• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş

Ben bu sayfayı kapattım. Öfkem dinmedi ama bu konu hafiflemiyor hiç çünkü ben de onarılamayan yaralar açtı sevilmemek mesela. Ben sevilebileceğimi düşünmüyorum artık zaten düşündüğüm gibi de oluyor. Bu kısmı da geçtim. Dediklerinizi uyguluycam sağolun.
Seni, Allah seviyor, ki seni kulu olarak yaratmış, önce onun seni ne kadar sevdiğini hisset, yani sen seviliyorsun hem de çok. Sonra kendini çok sev, kendine aşık ol. Ondan sonra başka kimse tarafından sevilmeye ihtiyacın olmayacak ama herkes seni sevecek. Yani şöyle de “ beni Allah seviyor, ben kendimi seviyorum” burdan ilerle.

Seni, Allah seviyor, ki seni kulu olarak yaratmış, önce onun seni ne kadar sevdiğini hisset, yani sen seviliyorsun hem de çok. Sonra kendini çok sev, kendine aşık ol. Ondan sonra başka kimse tarafından sevilmeye ihtiyacın olmayacak ama herkes seni sevecek. Yani şöyle de “ beni Allah seviyor, ben kendimi seviyorum” burdan ilerle.
🙏

Ben de sizinle aynı yollardan geçiyorum bazen çok üzülüyorum ama o insanlar bize değer verseydi ve aramızda sağlıklı ilişki kursaydi böyle olmazdi

Ben de sizinle aynı yollardan geçiyorum bazen çok üzülüyorum ama o insanlar bize değer verseydi ve aramızda sağlıklı ilişki kursaydi böyle olmazdi
Tabiki değer vermediler. İnanın zamanla hafifliyor. Şu sözü söyleyenlere o kadar kızıyordum ki. Gördüm ki gerçekten zamanla hafifliyor. Geçmiyor hep orda ama daha az can yakıyor. Ben çok kötüydüm şu an daha iyiyim. Allah’a havale ettim o en iyisini bilir siz de öyle yapın.

Çekişmeli boşansaydınız. Benim adam da sevmiyorum seni özgürlük istiyorum dedi anlaşmaya zorladı beni. Ben de yok canım böyle kolay ayrılık kendime ihanet olur diyip çekişmeli açtım yiyosa hemen kurtul bakalım diye😅

Çekişmeli boşansaydınız. Benim adam da sevmiyorum seni özgürlük istiyorum dedi anlaşmaya zorladı beni. Ben de yok canım böyle kolay ayrılık kendime ihanet olur diyip çekişmeli açtım yiyosa hemen kurtul bakalım diye😅
Onunla birlikte benim de vaktim gidecekti, bende yıpranacaktım o yüzden ne hali varsa görsün. Zaten her şeyi o kadar hızlı yaptıki yıpranmış beyefendi süreç uzamasınmış. Belki de bir işler karıştırdı. Allah’a havale ettim canım.

Back
X