Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyeti bıraktıktan sonra kaç kilo aldın canım kaç kilodasın şu anda![]()
bem çıkıyorum kızlar eşim bıdı bıdı etmeye başladı bugün uyumadı nedense
iyi geceler![]()
bem çıkıyorum kızlar eşim bıdı bıdı etmeye başladı bugün uyumadı nedense
iyi geceler![]()
Canım yaz başladığında 58 kiloydum memlekete gidip geldim 61 olmuşum ramazanda tekrar verdim 58 oldum yine gidip geldim şimdi yine 61 kiloyumben her memlekete gidince kilo alırım çok yediğimden değil kabızlık problemim oluyor orda ve hareketsizlikten alıyorum sonra birkaç ay içinde normale dönüyorum....
Önümüzdeki ay diyete başlıyorum 4-5 kilo vereceğim inşaallah....ama ilginç olan kıyafetlerimde hiç değişiklik yok hala 38 beden giyiyorum:44:
Ben çıkıyorum kızlar çocukları uyutucm iyi geceler![]()
Ben çıkıyorum kızlar çocukları uyutucm iyi geceler![]()
boşver canım diyeti ya kilon iyi ki
orda neden kabız oluyorsun canım :26:bedenin değişmemiş bari iyi![]()
Yok canım kararlıyım vereceğim ozamanda yarım bırakmıştım hedefe ulaşamamıştım
Canım 10 yıldır evliyim her memlekete gittiğimde mutlaka 1-2 kilo alıp gelirim ama sonra giderbilmiyorum sudan mı,yediklerimden mi kabızlık olur bende ve hiçbirşey tesir etmez..
evet kıyafetlerimde hiç oynama yok ve arkadaşlarım aynısın dediler kimse anlamadı..:44:![]()
yediklerinden herhalde canım birde anne yemekleri tatlı geliyorsa
sen azimlisin yaparsın![]()
Olabilirbirde evde çok hareketliyim orda evdede pek birşey yapmıyorum,dışarıda burdaki kadar çıkmıyorum ondanda oluyor
İnşaallahbir başlasam geri gelir
karatay yapacağım 3 haftada enaz 3 veririm diye düşünüyorum:44: 1 ay yapsam yeter sıkacağım artık
![]()
evet hareketsizlikte yapar canım
Bana diyet çok uzak geliyor ya yapabiliyorsan ne mutlu![]()
Senin ihtiyacın pek olmayacak gibi geliyor bana![]()
ilerde olursa da çok sıkıntı çekerim canımihtiyacım olursa sana başvururum artık
![]()
Tamamyardımcı olabilirsem neden olmasın
![]()
annemde gelir önümüzdeki hafta içi kardeşimde lojmana yerleşecek ona yardıma gelir hemde beni merak ediyorkışın arada gider kalırım kardeşimde aşağıdakilerden bunaldıkça hemde yemeklerini yaparım kardeşimin
![]()
Evet annenin aklı sendedir az kaldıKardeşin sizin oraya mı taşınıyor
evi sıcaksa soğuk havalardada gidersin
![]()
Zaten burdaydı canım kardeşim okuyordu yurtta kalıyordu şimdi işe girdi lojman verdiler orada kalacak kendide dedi zaten kalın abla sıcacık hem yemek yaparsın dedi iyi olacak benim için![]()
Ozaman süper olurkalırsın canım senin içinde kardeşin içinde iyi olur
![]()