- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Hergün gözümün önündeler çok sinirlerim bozuluyorSilmeyin gizleyin bildirim düsmez storide görmemis olursunuz
Lafta dosluk var birde gercek dostluk var silerseniz kiskandiginizi anlicaklar siz gizleyin gormeyin hatta hic aldiris etmeyinHergün gözümün önündeler çok sinirlerim bozuluyor
Nasıl gizleniyorHergün gözümün önündeler çok sinirlerim bozuluyor
nasıl aldırış etmemem gerekiyor çok takıntılıyım dedim yaLafta dosluk var birde gercek dostluk var silerseniz kiskandiginizi anlicaklar siz gizleyin gormeyin hatta hic aldiris etmeyin
Takintiliysaniz kendi bu durumunuza care arasaniz siz evde kendinizi yerken onlar yüzeysel kiz muhabbeti yapiyorlar ...bu takintili haliniz icin psikologla gorusun her konuda atlatmakta zorlanma yasarsiniz ...takinti=hastalik .Nasıl gizleniyor
nasıl aldırış etmemem gerekiyor çok takıntılıyım dedim ya
Madamgazel sadece çok sevdiğim dostlarıma böyleyim çünkü o kdr güzel anılarımız oldu kız kardeş gibiydik üzülüyorum haliyle beni anlıyorsunuz demiTakintiliysaniz kendi bu durumunuza care arasaniz siz evde kendinizi yerken onlar yüzeysel kiz muhabbeti yapiyorlar ...bu takintili haliniz icin psikologla gorusun her konuda atlatmakta zorlanma yasarsiniz ...takinti=hastalik .
Ama onların keyfi yerinde ve muhtemelen dedikodunuzu yapip size nispet icin yapıyorlar paylasimlari zaten.Hergün gözümün önündeler çok sinirlerim bozuluyor
Ben nasıl nisbet yapmalıyımAma onların keyfi yerinde ve muhtemelen dedikodunuzu yapip size nispet icin yapıyorlar paylasimlari zaten.
Neden amaçlarına ulassinlar ki?
Dunya pandemiden nasibini almis herşey zaten cok sıkıcıyken onlar umursamaz ben ×15 umursamaz.
Haydaaa...Ben nasıl nisbet yapmalıyım
Silme kuzum, ona deger veren sensin yakinda farkin anlasilir dostluk baska birden asiri samimi olmak baska seyKızlar ben terazi kadını olarak dostlarıma çok değer veren biriyim çok sevdiğim herşeyten öte gördüğüm dostumla aramız açıldı ama ben çok takıntısıyım konu şu ben senede 1 de olsa kimseyle görüşmek istemem o dönem arkadaşımla görüşmedik sadece telde benim arkadaşlığıma imrenen bir kız vardı böyle dostluk görmedim diyen biri o boşlukta arkadaşıma yanaştı tabi aramızı iyice açtı neyse biz oturduk konuştuk ama dostluğumuz bozuldu şimdi hergün story atıyorlar beraberiz iyiki dostumsun diyerekten ben kıskanıyorum sanki kendime engel olamıyorum çok takıntılı biriyim ne yapsam bunları takmasam ne yapmalıyım sizce her ikisini siliyimmi aynı zamanda komşum bunlar
Sarılabilirmiyim harika konuşma yaptınYakın arkadaşınla kusmedin değil mi? Sadece şu an senden daha yakın başka biriyle beraber,zamanında senin tanıştırdığin..
Bunda kızacak bir şey yok aslında.
Kapat bildirimleri, bakmamaya çalış.
İnsan bazen ortak bir nokta bulur bir başka arkadaşıyla daha yakın olur... Çok doğal bir süreç değil mi? Hamile olan hamile olanla yakinlasir falan. Hatta yay burcu flortlerimizin bizi yaklastirdigi bir arkadaşım vardı, birbirimize screenshot falan atardıkyay burcu cocuklari hayatımızdan çıkarinca arkadaşımla yavaş yavaş daha az konuşmaya başladık (hatta hiç konuşmamayA)
Bana çok normal geldi.
Neden kıskanasın ki? Arkadaşın çok kıymetliyse bir aktiviteye ya da çaya pastaya davet et, yeniden keyifli zaman geçirin biraz.. belki tekrar yakınlaşırsiniz.
Benim ennnnnn yakın (hatta bir dönem aynı evi paylaştığım) arkadaşım, çağirsa yıllık iznimi alıp sehrine geleceğimi bildiği halde beni söz+nisanina davet etmedi, virüs yüzünden. Kızmak, diğer gelecek kızları kıskanmak yerine çağrılmadigim nisana hediye arıyorum iki gündürbence sen de seni negatif etkileyecek şekilde doldurma kendini. Gerçekten kardeş kadar yakınsa arkadaşın yıllar sonra bile tekrar başlayabilirsiniz,aradan zaman geçmemiş gibi. Düşünüp,hirslanip yarın pişman olacağın hamleler yapma derim,ben
Çok şükür hayatım iyi gidiyor ama dostlarıma çok kıymet veriyorum kız kardeşim yok kız kardeş yerine koyduğumdan böyle oldumHaydaaa...
Altınlar dizi dizi kıskanmayin fesatlar beniiii diyerekten..
Kuzum baska takılacak olay mı yok hayatinda allasen..Birak degmez yav..En güzel cevap sessizlik.
Çok nisbet yapıyorlar eskiden benim için kan bağına gerek yok kardeş olmak için derdi şimdi o kız için diyorSilme kuzum, ona deger veren sensin yakinda farkin anlasilir dostluk baska birden asiri samimi olmak baska sey
Ama onlar oyle gormemisler baksana?Çok şükür hayatım iyi gidiyor ama dostlarıma çok kıymet veriyorum kız kardeşim yok kız kardeş yerine koyduğumdan böyle oldum
Ama gururum var o bana yanlış yaptı ben ondan sonra kimseye kardeşim bile demedimAma onlar oyle gormemisler baksana?
Madem cok üzülüyorsun git konus anlat dok icindekileri? Ne olabilir ki yani en fazla yeniden konusmazsiniz
Inan sahit oldum boyle olaylara sen kazanacaksin sakinligini koru diger turlu o sacma seviyeye dusmus olacaksin kuzumÇok nisbet yapıyorlar eskiden benim için kan bağına gerek yok kardeş olmak için derdi şimdi o kız için diyor
Ayni sekilde dostum kiz arkadaşım var bana böyle yapsa kansizmis hak etmemis benim dostlugumu der tek kalemde silerdimMadamgazel sadece çok sevdiğim dostlarıma böyleyim çünkü o kdr güzel anılarımız oldu kız kardeş gibiydik üzülüyorum haliyle beni anlıyorsunuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?