Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar berrak artık kimseler gelmiyor gruba maalesefSelamlar kimler var ben geldim
![]()
Yaaaa tühhh hakkaten aylar olmuş yazan olmamış aslında teknoloji değişti tercihler çoğaldı diğer uygulamalara geçebilirdik WhatsApp vs.Merhabalar berrak artık kimseler gelmiyor gruba maalesef
Ne güzel günlerdi değil mi çok özlüyorum ben o günleriYaaaa tühhh hakkaten aylar olmuş yazan olmamış aslında teknoloji değişti tercihler çoğaldı diğer uygulamalara geçebilirdik WhatsApp vs.
Handan ablamlaAslında telefonlsrımızı verseydik ne güzel olurdu dediğim gibi watsab yada instagram olabilirdi... Ben ara ara geliyoe sanoyordum herkesin bayağı boş kalmış burası
Evet gel canım beraber biz canlandıralıımYıllar sonra masaüstüne indirdim burayıartık kontrol edicem burayı
![]()
UmarımBelki gelirler diyorum
![]()
Merhabalar berrakGünaydın herkesere
Evet haberlerde gördüm, nette de var heryer yıkılmış Allah yardım etsinMerhabalar berresuu twlaşemiz vardı bitti fırtuna var bayağı rabbim yardımcısı olsun dışarıdakilerin