Evlilik cok zor alttan almak genelde hep bayan olarak sen alttan alacaksın eşimin iyi yanlarını gormeye çalışıyorum cahil bir bayanda değilim ancak eşim hatalarını gormuyor hiç bir zaman kendini suçlu gormedi bir gun yaptıklarından dolayı anne ile babamı eve getirdim o gunden sonra aileme düşman oldu ben ise bu durumu hazmedemiyorum bana bir tokat atmıstı ben başka bir kavgamızda ailemi aldım eve getirdim o gunden sonra olan oldu eşim benden dolayı benim memleketime yerleşti işim burda diye eşime gore bizim için yerleşmiş kimsesi yokmus ailem bu cocuk dune kadar cok iyiydi ne olduda bunlar oldu deyip bana kızmalartı gerekiyormus bazı sorunlardan sonra gecmişi çizip onumuze bakma kararı aldık madem öle hala neden uzatıyor acısıyla tatlısıyla bir şeyler yasadık ama eşim hç birşeyi unutmuyoır ben nasıl bir yol izlemeliyim bazen bir evlilik sorunluysa uzatmamak gerekir diye dusunuyorum cunku bakıyorum sorunlu evliliklere 10 sene gecse bıraktıgım yerde duruyor ve sorunlar aynı diğer taraftan taht değişmekle baht değişmez diyorum anlayacagız kafam karısık tek bildiğim evlendim hayal kırıklıklıklarım bitmedi