Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani evlendigi görünüyor mu sizin edevletinizdeBen baktım geçen tekrar evlenip boşanmış görünüyor yani
Eski eşiniz evlenmis mi peki onun için mi görünmüyorBenim ikinci evliliğim şimdi e devlete baktım nüfus kayıtta eski eş listele dedim eski eşime dair hiçbir şey çıkmadı
Ona dair hiçbir şey çıkmadı ismi bile geçmiyor ama ben onda cıkıyor muyum bilemedim simdiEski eşiniz evlenmis mi peki onun için mi görünmüyor
Bir açık kayıt bir de kapalı kayıt var ya kapalı kayıttan sorguladiginizda çıkması lazımOna dair hiçbir şey çıkmadı ismi bile geçmiyor ama ben onda cıkıyor muyum bilemedim simdi![]()
Ben baktım çıkıyor evlenme boşanma tarihi gerekçeli karar mahkeme filan detaylıEski eşiniz evlenmis mi peki onun için mi görünmüyor
Peki medeni hali güncel olan hali mi yani evli mi görünüyorBen baktım çıkıyor evlenme boşanma tarihi gerekçeli karar mahkeme filan detaylı
Şuan tekrar boşandığı için boşanmış yazıyor medeni haliPeki medeni hali güncel olan hali mi yani evli mi görünüyor
Yeni bosanma tarihi görünüyor mu sizinki mi YzıyırŞuan tekrar boşandığı için boşanmış yazıyor medeni hali
Bizim boşanma tarihi de görünüyor ikinci evlenme ve boşanma tarihi de görünüyorYeni bosanma tarihi görünüyor mu sizinki mi Yzıyır
Tamam o zaman konu sahibi sanırım cevabı almış oldu.. Ama merak ettim neden sorduBizim boşanma tarihi de görünüyor ikinci evlenme ve boşanma tarihi de görünüyor
Kaç sene oldu ayrılalıSimdi baktim. Bizde boşanmış olarak gorunuyor. Eski esim yeniden evlenmedi henüz
Evlendi ve tekrar mi ayrıldı siz evli misiniz çocuk var mıBizim boşanma tarihi de görünüyor ikinci evlenme ve boşanma tarihi de görünüyor
Evet tekrar evlenip ayrılmış.ben tekrar evlenmedim çocuğum da yokEvlendi ve tekrar mi ayrıldı siz evli misiniz çocuk var mı