- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.901
Kızlarrr
İşe başladım, nişanlandm ve Allah Nasip Ederse Evleniyorumm
ayy periiim
özlettin kendinii
nasıl sevindim anlatamamm çok mutlu olun kuzum inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr
Kızlarrr
perimmm cok mutlu ol cok :)nihan alintim olmadi canim cok mantikli canim fazladan yorgunluga gerek yok
Ooo neler planladım Edam Evi süsleyeceğim masalara krem rengi tül kapı süsü girişe sonra kapı kollarına falan yine tüllertabaklara yemekler hazırlanacak ama masanın üzerinde artı olarak krepler, trufflar, kurabiyeler, çikolata sosuna batırılmış marshmallowlar,şekerlemeler bulunacak inşallahkürdanlara batırılan yiyeceklerin ucuna renkli boncuk takılacak ve şeffaf kurdele bağlanacakMasanın üzerine kağıttan balonlar yapılacak tavandan asılacak konuşma balonları ve çerçeve alacağım resim çekilirken eğlenceli olsun diyesöz tepsimi nasipse süsleyeceğim makasımı aynı şekildeilk önce misafirlere ikramlar verilir daha sonra pasta kesilir sonrasında yine tabakta pasta ve masa üzerinde ki güzelliklerden takdim edilir diye düşünüyorumRenkli kolonya şişeleri düşünüyorum kalp şeklinde sevdiceğime söz mendili işleyeceğim ya da işleteceğim artı olarak belki özel bir fincan alabilirim isteme kahvesi için ya da kola kadehlerimiz olur pasta kesildikten sonra içmek içinsöz kurabiyesi belki olur belki olmaz ona tam emin değilim
Nasıl hayali güzel değil mi kuzum inşallah gerçekleştirmek de nasip olur
Periiiiiiiiiiiiiimm ne güzel haberler bunlar,çok sevindim kuzum ya çok çok çok.
İnan kaç kere aklıma geldin ama giremedim epeydir kk.ya.İşe girdin mi diye merak etmiştim bak nişanlanmışsınız bile.
Allah mutluğunuzu daim etsin, çok ama çoook mutlu olun canım. Çok hakediyorsun mutluluğu tatlım.
Düğün ne zaman peki kuzum
Edam beni mi andıııınn
Ne güzel hayaller ve planlar bunlar canım, beni nişan günüme götürdün valla
Bizim de ailede ilk kez böyle bi nişan oldu çok güzeldi herkes çok beğendi. Ve o tatlı detaylar var ya o günü öyle güzelliştiriyor ki mutlaka süsle püsle her yeriİnşallah çok güzel geçer canım.
Ne güzel hayaller ve planlar bunlar canım, beni nişan günüme götürdün valla
Bizim de ailede ilk kez böyle bi nişan oldu çok güzeldi herkes çok beğendi. Ve o tatlı detaylar var ya o günü öyle güzelliştiriyor ki mutlaka süsle püsle her yeriİnşallah çok güzel geçer canım.
Nihanım nerelerdesin kuzumÖzlettin kendini çokmu yoğunsun aralarda gel lütfen herkes gidiyor İnşallah gerçekleştirmek nasip olur canım benim hayaller güzel bakalım seninde öyleydi hatırlıyorum hatta söz tepsine göz koydum aynısını hazırlayacağım inşallah
Andim tabi :) ah kuzum ah ozledim perimi
ayy periiim
özlettin kendinii
perimmm cok mutlu ol cok :)nihan alintim olmadi canim cok mantikli canim fazladan yorgunluga gerek yok
ayy periiim
özlettin kendinii
Periiiiiiiiiiiiiimm ne güzel haberler bunlar,çok sevindim kuzum ya çok çok çok.
İnan kaç kere aklıma geldin ama giremedim epeydir kk.ya.İşe girdin mi diye merak etmiştim bak nişanlanmışsınız bile.
Allah mutluğunuzu daim etsin, çok ama çoook mutlu olun canım. Çok hakediyorsun mutluluğu tatlım.
Düğün ne zaman peki kuzum
Tutkucuum, sen evleneli 1 ay 18 gün mü oldu yahuuu... Ne çabuk geçiyor günler, tebrik ederim, mutluluğunuz daim olsun canım.
Tutku, Eda anlatsanıza evlilik nasıl bir şey tavsiye ediyor musunuz
his ozlemez olurmuyum kuzummm . Evlilik super canim hemen evlen he zirluguda var yok degilTutkucuum, sen evleneli 1 ay 18 gün mü oldu yahuuu... Ne çabuk geçiyor günler, tebrik ederim, mutluluğunuz daim olsun canım.
Tutku, Eda anlatsanıza evlilik nasıl bir şey tavsiye ediyor musunuz
Canımsınn
Canım benim sağolasın. İnşallah hepimiz çok mutlu olalım
Canım işe gireli çok şükür 2.5 ay oldu
Ama o kadar yoğun geçiyor ki günler. Bilgisayarı varya elime aldığım nadir günlerden biri bugün
Canım sende hak ediyorsun biliyorsun, İnşallah çok mutlu olucaz
22 Ağustos bitanem.
selam kızlaarr
ay nihanım ya gerçeken su gibi geçti .. sorsan dün gibiydi daha
inşallah kuzum..darısı başınızaaa
evlilik güzel canım ya.. artık hep beraber olmak o kadar farklı ki.. diğer odaya gidiyorum mesela,onun evde olduğunu unutuyorum aklıma onunda yanımda olduğu gelince .. o an anlatılmaz yaşanır sanırım
düğüne gelince gerektenn doyamadım düğünüme ya.. 40 gün 40 gece olsaydı yine doymazdım sanırım
o kaaaadar çabuk geçtiki:44:
his ozlemez olurmuyum kuzummm . Evlilik super canim hemen evlen he zirluguda var yok degil
Nihanım herşeyin yolunda olmasına sevindim azıcık kalmış maşallah sende evliler kervanına katılıyorsun beni de alın kız aranızaAmin canım benim inşallah Rabbim sizler gibi benimde gönlüme göre nasip etsin
Canım inan epeydir yoktum, geçen gün topiğe bi şeyler ekleyebildim, yazdım da çok yoğun geçiyor günler.Düğünümüz-ertelenmezse- 25 gün sonra. Ve evimiz hala serili değil, boya bile yapılmadı, taziyeleri var eşimin akrabalarında bi yandan.. Her şey karışık ve çok yoğun. Söz tepsimi ben de çok severek kullandım, doğaçlama son anda yapmıştık.Kesinlikle tavsiye ederim, tercih etmen çoook mutlu etti beni. İnşallah her hayalin hayırlısıyla gerçek olur canım
Canım işe gireli çok şükür 2.5 ay oldu
Ama o kadar yoğun geçiyor ki günler. Bilgisayarı varya elime aldığım nadir günlerden biri bugün
Canım sende hak ediyorsun biliyorsun, İnşallah çok mutlu olucaz
22 Ağustos bitanem.
Nihanım herşeyin yolunda olmasına sevindim azıcık kalmış maşallah sende evliler kervanına katılıyorsun beni de alın kız aranızaAmin canım benim inşallah Rabbim sizler gibi benimde gönlüme göre nasip etsin
Perim özlettin kendini az bir zamanın kalmış Rabbim yardımcın olsun
Çabuk gel kuzum, ayakkabımın altına yazayım mıııı
Tabisi nihanım çok mutlu olurum
Tamam canım inşallah. Ben bi liste tutayım en iyisi
Kizlar eevlendimde geldim napiyosnz
Mrb bende2014 geliniyim bilen bilir burda 8 agustos gunu bende muradima erdim cok mutluyum rabbim herkeze nasip etsin dugunumde hersey istedigim gibi oldu
Bir 2014 gelini de burada
kizlarrr hosgeldiniz sefalar getirdiniz girmemmisim bu topige.kusura bakmayin nasilsiniz bakalimm :)