- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.821
sizin salon konusu ne oldu canımİnşallah kuzum, yakında olur o da merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin salon konusu ne oldu canımİnşallah kuzum, yakında olur o da merak etme
İnşallah güzel olurumsen öyle hissettiysen tamamdır kuzum önemli olan senin begenmen senin günün bu
Her şey gönlünce olur inşallah canım, elbisende de kesinlikle içine sineni giy derim, hem ev için de sade, zarif olması daha uygun
bana selam yokmmu
evet canım dedgin gibi evde gec kalmadan bosalır inşallah :18: yok kuzum ya fotograf internettede bulamadım
Biz de bi hazirlik yok kuzum.uzaktan olmuyor hicbisey.düğün tarihini 12 Ağustos dedik ama kesinleşmedi.Bekliyorum öyle...
Olur mu kuzum benim, sana da öpücükler gönderiyorum
İnşallah kuzum aslında erkek tarafı Nisan diye söylüyorlar ama ailem henüz hazır değil güzel ağırlamak isteriz herkesi o yüzden sonbahar istiyoruzEvet ben sana söylemedimmi
İnşallah nihanım evde yüzükler takılacak işte nişan olmayacağı için o da nişan sayılıyor değilmi oynamayız ama Ben burada atarım göbeciklerimi
Herşey gönlünce halledilsin olsun kuzum Amin inşallah bakalım bende nişanlı hatunlar kategorisine katılacakmıyım
Ayyyy nehirim nişanlı olmak da ayrı güzel. Zor yanları da ayrı, ama yine de bir adım daha atmış olmak çok güzel tabi :) Hayırlısıyla gelsin artık eylül bakalım :)
Arası kısa olsun istedik bakalım hakkımızda hayırlısı ebisimİnşallah güzel olsun hepimiz için herşey
Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?
İnşallah 2015 yaz sonu gibi Ramazandan sonra
Hayılısı olsun nehircim, bak ben tam iki senedir bekliyorum, zaman zor geçiyormuş gibi geliyor, ama geçip gidiyor farkına varmadan. Sen de yavaş yavaş hazırlıklarını tamamlarsın böylelikle :)
sizin salon konusu ne oldu canım
İnşallah güzel olurum
Sağol canımcım Amin inşallah cümlemizinevin içinde ya dümdüz uzun siyah elbise yakasında kolye gibi birşey v yaka ipekyolun kumaşı falan kaliteli yani çok basit durmadı
merhaba güzel gelinler :)
Sen de haklısın kuzum yaa, uzaktan çok zor hakkaten... Nihanım tarihi bir an önce belirlemeye bakın, yeri ayarlayın, nikah tarihinizi alın canım. Nikah dairelerinde gün kalmama durumu olabiliyormuş çünkü. tabi bunları söylüyorum ama uzakta olunca o kadar da kolay olmuyor değil mi :) Benim nişanlım da uzakta biliyorsun, biz de daha günü alamadık belediyeden, ama ayırttık o tarih için.
:)
Anlattığına göre çok zarif canım, mutlulukla giy inşallah
Amin canımcım inşallah sen önceden eklediğimde görmüşsündür belki herkes çok sade demişti
Hatırlıyorum sanki canım...Olsun senin içine sinmiş. Tereddüdün varsa biraz daha gezin, bak...Belki o zamana kadar bulursun başka bir şey.
Evet kuzum çok alınacak var bir düğün mekanını falan halletsek şimdiden bakıyor gibiyiz tutulmasın istediğimiz yer ve tarih çakışmasın diye bakalım canım onun dışında eksik çok beyaz eşyaya başlanacak nakit biriktirmek gerek eşyalar mobilyalar için aldıkça topiğime ekleyeceğim bakalım yetiştirebilecekmiyiz
Canım boş ev olmadığı için henüz gidip görme imkanımız da olmadı Bizim ev düğünden 10-15 gün önce kurulacak gibi Nasıl yetişecek yaaa
Ebisim biz de belirlemek istiyoruz da mekan bizi oyalıyor,bu yüzden kesinleştiremiyoruz.
Bizim nikah da daha önce kıyılacak mecburen canım.Küçük bir yer burası olur inşallah
Ama baya sıkışıcaz biz
Tutkucum naber?ben geldiiiiiiiiiim
nasılsınız güzel gelinleerrr
Hoşgeldin canım nezamandır konuşamıyoruz nasılsınben geldiiiiiiiiiim
nasılsınız güzel gelinleerrr
Merhaba şeker kızlar, tatlı kızlar :)
İki gündür işyeri o kadar yoğun ki, kafamı kaldıramadım işten. Aslında şimdi de iş var ama ben biraz kaçamak yapıyorum :)
yetişmez olur mu kuzucum, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Canım boş ev olmadığı için henüz gidip görme imkanımız da olmadı Bizim ev düğünden 10-15 gün önce kurulacak gibi Nasıl yetişecek yaaa
Ebisim biz de belirlemek istiyoruz da mekan bizi oyalıyor,bu yüzden kesinleştiremiyoruz.
Bizim nikah da daha önce kıyılacak mecburen canım.Küçük bir yer burası olur inşallah
Ama baya sıkışıcaz biz
iyiyim kizlar, giremedim uzun zamandir
dugun kosusturmasi,okul,simdi stajada basladim anaokulunda hic bos zamanim kalmiyo:26:
sizler napiyosunuz,valla gunler geliyo artik .. hayirlisiyla insallah atlatiriz hepimiz
Günaydın kızlar muradınıza ermenıze ne kadar kaldı ne durumda hazırlıklar benım aksılıklere ragmen falan bı sekılde oluo bıseyler