- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
- Konu Sahibi gucbendeartik
Ben olsam eski evliliğin hatırlatıcısından rahatsız olurum satarım. Aynı şekilde eski eşin hediyesini eşim kullansa yine rahatsız olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen o takıları neden bozdurup bi tatile gitmedim ben ona takıldım yani eski evlilikten kalan takı neden saklanır zaten takamazsın bekarken de evliykende yarın önüne cıkar bugun esin takılmaz ama bi dengesiz gelir yanina dügünde bayram da aaaa tatlım yeni kocanın parasımı yoktuda eskilerle geziyosun der vardır her yerde bi dengesiz canın sıkılır bence onları hic oraya cıkarma bozdur ya lira yap ailene ver saklasın senin yerine yada bozdur güzel bi tatil yap son bekar günlerinde
Bencede ver annenlere onlar takmış gibi yapın öylece tak. satma hiç setlerde el işçiliği olduğundan zarar ediyosun 3.000 liralik bi set alsan bozdururken 1500 oluyo ne gereği var hem sette de hevesin varmış gerçi tuğralı kolyelerde de zarar edion işçilik olduğundanSet pırlantalı değeri çok düşüyor satarken ve bu evliliğimde set almıcaz bu tuğralı kolyelerden alınıcak benimde sette hevesim var aslında. Buarada evliyken hiç takma fırsatım olmadı o takıları.
merhaba hanımlar;
Aklımı kurcalayan bir durum var size danışayım dedim. Ben evlenip ayrıldım ve yeniden evlenicem Allah’ın izniyle. Sizce eski evliliğimde bana takılan set bileklik saat falan var bunları kullanmam takmam hayatımdaki kişiye ayıp olur mu? Kayınannem buna takılır mı sizce? Açıkcası fikir yürütemiyorum bu konuda. bileziğim hiç yok o ş...siz almıştı elimden sadece set bileklik ve saat var.
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Kiz ne kadar akilli kadinsin senYooo, sonucda altin yani.
Az politik ol. Ver annene onlar sana takmış gibi yapsinlar sonrada rahat rahat tak
merhaba hanımlar;
Aklımı kurcalayan bir durum var size danışayım dedim. Ben evlenip ayrıldım ve yeniden evlenicem Allah’ın izniyle. Sizce eski evliliğimde bana takılan set bileklik saat falan var bunları kullanmam takmam hayatımdaki kişiye ayıp olur mu? Kayınannem buna takılır mı sizce? Açıkcası fikir yürütemiyorum bu konuda. bileziğim hiç yok o ş...siz almıştı elimden sadece set bileklik ve saat var.
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Saygıyla egiliyorum fikriniz karşısındaYooo, sonucda altin yani.
Az politik ol. Ver annene onlar sana takmış gibi yapsinlar sonrada rahat rahat tak
Takdir edilesi.Yooo, sonucda altin yani.