eski erkek arkadasım beni 12 yıl bekledi ve evlendik

yuksel173

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
4
0
6
34
Hatay
Evlilik cok zor alttan almak genelde hep bayan olarak sen alttan alacaksın eşimin iyi yanlarını gormeye çalışıyorum cahil bir bayanda değilim ancak eşim hatalarını gormuyor hiç bir zaman kendini suçlu gormedi bir gun yaptıklarından dolayı anne ile babamı eve getirdim o gunden sonra aileme düşman oldu ben ise bu durumu hazmedemiyorum bana bir tokat atmıstı ben başka bir kavgamızda ailemi aldım eve getirdim o gunden sonra olan oldu eşim benden dolayı benim memleketime yerleşti işim burda diye eşime gore bizim için yerleşmiş kimsesi yokmus ailem bu cocuk dune kadar cok iyiydi ne olduda bunlar oldu deyip bana kızmalartı gerekiyormus bazı sorunlardan sonra gecmişi çizip onumuze bakma kararı aldık madem öle hala neden uzatıyor acısıyla tatlısıyla bir şeyler yasadık ama eşim hç birşeyi unutmuyoır ben nasıl bir yol izlemeliyim bazen bir evlilik sorunluysa uzatmamak gerekir diye dusunuyorum cunku bakıyorum sorunlu evliliklere 10 sene gecse bıraktıgım yerde duruyor ve sorunlar aynı diğer taraftan taht değişmekle baht değişmez diyorum anlayacagız kafam karısık tek bildiğim evlendim hayal kırıklıklıklarım bitmedi

bizde 5 yıl çıkıp evelndik şimdi 5 yılımız bitmek üzere ama aşk bitiyor sanırım araya geçim kaygısı çocuk stresi aile dırdırı girince iki kişilik hayat kalmıyor benimde eşimle problemlerim oluyo ara ara ama genelde ona göre benden kaynaklanıyor ben susup aşkım canım herşey mükemmel dersem mutluyuz bir şeye hayır dersem kendi fikrimi sölersem problem sana tavsiyem umursamaz ol birazda onu takmıyor gibi deyilde uzatmıyorum de biz hala birbirimize aşıgız de kendi kendine aşılamayacak şeyler diil kaç yıllık evlisin bebiş varmı?

yok 2 düşüğüm oldu 2 yıllık evliyim eşim yurtdısında annem rahatsız ara bir hal hatır sor uzatma diyorum sen rahatına bak benim burda sorunlarım cok bunlarla beni mesgul etme diyor aslında arayıp aramaması sorun değil benim beklentlerime cevap vermiyor son zamanlarda agzından guzel bir söz cıkmıyor guzel mesajlar cekiyorum ona cok mutlu oluyor bende aynısından olomak istiyorum diyorum tın yok aslında en dogrusu sanırım beklenti içine girmemek ama kadının dogasında var sanırım duygusal yaklaşıyoruz bu sefer o beklenti içine girdimi sen beimkilere cevap vermiyorsun bende vermek istemiyorum diyorum konu buyuyor kusluk oluyor mesafe oldumu kusluk oldumu sorunlar dahada aşılamaz hale geliyor bu sefer hadi ben alttan alıyorum adam gurbette deyip sorun ortadan kalkmadan devam ediyoruz bir muddet sonra bende bu konuları hazmedememek başlıyor

Evli değilim ama bir aileye sahibim ailemin ve çevremdekilerin evliliği ,çok iyi analiz etmek gerekiyor çok fedakarlık yapmak belki bir uzmandan destek almak gerçekten ben elimden gelen herşeyi yaptım diyene kadar uğraşmak gerekiyor çünkü evlenmek kolay yuva kurmak zor Allah hepimize güzel huzurlu yuvalar nasip etsin

mutlu olmak için beklenti içine girmeyin kesinlikle kendi gücünüz yettiği şeyleri kendi mutlu olduğunuz şekilde yapın ben böyle mutluyum deyin ben mutsuz olunca senide mutsuz ederim deyin,ben eşimden bi beklentiye girmem hiç ne çiçek alır ne böcek misali ama mutluyum seviyorum o benim ailemi ararsa bende onunkileri ararım o aramayınca sende aramıyosun eşitiz derim:) ama şükür mutluyuz sen zekisin sen daha akıllısın der işin içinden çıkarım:)))