• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski dostum...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
hayatımda benim için çok önemli olan dostluklarımı bir bir kaybettim.
hem de yoktan sebeplerden
şöyle bir düşününce ortak nokta ben olduğumdan bende sorun var sanırım diyorum
olabilir bilmiyorum
ama karşılıklı kırgınlıklar, inatçılık, arayıp sormama, araya giren soğukluklarla değer verdiğim,
hala rüyalarımda gördüğüm dostluklarım bitti.
ben biriyle tartıştığımda, aramıza soğukluk girdiğinde ilk adımı atamayan bir insanım.
atamıyorum gurur değil
gönül alma mevzusunu beceremiyorum
konuya gelecek olursam
eski bir dost
gerçekten çok yakın olduğunuz biri
ama yine saçma sapan bir sebepten bir buçuk senedir hiç ama hiç görüşmediniz konuşmadınız
buluşalım demek çok mu absürd olur
denilse ne olur, eski samimiyet olmaz heralde...
böyle bir şey yaşayan oldu mu
çok çabuk darılan biri olarak yarın bir gün ölsem bu insanlarla böyle ayrılmak istemiyorum bu dünyadan
özlediğim de bir gerçek
derdimin konusu bambaşka bu sefer
gerçekten yardıma ihtiyacım var. doğru olan nedir?

İlk Ada'mı atmak mesele birde sonucu hesaplamak olumlu yada olumsuz neyse ikisinede hazırlıklı olmak arayın ve görüşmek istediğinizi söyleyin doğru olan bu zaten küsme sebebi çok mühim bişi de değilmiş ne kaybedersinizki hayat sevdiklerimizden ayrı kalmak için çok kısa

İlk Ada'mı atmak mesele birde sonucu hesaplamak olumlu yada olumsuz neyse ikisinede hazırlıklı olmak arayın ve görüşmek istediğinizi söyleyin doğru olan bu zaten küsme sebebi çok mühim bişi de değilmiş ne kaybedersinizki hayat sevdiklerimizden ayrı kalmak için çok kısa

Ben de böyle düşünüyorum. İlk adımı atıp buluşalım mı diyebilirim. Fakat sonrasını kestiremiyorum. yani karşıdaki bi zamanlar en yakın arkadaşım. Ama şimdi uzun zamandır hiç konuşmadığım yabancı biri gibi. Allah göstermesin kötü bi haberini alsam kahrolurum mesela. ama eskisi gibi sohbet edemem gibi geliyor. bilmiyorum ne konuşacağımı

Ben de böyle düşünüyorum. İlk adımı atıp buluşalım mı diyebilirim. Fakat sonrasını kestiremiyorum. yani karşıdaki bi zamanlar en yakın arkadaşım. Ama şimdi uzun zamandır hiç konuşmadığım yabancı biri gibi. Allah göstermesin kötü bi haberini alsam kahrolurum mesela. ama eskisi gibi sohbet edemem gibi geliyor. bilmiyorum ne konuşacağımı
Siz ilk adımı atın gerisi gelir konuşacak bi sürü konu birikmiştir sıkıntı yaşamazsınız

Arkadaşın hiç sebep yokken senden kopup uzaklaştıysa , bence hiç arama , çünkü seninle değil kendiyle ilgili sorunları vardır , sorunlu bir insandır bence .

olabilir bilmiyorum
ama karşılıklı kırgınlıklar, inatçılık, arayıp sormama, araya giren soğukluklarla değer verdiğim,
ben biriyle tartıştığımda, aramıza soğukluk girdiğinde ilk adımı atamayan bir insanım.
atamıyorum gurur değil
konuya gelecek olursam
eski bir dost
ama yine saçma sapan bir sebepten bir buçuk senedir hiç ama hiç görüşmediniz konuşmadınız
çok çabuk darılan biri olarak yarın bir gün ölsem bu insanlarla böyle ayrılmak istemiyorum bu dünyadan
özlediğim de bir gerçek
Ben yaşadım bu durumu.. biri 4 yıllık biri 10 yıllık iki arkadasimla saçma sapan sebeplerden dolayı aramızda bozulmuştu ve onlar hatalı olduğu halde ben adım atmak istedim eskisi gibi olamasakta en azından kırgın kalmayız diye dusunmustum ve vakti zamanında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostlarimdi bunlar benim.. ben adım atarsam duzeliriz zannettim aradan bikac yıl geçtikten sonra sosyal medyadan mesaj attım her ikisine de farklı zamanlarda.. ve her ikisi de küslüklerini bitirmedikleri gibi eski defterleri açmaya çalıştılar.. uzattikca uzattilar bende helallesip iletişimi kestim.. yani diyeceğim o ki bi yerleri kalkıyor sen adım attığın zaman..hatalı bile olsa karşıdaki kişi kendini bi halt zannedip havalanıyor.. eskisi gibi olmuyo hicbisey.. bırak mazide kalsın bazı şeylere geçmişten bakmak daha güzel..

Ben yaşadım bu durumu.. biri 4 yıllık biri 10 yıllık iki arkadasimla saçma sapan sebeplerden dolayı aramızda bozulmuştu ve onlar hatalı olduğu halde ben adım atmak istedim eskisi gibi olamasakta en azından kırgın kalmayız diye dusunmustum ve vakti zamanında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostlarimdi bunlar benim.. ben adım atarsam duzeliriz zannettim aradan bikac yıl geçtikten sonra sosyal medyadan mesaj attım her ikisine de farklı zamanlarda.. ve her ikisi de küslüklerini bitirmedikleri gibi eski defterleri açmaya çalıştılar.. uzattikca uzattilar bende helallesip iletişimi kestim.. yani diyeceğim o ki bi yerleri kalkıyor sen adım attığın zaman..hatalı bile olsa karşıdaki kişi kendini bi halt zannedip havalanıyor.. eskisi gibi olmuyo hicbisey.. bırak mazide kalsın bazı şeylere geçmişten bakmak daha güzel..
:KK43::KK43: hadi yaa. Senin arkadaşların da birbirini tanıyordu galiba. bugün bi başka arkadaşımla görüştüm de. ona zamanında ne zaman aramız açılsa hep ben gittim hep ben özür diledim, onunla küs değilim ama bu sefer ondan bekliyorum demiş. belki ilerde çok daha geç olacak diye düşündüm. şuan çok olgun düşünüyorum belki de bilemiyorum

:KK43::KK43: hadi yaa. Senin arkadaşların da birbirini tanıyordu galiba. bugün bi başka arkadaşımla görüştüm de. ona zamanında ne zaman aramız açılsa hep ben gittim hep ben özür diledim, onunla küs değilim ama bu sefer ondan bekliyorum demiş. belki ilerde çok daha geç olacak diye düşündüm. şuan çok olgun düşünüyorum belki de bilemiyorum
Yok arkadaşlarım birbirini tanımıyordu biri ortaokuldan çocukluk arkadaşım biri unvsiteden arkadasimdi.. ikisi de aynı şekilde davrndi ben yazınca.. seninki belki farklı olur ama bilemem tabi.. ben bu durum tekrar başıma gelse kılımı kıpırdatmam ama artık..

Senin icin onlar dost olabilir ama onlar icin oyle degilmis. Dost sacma sapan ufak tefek seylerden kirilmsaz. Bunca sene gecmis aramamislarsa aramanin da bir anlami yok bence.

arayıp sorarsanız en azından elimden geleni yaptım dersiniz.
arkadaşım değilde eski sevgilimle 15 sene sonra konuştuk sorun olmadı .
sorun çıkartan olursa da sorun olsun diye aramadım.birbirimizi kaybetmemek için aradım dersiniz.

olabilir bilmiyorum
atamıyorum gurur değil
konuya gelecek olursam
eski bir dost
özlediğim de bir gerçek

bi buçuk sene çok değil bence, sosyal medyadan bi kaç bişeyini beğenip sonra mesaj atabilirsin ya da arayabilirsin, bu devirde kimseyle derinlikli ilişkiler kurmıcaksın kimseden çok bişey beklemiceksin çünkü üzülen sen olursun, herşey yüzeysel olursa kalbin çok kırılmaz en azından, hem de yanlız kalmamış olursun

Eğer onların gurur yaptığını düşünüyorsan, yani; eskiden gelişen küslükler de aramadan, sessiz sakin bir şekilde umursamazca bekleyen taraflar iseler, sende benzer bir tutum izle.
Ama uzun süreden kaynaklı bir hissizlik, boşvermişlik yaşadıkları ihtimali ağır basıyorsa, aramanı öneririm.
Dostluk önemlidir. Değer veren kişi sayısı da epey az.

konuyu ben açsam ancak bu kadar olurdu ..
benım de 15 yıllı dost kardeşim dediğim insanla arama sogukluk gırdı kırılan taraf bendım.. ama hıcbır telafı göremeyınce zamanla araya ulaşılamayacak aşılamayacak mesafeler girdi.. butun bunların yanı sıra ben de ruyamda goruyorum gulup eglendığımız zamanları.. çok ozledıgımı fark edıyorum o'nu..

ama işte çok kötü zamanlar gecırdığımı bıldıgı halde mesaj atma geregı bıle duymadı ben de cok ozlememe ragmen mesaj atamıyorum tavrından.. dostluklar yalanmış deyıp uzuldugumle kalıyorum..

ama siz mesaj atın.. belkı o 'da sızden mesaj beklıyordur ben gibi..

konuyu ben açsam ancak bu kadar olurdu ..
benım de 15 yıllı dost kardeşim dediğim insanla arama sogukluk gırdı kırılan taraf bendım.. ama hıcbır telafı göremeyınce zamanla araya ulaşılamayacak aşılamayacak mesafeler girdi.. butun bunların yanı sıra ben de ruyamda goruyorum gulup eglendığımız zamanları.. çok ozledıgımı fark edıyorum o'nu..

ama işte çok kötü zamanlar gecırdığımı bıldıgı halde mesaj atma geregı bıle duymadı ben de cok ozlememe ragmen mesaj atamıyorum tavrından.. dostluklar yalanmış deyıp uzuldugumle kalıyorum..

ama siz mesaj atın.. belkı o 'da sızden mesaj beklıyordur ben gibi..

ağlamaklı oldum:( o da böyle hissediyodur umarım. ne düşündüğünü bilmeyi çok isterdim. bir buçuk yıl uzun bir zaman değil mi sence de:/

ağlamaklı oldum:KK43: o da böyle hissediyodur umarım. ne düşündüğünü bilmeyi çok isterdim. bir buçuk yıl uzun bir zaman değil mi sence de:/

düşününce ben de ağlamaklı oluyorum. hem özlediğimden hem de bu kadar kırılmışken böyle telafı edilmeden onca yılın hatrına bile önemsenmemiş olmaktan dolayı canım acıyor ama yapacak birşeyim yok..

1,5 yıl uzun değil.. eski dostumu özledim dersiniz. zaten karşı tarafta sızın kadar ıyı nıyetlıyse cvbından belli olur .

bence bu saatten sonra zor. siz yeni arkadaşlıklar kurmaya çalışın. belli ki eskiler çok sağlam değildi. artık dostluk diye bişey kalmadı zaten menfaat ilişkilerine döndü her şey. o yüzden üzülmeyin. kendinize yeni ve yukarıda da söylendiği gibi yüzeysel dostluklar kurun. eskilerde iş yokmuş.

Geçmişte ki insanlar anılarıyla güzel, eğer ardında bir kere bıraktıysan bir daha eskisi gibi olmuyor bazı şeyler.
Çocukluk arkadaşımla arama mesafe koydum bazı davranışlarından ötürü.
Pisman mıyım? Hayır.
Özlüyor muyum? Evet.
Geri döner miyim? Asla.
O geçmişimde güzeldi, şimdi sadece toplu görüşmelerde karşılaştığım biri.

Benimde içimde yara bu konu çok isterdim kırdığım iki dostumla yeniden görüşmeyi, gurur umrumda değil bir tanesine doğum günü Mesajı bile attım ama dönmedi pişmanmıyım asla hala çok seviyorum ikisinide biliyorumki bir araya gelsek eskisi gibi keyif alıcam, belli bir yaştan sonra arkadaşlık kuruluyorda dostluk kurulmuyor, dostum dediğin insanı kaybetmemek lazım, susmayı becerseydim ne olurdu lafın altında kalsaydım öfkemi kontrol etseydim, bende hep rüyalarımda görüyorum ikimizde hatalıydık ama şimdi aramayı bırak mesaj atsa direk ararım hiç beklemezdim:((

Iki secenek var o da bence kisiden kisiye gore degisir.
1.Içinizde kalacagina söylemek istediğiniz bisey varsa yazin yada konusun derim. Ben biri için böyle yapmıştım. Beni cok ama cok uzmustu deli gibi agladigimi ve buna ragmen cok ozledigimi bilirim.Güzel günleri unutamiyordum. Hep düşünüyordum.2 3 yil gorusmemistik biz. Sirf ondan bir haber alabilmek ve içimi rahatlatmak için doğum gününun gelmesini sabırsızlıkla bekledim ve msj atip kutladim şaşırdı ve sevindi sonrasında bir iki yazıstik benim açımdan iyi oldu o günden sonra aklıma gelmedi eskisi kadar:)
Ikincisi ise;
Beni kiran cok insan oldu şimdi bile kiran kirana..arkadaşlarimi eledim çünkü iyiniyetimi suistimal etti nerdeyse hepsi.
Şimdiki dostluklar arkadaşliklara inancım kalmadi. Bir söz vardı tam hatırlamıyorum dostunun birgün el düşmanın sana dost olacağı ile ilgili. Geçmişte olan şeyleri geçmişte bırakmak lazım bazi insanlar için.
Çünkü hakli olsan bile bir adim attığında seni adim attığına pişman edecek insanlar olabilir tepki gelebilir. Dostunu en iyi sen tanirsin o yüzden karar senin...

Back
X