardi. Ayni zamanda onun akrabasi.Islerimi ona devretmem gerekiyordu. Kiz 24 yaslarinda ama cok rahat çalışan birisi akli bir karis havada. Neyse ite kaka ogrettim isleri ozanan bile bu arkadasim kiz kendi akrabasi oldugu için onu degilde hamileligimin son haftalarina giren beni sıkıştırıp herseyi ogrettinmi bak ben karismiyorum sorun olursa vs vs diye beni stres icinde strese sokup durdu. Arada atistik tabii şimdi yazarsam daha cok uzayacak konu. Sen önceki isyerinde boyle degildin (tabii orda oyle degildim. Önceki isyerimde kendi basima calisiyordum. Ordaki calisma prensibime aldanip, birlikte calisacagimiza inanarak, bana isleri yikmak icin cabaladigini sonradan farkettim. Israr etmesinin altindaki neden buymus.)

Tabii hep benim icin arkadasim dostum vs diye soylenirdi. Ben de nasil olsa hamileyim Allah izin ederse saglikla dogarsa bebeğim birdaha donmeyecegimi bildigimden hep hee hee diye gectim. Kalbini kirmak istemiyordum yillarca tedavi olmasina ragmen bebegi olmuyordu. Ama ben hamileyken bile ayağına cagiriyordu cok onemli diye diye gittigimde yaa canim bana bi cips alsana gibi sacma sapan seyler icin. Birgun evine cok yakin biryere gittik ben 6 aylik felandim. Afedersiniz ic camasirima kdr islandim. Bana semsiyesini verme nezaketinde bile bulunmadi. Bebegim kolikti ayrica uyku sorunumuz vardi. Sacma sapan sorular icin sabahin korunde beni ariyordu..Halbuki ben islerimi onun akrabasina devretmistim.Is disinda aramayi kesti. 1 yilda 2 kere geldi evime.uzun zamandir da gorusmuyoruz. Beni enayi yerine koydugunu anladigimdan beni sogugum ona. Oglumun dogumgununu kutladim cagirmadim onu. Alinmis heralde. Ortak arkadaslarimiz keske onu cagirsaydin dediler. Facede resimler paylasip gercek dostluk arkadasliktan bahsediyor. Bana laf cakiyor bunum gibi seyler. Sizce dostluk yada arkadaslik bu kadar basitmi?
hayır da sen kendin ezikmişsin yani.. ben hamileyim ama iş yerinde şefim müdürm bile ayağına çağırmaz. ben istersem kalkar giderim yoksa onlar siz yorulmayın deyip geliverirler.. hadi iş konusu neyse de cips al dedikten sonra sen o an ipleri koparmamışsan ilk başta kendini değersizleştiren sen olmuşsun tabi bebeğğini de... çocuğunun olmaması karaktersiz ve vicdansız olmasına kılıf değil. Saygılar...

Sen de Faceden paylaş o Zaman bunları yapan insanların arkadaşlık tanımına uymadığını. Cips mevzusuna ben de çok sinirlendim. ayıp denen bi şey var. Bir de üste çıkmış. Keşke orada tepki gösterseymişsiniz

fazla iyi niyetlisiniz.

gereksiz bu kadarı lütfen bundan sonraki arkadaşlıklarınızda daha akıllıca davranın.

Gereksiz yere fazla inanmış ve kendinizi kullandırmışsınız.
İsabet olmuş artık görüşmediğiniz bence ve niye hala kafanıza takıyorsunuz ki?
Unutun gitsin...

Ortak arkadaslarimizla sohbet esnasinda konu aciliyor ve bak o oyle zaten yada tipik x iste yaa felan diye gecistiriliyor. Hatta ona toz kondurulmuyor da sen oyle seylermi paylasiyosunda o oyle diyor bile diyebiliyorlar

Ben olsam kafama takmazdım.
Değer karşılıklı olan birşeydir, asla tek taraflı olmaz.
Değer veriyorsan değer beklersin tabii ki, değer vermeyene de güle güle...

Kafana takacak birşey yok...

Iste yapi meselesi :KK43:
Bende çok takardım böyle.
Bir arkadaşım vardı can ciğer, sonra ne olduysa ne kaçtıysa aklına, herşey tepe taklak oldu.
Velhasıl evlendik ikimizde sonra ikimizde aynı dönemlerde hamile kaldık ve yine görüşmeye başladık.
Bi daha şans verdim arkadaşlığımıza, ama huylu huyundan vazgeçer mi?
Yine ters düştük hem de hiç sebepsiz yere...

O yüzden bir insan neyse odur.
Ne değiştirebilirsin ne düzeltebilirsin.
Böyle davranıyorsa bir gün iyi olsa bile sil baştan başa döner...

Boşvereceksin gidecek ki, sen de böyle üzüntüleri tekrar tekrar yaşama.
Hayat o kadar uzun değil malesef...

Pardonda bu eski is arkadasiniz calistiginiz yerin patronumuydu.
Ayagina cagirip cips al ne demek bu ne curret.
O sizi kullanmis isine yaramayacaginiz icinde baginiz kopmus.

Back
X