• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hocam bana karşı birşeyler hissediyor mu

Eski hocamın bana ilgisi var mı

• Evet ilgisi var

OY: 0 0,0%
  • İlgi yok

OY: 11 100,0%

• Ankete Katılan
    11

Pembetokaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
96
32
88
28
10 sene önce liseye başladığım ilk gün görüp ona aşık olmuştum.. sert mizaçlı bi tarih öğretmeni hatta hep siyah giyerdi
Parmaklarında yüzük yoktu, lise 3lere 4 lere sormuştum "bekar" demişlerdi cidden hiç evlenmemiş ama sevgilisi var mıydı bilmem

Ona olan aşkım lisede yayıldı bilmeyen yoktu hoca da benden uzak duruyordu yanımdan geçerken bilerek hoflayıp pufluyordu benden rahatsız sanıyordum.. o zamanlar en yakın arkadaşım olan ayşeyi kütüphaneye çekip "pembetoka beni seviyormu sevgilisi varmı" diye sormuş sonra da ayşe yi pembetoka ve kimseye söyleme diye tehdit etmişti bu olaydan 3 ay sonra liseyi bıraktım hatta hoca beni sormuş pembetoka nerde diye sonra liseyle bağlantımı kestim izimi kaybettirdim açıktan liseyi bitirdim şimdi üniversitedeyim

Hoca 2020de instagram açtı bende ona feyk hesaptan mesaj attım sonrada şahsi instagram hesabımın linkini attım hoca şahsi hesabımı engelledi sonra kendi hesabınıda sildi

Temmuz 2021 de onun takıldığı sahile gittim orada selfie çekip instagram anasayfada (hikayede değil) konumla paylaştım. Bu paylaşımdan 20 dk sonra tarihçi arabasıyla sahile geldi ve bana dik dik bakarak gerile gerile karşımda yürüdü.. aceleyle gelmiş sanki önden kemeri sarkıyordu
Ben ona selam bile veremedim çünkü titredim heyecandan zaten sonrada sahile gelmedi

Aradan geçti 4 ay geçti.. kasım 2021 de hoca yeniden instagram açtı bende takip ettim o da etti
Ben ona yazdım
Hala bekarmış hiç evlenmemiş
Bana sürekli "sen güçlüsün eğitimlisin" diyip duruyordu

Bi kere demiştim ki
keşke ben 23 yaş büyük olsaydım veya sen 23 yaş küçük olsaydın
("senli benli" konuşmamı istemişti o yüzden "siz" demiyordum)

O da demişti ki """😂😂😂 temel sorunda bu zaten"""
Sonra ben ona hep yazdım ama okuyup cevap yazmıyordu.. canım sıkıldı engelle beni dedim o da engelledi

Sizce bu adam bana karşı bir şey hissediyor mu

Ben 24 üm
Hocada 47 yaşında
2 bekar insanız

Siz aynı konuyu Ağustos’ta da açmıştınız sanki. Ve size pek oluru yok demiştik.

Aylardır aynı yerde takılıp kaldınız mı gerçekten? 😔

Lütfen, destek alın tek başınıza yapamıyorsanız 🙏🏻

** ah şimdi hatırladım, hatta hocanıza sapık ve pedofili de denilmişti sanki. Sağlam pabuç değildi diye hatırlıyorum :KK12:

10 sene önce liseye başladığım ilk gün görüp ona aşık olmuştum.. sert mizaçlı bi tarih öğretmeni hatta hep siyah giyerdi
Parmaklarında yüzük yoktu, lise 3lere 4 lere sormuştum "bekar" demişlerdi cidden hiç evlenmemiş ama sevgilisi var mıydı bilmem

Ona olan aşkım lisede yayıldı bilmeyen yoktu hoca da benden uzak duruyordu yanımdan geçerken bilerek hoflayıp pufluyordu benden rahatsız sanıyordum.. o zamanlar en yakın arkadaşım olan ayşeyi kütüphaneye çekip "pembetoka beni seviyormu sevgilisi varmı" diye sormuş sonra da ayşe yi pembetoka ve kimseye söyleme diye tehdit etmişti bu olaydan 3 ay sonra liseyi bıraktım hatta hoca beni sormuş pembetoka nerde diye sonra liseyle bağlantımı kestim izimi kaybettirdim açıktan liseyi bitirdim şimdi üniversitedeyim

Hoca 2020de instagram açtı bende ona feyk hesaptan mesaj attım sonrada şahsi instagram hesabımın linkini attım hoca şahsi hesabımı engelledi sonra kendi hesabınıda sildi

Temmuz 2021 de onun takıldığı sahile gittim orada selfie çekip instagram anasayfada (hikayede değil) konumla paylaştım. Bu paylaşımdan 20 dk sonra tarihçi arabasıyla sahile geldi ve bana dik dik bakarak gerile gerile karşımda yürüdü.. aceleyle gelmiş sanki önden kemeri sarkıyordu
Ben ona selam bile veremedim çünkü titredim heyecandan zaten sonrada sahile gelmedi

Aradan geçti 4 ay geçti.. kasım 2021 de hoca yeniden instagram açtı bende takip ettim o da etti
Ben ona yazdım

Bi kere demiştim ki

Sonra ben ona hep yazdım ama okuyup cevap yazmıyordu.. canım sıkıldı engelle beni dedim o da engelledi

Ben 24 üm
Hocada 47 yaşında
2 bekar insanız
E bu ağustosta açtığınız bir önceki konunuzun aynısı gibi bir şey ama gerçekten :işsiz:

4 ay sonraki olaylar yeni yaşandı

"Seni ve anılarımı yazdığım bir yer var" demişti en son
Anlamadım dedim "neyse" dedi

Valla ben bu cümleden sonra acaba ilgisi var mı dedim 😇

Bu arada hafızan çok iyi eğer profilime girip stalklamadıysan müthiş bir hafiza
Bu hafıza karşısında saygıyla eğiliyorum

Neden habire hocamın ilgisi varmı diye sayfa açıp duruyorsun🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Biraz sanırım adamı takıntı yapmışsın ,

berkaretinle ilgilide sayfa açmışsın,, konuştuğun şuan biride varmış. Ne güzel ona şans tanı zaman geçir
Bence kendi yaşıtlarınla konuşsan daha iyi ,

Hocanın sanmıyorum sana ilgilisi olsun.

4 ay sonraki olaylar yeni yaşandı

"Seni ve anılarımı yazdığım bir yer var" demişti en son

Valla ben bu cümleden sonra acaba ilgisi var mı dedim 😇

Bu arada hafızan çok iyi eğer profilime girip stalklamadıysan müthiş bir hafiza
Bu hafıza karşısında saygıyla eğiliyorum
Hafızalik bir şey değil ki, kim olsa unutmaz lise hocasının 'xy benden mi hoslaniyor?' diye öğrencisini darlamasini, sonra da kimseye söyleme diye tehdit etmesini.
Konuya gelince Allah'tan dert mi arıyorsun , yarı yaş büyük, biyeri kadayıf olmuş adamın derdine dusmussün. Kendine yasitin flortler bul, bu eski defteri de kapat, işler daha fazla çirkinlesmeden

Neden habire hocamın ilgisi varmı diye sayfa açıp duruyorsun🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Biraz sanırım adamı takıntı yapmışsın ,

berkaretinle ilgilide sayfa açmışsın,, konuştuğun şuan biride varmış. Ne güzel ona şans tanı zaman geçir
Bence kendi yaşıtlarınla konuşsan daha iyi ,

Hocanın sanmıyorum sana ilgilisi olsun.
En son ağustosta açmışım onuda arkadaş söyledi bak habire olsa 7 ay aralıkla açmam bence habire olması için her ay aynı konuyu açmam gerekmez mi ya anlamadım valla

Bekaretle ilgili konu açmak ayıp mı bu arada bekaret konusunun bununla ne ilgisi var

En son ağustosta açmışım onuda arkadaş söyledi bak habire olsa 7 ay aralıkla açmam bence habire olması için her ay aynı konuyu açmam gerekmez mi ya anlamadım valla

Bekaretle ilgili konu açmak ayıp mı bu arada bekaret konusunun bununla ne ilgisi var
Tamamda niye aynı soru soruyosunki eminim 6 ay öncede aynıdır şimdide, 🤷🏼‍♀️
Bekareti konuştuğum biri var dediğin için söyledim.
Hocayla baya bi vakit kaybetmişsin. Bence önüne bak, konuştuğun çocuğa şans ver onunla devam et

Hoca sana benimle sevgili olurmusun derse olurmusunn.
Ailen bu yaş durumuna bişi demezmi

Tamamda niye aynı soru soruyosunki eminim 6 ay öncede aynıdır şimdide, 🤷🏼‍♀️
Bekareti konuştuğum biri var dediğin için söyledim.
Hocayla baya bi vakit kaybetmişsin. Bence önüne bak, konuştuğun çocuğa şans ver onunla devam et

Hoca sana benimle sevgili olurmusun derse olurmusunn.
Ailen bu yaş durumuna bişi demezmi
Hayatım şimdi ağustosta konuyu açtım ya işte o konuyu açtıktan sonra biraz şeyler oldu
Biz hocayla ilk kez yazışmaya başladık çünkü hoca instagram açtı hemde yeniden ve ben gerçek hesabımla onu takip ettim

Bana "sen diyebilirsin" dedi normalde siz diyordum hocama
yani hepimizin hocalarına dedigi gibi
Sonra dedi ki "seni ve anılarımızı yazdığım bi yer var"

Sonrada "aramızdaki yaş farkı temel sorun" dedi

Vallaha ben mi yanlış anlıyorum yoksa ilgisi mi var anlamadım o yüzden size sordum

Yani bunlar son gelişmeler hayatım o yüzden konuyu yeniden açtım yoksa bu son gelişmeler olmasa habire açmam yani

Hayatım şimdi ağustosta konuyu açtım ya işte o konuyu açtıktan sonra biraz şeyler oldu
Biz hocayla ilk kez yazışmaya başladık çünkü hoca instagram açtı hemde yeniden ve ben gerçek hesabımla onu takip ettim

Bana "sen diyebilirsin" dedi normalde siz diyordum hocama
yani hepimizin hocalarına dedigi gibi
Sonra dedi ki "seni ve anılarımızı yazdığım bi yer var"

Sonrada "aramızdaki yaş farkı temel sorun" dedi

Vallaha ben mi yanlış anlıyorum yoksa ilgisi mi var anlamadım o yüzden size sordum

Yani bunlar son gelişmeler hayatım o yüzden konuyu yeniden açtım yoksa bu son gelişmeler olmasa habire açmam yani
Bence senin ondan hoşlandığını bildiğin için gel gitler yapıyor ki onu unutma diye olabilir , insan durduk yere böyle uğraşmazzz. Bazı insanlar hoşlanılmayo beğenilmeyi sever, birde yaşıda var adamın , senin ilgin onum hoşuna gidiyordur, elinden kaybetmek istemiyordur bu ilgiliyi
Ben ona yordum, sende hoşlansa, kaç yaş var aranızda gencecik kız yok demezdi bu devirdeki o yaşdaki adamlar..

Hiç zaman kaybetme onunlaaa aklını karıştırmasına izin verme

Ben ona yazdım

Bi kere demiştim ki

Ben 24 üm
Hocada 47 yaşında
2 bekar insanız
Bacım allaaaaasen get yat sabah sabah bu kadar kurguyu kaldıramam yeter artık :KK45:

Hafızalik bir şey değil ki, kim olsa unutmaz lise hocasının 'xy benden mi hoslaniyor?' diye öğrencisini darlamasini, sonra da kimseye söyleme diye tehdit etmesini.
Konuya gelince Allah'tan dert mi arıyorsun , yarı yaş büyük, biyeri kadayıf olmuş adamın derdine dusmussün. Kendine yasitin flortler bul, bu eski defteri de kapat, işler daha fazla çirkinlesmeden
Valla ben bile bunları yaşadığım halde unuttum çünkü amk hayatında dert bitmiyor

Aslında flörtüm var hemde benimle yaşıt ve mükemmel bir adam ama aklımdada hala bizim kadayıf hoca var yani hep aklımın köşesinde

Keşke evli olsaydı o zaman aklıma düşmezdi bu kadayıf hoca
Bu yaştan sonrada evlenmez bunu zaten kendiside bana dedi

Bacım hiç uyumayıp bütün gece bu bekaret ve hoca konularını mi kurguladin. Git uyu biraz. Sabah sabah fazla geldi bu kurgu.

Bacım hiç uyumayıp bütün gece bu bekaret ve hoca konularını mi kurguladin. Git uyu biraz. Sabah sabah fazla geldi bu kurgu.
Hayatım kurgu degil yani napim bekaretimin gittigini kanıtlamak için nasıl bir kanıt istersin benden

Bi kız açmış bekaret konusunu hatta bende yorum yazdım profilime bakarsan yazdığım yorumdan diğer kızın açtığı konuyu bulursun
Kız bekaretini evli adama vermiş pişmanmış hatta aynı zamanda bekaretlerimizi kaybetmişiz
Bende pişman değilim diye konu açtım hem belki kız görürde intihar etmekten vazgeçer diye açtım o konuyu çünkü kız intiharı düşünüyormuş

Hepiniz yargılayın hiç düşünmeyin zaten

Konuda bu
Bide benim yorumumu oku sonra gel kurgu de çünkü çok zekisin

Hayatım kurgu degil yani napim bekaretimin gittigini kanıtlamak için nasıl bir kanıt istersin benden

Bi kız açmış bekaret konusunu hatta bende yorum yazdım profilime bakarsan yazdığım yorumdan diğer kızın açtığı konuyu bulursun
Kız bekaretini evli adama vermiş pişmanmış hatta aynı zamanda bekaretlerimizi kaybetmişiz
Bende pişman değilim diye konu açtım hem belki kız görürde intihar etmekten vazgeçer diye açtım o konuyu çünkü kız intiharı düşünüyormuş

Hepiniz yargılayın hiç düşünmeyin zaten

tek derdim senin bekaretinin kanıtıydi çünkü. La havle.

Şu anda bu yaşlarda ilk kez tanışmış olsanız belki olabilir ama bu adam lisede öğrencisine sarkan bir adamsa sapıktır net uzak durun

Valla ben bile bunları yaşadığım halde unuttum çünkü amk hayatında dert bitmiyor

Aslında flörtüm var hemde benimle yaşıt ve mükemmel bir adam ama aklımdada hala bizim kadayıf hoca var yani hep aklımın köşesinde

Keşke evli olsaydı o zaman aklıma düşmezdi bu kadayıf hoca
Bu yaştan sonrada evlenmez bunu zaten kendiside bana dedi
Ne güzel bir ilişkiniz varmış işte boşverin unutun bu kadayıfı, bana hiç sağlıklı gelmedi. Siz şimdi aklımda sürekli o var diyorsunuz da siz onunla ilişkiye başladığınızda hatta o ilişkinin sonuna geldiğinizde eminim ki "ne iyi yapmışım" demiyeceksiniz. Önünüze bakın ve onu silin.

Ben ona yazdım

Bi kere demiştim ki

Ben 24 üm
Hocada 47 yaşında
2 bekar insanız
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ bırakın bu saçmalıkları. Adam zaten bi garip sizde de garip bi ısrar.

Back