Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh çok geçmiş olsun, bende covidden hastanelere düştüm, zor yırttım paçayı :)İyi akşamlar
Bizim özel mesajlara noldu ben de görünmüyor
Teyzemle uğraşıyoruz biz hastanede yatıyor bugün ameliyat oldu beyninde akciğerinde tümörler var
Gümaudın gelincim iyiyim sağol sen nasılsın .Günaydın
Buradan yazayım alıntı yapamadım
Berrak zeynep büyümüş maşallahBen alışverişte kendi poşetlerimizi kullanıyorum bez poşet
Teyzem iyi berrecim çıktı hastaneden ama hastalığını bilmiyor sıkıntı orada patolojiyi bekliyoruz tedaviye başlanacak o zaman anlayacak zaten
Ablacım nasılsın![]()
Okula niye gidiliyor ki diyor benimki şaka gibi ona da pedagog buldum bi tane uğraşamam ben bununlaKar yağıyor hadi buraya gelin prensesimle![]()
Allah iyiliğini versin inşallah canım zor yaTeyzemin pet sonucu kötü her tarafına yayılmış şu anda yine hastanede pankreasında iltihap varmış tedavi oluyor. Durumu pek iyiye gitmiyor yalnız yaşayan bir insan bakımevi araştırıyorum.
Çok bilmiş prensesim benimOkula niye gidiliyor ki diyor benimki şaka gibi ona da pedagog buldum bi tane uğraşamam ben bununla![]()
Hangi ildesinTeyzemin pet sonucu kötü her tarafına yayılmış şu anda yine hastanede pankreasında iltihap varmış tedavi oluyor. Durumu pek iyiye gitmiyor yalnız yaşayan bir insan bakımevi araştırıyorum.
Geçmiş olsun canımNabersiniz biz hastalıklarla boğuşuyoruz buna da şükür dioruz napalım geçecwk inşallah
Merhaba nasılsın bayağıdır sana denk gelmemiştimPortalı unutmuşum imojide yok (sırıtma emojisi)
Eseeeen yaaaa canım benim seni görmek ne güzelHuhu huuuuu
Geçmiş olsun canımNabersiniz biz hastalıklarla boğuşuyoruz buna da şükür dioruz napalım geçecwk inşallah
Sağlık olsunda oturun canımSağolun kızlar toparladık çok şükür
Kar yağışı olacak die tatil okullar evlerdeyiz yiyip. İçip oturuyorz
![]()