• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eslerin barismak istemesi

carlininmelekleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
8
-11
1
22
Eski esimle gerek annesi gerek kendisi yuzunden ayrildik ufak tefek herseye sinirlenir bana el kaldirirdi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyomusum yok yatiyomusum anca ustelik ayni evdeyiz bir de yasli babasi var 88 yasinda o da apayri bi mevzu hakaretler herseye karismalar vs esim cok pisman oldugunu barismak istedigini bir daha bunlarin olmayacagina dair soz veriyor kac defa kapima geldi goturmek istedigini soyledi ama ben o evdeyasamak istemiyorum artik evden giderken annesidualarim kabul oldu falan dedi esimin bana aldigi kolyeyi istedi esim bana zorla basortu taktiriyordu ayrilinca onu da actim diye dovdu simdi onu da istemedigini yeterki gelmemi istedigini soyluyor ev konusuda oturduklari evin arsasina anca mutahit girecekte bekleyecez napacam bilmiyorum seviyorum ama kararsizim

Lütfen böyle bir insana geri dönmeyin şiddet hakaret aile yapısı bir insanda değişmesi en zor şeyler ve değişmeyecek de size değer verecek el üstünde tutacak bir çok insan varken ben de yakın süreçte aynı hataları yaptım ondan tamamen kopun ve iletişimi bitirin emin olun sonra kurtulduğunuz için dua ediceksiniz

Lütfen böyle bir insana geri dönmeyin şiddet hakaret aile yapısı bir insanda değişmesi en zor şeyler ve değişmeyecek de size değer verecek el üstünde tutacak bir çok insan varken ben de yakın süreçte aynı hataları yaptım ondan tamamen kopun ve iletişimi bitirin emin olun sonra kurtulduğunuz için dua ediceksiniz
Súrekli ariyor yanima gelip barismak istiyor agliyor yapamiyorum fln diyor ailesiyle beraber yasamak istemiyoeum ben artik ama nasil soylemem gerekiyor bilmiyorum kendisi de sozler verdi yeminler etti ama guvenmiyorum

Súrekli ariyor yanima gelip barismak istiyor agliyor yapamiyorum fln diyor ailesiyle beraber yasamak istemiyoeum ben artik ama nasil soylemem gerekiyor bilmiyorum kendisi de sozler verdi yeminler etti ama guvenmiyorum
Ailenle yaşamak istemiyorum diyeceksiniz, bakın ne kadar basit.

Seni döven bir adamın sözüne sende inandın. Adam ayrı eve cıkacaz dese dövmesini sorun etmeyeceksin yani?

Seni döven bir adamın sözüne sende inandın. Adam ayrı eve cıkacaz dese dövmesini sorun etmeyeceksin yani?
Kadın diyor ki ailesi ile yaşamak istemiyorum nasıl söyleyeyim. Hala herifin huyuna gitme peşinde, aman fazla naz yapmayayım usanmasın diye pısıyor.

Kadın diyor ki ailesi ile yaşamak istemiyorum nasıl söyleyeyim. Hala herifin huyuna gitme peşinde, aman fazla naz yapmayayım usanmasın diye pısıyor.
Gitmek istiyorsa gitsin onun gönlünü mü eğleyecez. Döven adama dönmesi için ne beynimi parmağımı yormam. Sinirim bozuluyo böyle konular okuyunca. İnsan hemcinsini iç güdüsel olarak korumak istiyor ama anlayan yok işte.

Back