- 17 Temmuz 2023
- 12
- 10
- 40
-
- Konu Sahibi meseagaci23
Hiçbir ilişkinin eskisiyle olmaz bence.biraraya gelince ilk günden eski tas eski hamam oluyor.kaç kere tecrübe ettim.niye ayrıldığını ilk günden tekrar hatırlıyorsun.zamanında olmayan hiçbir şey sonradan olmuyor bence.Arkadaşlar bundan yaklaşık iki yıl önce eşimden boşandım anlaşmalı. Şöyle oldu kısaca anlatayım. Eşim muhtemelen evlenmeden önce de oynuyormuş ( kaldıraç) anlayacağınız dilden kumar yani. Evlilik te geç de olsa anladım. İlk konduramadim vs. Sonra anladım. Sürekli özür dileyip tekrar yapmalar. Sürekli para istemeler. Üç yıl evli kaldım paramı hep verdim. En sonunda yüklü miktar borç yapmış haberim yok yine kendisi söylemek zorunda kaldı. Neyse beş parasız olduğu için anlaşmalı ayrıldım. Şimdi de beyefendi borcumu bitirdim diyor yapmıyorum etmiyorum diyor. Barışalım. Ben bir daha düzeleceğini düşünmüyorum. Bir de kızım var. Aynı şeyleri
Kızım zaten alıştı. Neden yaşayayım ki. Kırmadan yorumları bekliyorum. Bir çok konu açılmış değişmez diye. Ben de biliyorum değişmez. Umut da vermiyorum zaten. Sadece yorumlarınızi merak ettim.
Degismez, barisma. Parasi bitmistir ondan pesine dusmustur.Arkadaşlar bundan yaklaşık iki yıl önce eşimden boşandım anlaşmalı. Şöyle oldu kısaca anlatayım. Eşim muhtemelen evlenmeden önce de oynuyormuş ( kaldıraç) anlayacağınız dilden kumar yani. Evlilik te geç de olsa anladım. İlk konduramadim vs. Sonra anladım. Sürekli özür dileyip tekrar yapmalar. Sürekli para istemeler. Üç yıl evli kaldım paramı hep verdim. En sonunda yüklü miktar borç yapmış haberim yok yine kendisi söylemek zorunda kaldı. Neyse beş parasız olduğu için anlaşmalı ayrıldım. Şimdi de beyefendi borcumu bitirdim diyor yapmıyorum etmiyorum diyor. Barışalım. Ben bir daha düzeleceğini düşünmüyorum. Bir de kızım var. Aynı şeyleri
Kızım zaten alıştı. Neden yaşayayım ki. Kırmadan yorumları bekliyorum. Bir çok konu açılmış değişmez diye. Ben de biliyorum değişmez. Umut da vermiyorum zaten. Sadece yorumlarınızi merak ettim.
Kumar oynayan insana güvenim zerre kadar olmazArkadaşlar bundan yaklaşık iki yıl önce eşimden boşandım anlaşmalı. Şöyle oldu kısaca anlatayım. Eşim muhtemelen evlenmeden önce de oynuyormuş ( kaldıraç) anlayacağınız dilden kumar yani. Evlilik te geç de olsa anladım. İlk konduramadim vs. Sonra anladım. Sürekli özür dileyip tekrar yapmalar. Sürekli para istemeler. Üç yıl evli kaldım paramı hep verdim. En sonunda yüklü miktar borç yapmış haberim yok yine kendisi söylemek zorunda kaldı. Neyse beş parasız olduğu için anlaşmalı ayrıldım. Şimdi de beyefendi borcumu bitirdim diyor yapmıyorum etmiyorum diyor. Barışalım. Ben bir daha düzeleceğini düşünmüyorum. Bir de kızım var. Aynı şeyleri
Arkadaşlar bundan yaklaşık iki yıl önce eşimden boşandım anlaşmalı. Şöyle oldu kısaca anlatayım. Eşim muhtemelen evlenmeden önce de oynuyormuş ( kaldıraç) anlayacağınız dilden kumar yani. Evlilik te geç de olsa anladım. İlk konduramadim vs. Sonra anladım. Sürekli özür dileyip tekrar yapmalar. Sürekli para istemeler. Üç yıl evli kaldım paramı hep verdim. En sonunda yüklü miktar borç yapmış haberim yok yine kendisi söylemek zorunda kaldı. Neyse beş parasız olduğu için anlaşmalı ayrıldım. Şimdi de beyefendi borcumu bitirdim diyor yapmıyorum etmiyorum diyor. Barışalım. Ben bir daha düzeleceğini düşünmüyorum. Bir de kızım var. Aynı şeyleri