Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bem çıkıyorum kızlar eşim bıdı bıdı etmeye başladı bugün uyumadı nedense :1:
iyi geceler :54::54::54:

Diyeti bıraktıktan sonra kaç kilo aldın canım kaç kilodasın şu anda:1:

Canım yaz başladığında 58 kiloydum memlekete gidip geldim 61 olmuşum ramazanda tekrar verdim 58 oldum yine gidip geldim şimdi yine 61 kiloyum:19:ben her memlekete gidince kilo alırım çok yediğimden değil kabızlık problemim oluyor orda ve hareketsizlikten alıyorum sonra birkaç ay içinde normale dönüyorum....:19:
Önümüzdeki ay diyete başlıyorum 4-5 kilo vereceğim inşaallah..:27:..ama ilginç olan kıyafetlerimde hiç değişiklik yok hala 38 beden giyiyorum:44:

bem çıkıyorum kızlar eşim bıdı bıdı etmeye başladı bugün uyumadı nedense :1:
iyi geceler :54::54::54:

iyi geceler canım:54::54::54:

Canım yaz başladığında 58 kiloydum memlekete gidip geldim 61 olmuşum ramazanda tekrar verdim 58 oldum yine gidip geldim şimdi yine 61 kiloyum:19:ben her memlekete gidince kilo alırım çok yediğimden değil kabızlık problemim oluyor orda ve hareketsizlikten alıyorum sonra birkaç ay içinde normale dönüyorum....:19:
Önümüzdeki ay diyete başlıyorum 4-5 kilo vereceğim inşaallah..:27:..ama ilginç olan kıyafetlerimde hiç değişiklik yok hala 38 beden giyiyorum:44:

boşver canım diyeti ya kilon iyi ki:54:
orda neden kabız oluyorsun canım :26:bedenin değişmemiş bari iyi:1:

boşver canım diyeti ya kilon iyi ki:54:
orda neden kabız oluyorsun canım :26:bedenin değişmemiş bari iyi:1:

Yok canım kararlıyım vereceğim ozamanda yarım bırakmıştım hedefe ulaşamamıştım:1:
Canım 10 yıldır evliyim her memlekete gittiğimde mutlaka 1-2 kilo alıp gelirim ama sonra gider:19:bilmiyorum sudan mı,yediklerimden mi kabızlık olur bende ve hiçbirşey tesir etmez..:19:
evet kıyafetlerimde hiç oynama yok ve arkadaşlarım aynısın dediler kimse anlamadı..:44::1:

Yok canım kararlıyım vereceğim ozamanda yarım bırakmıştım hedefe ulaşamamıştım:1:
Canım 10 yıldır evliyim her memlekete gittiğimde mutlaka 1-2 kilo alıp gelirim ama sonra gider:19:bilmiyorum sudan mı,yediklerimden mi kabızlık olur bende ve hiçbirşey tesir etmez..:19:
evet kıyafetlerimde hiç oynama yok ve arkadaşlarım aynısın dediler kimse anlamadı..:44::1:

yediklerinden herhalde canım birde anne yemekleri tatlı geliyorsa:1::1:
sen azimlisin yaparsın:1::1::nazar:

yediklerinden herhalde canım birde anne yemekleri tatlı geliyorsa:1::1:
sen azimlisin yaparsın:1::1::nazar:

Olabilir:1:birde evde çok hareketliyim orda evdede pek birşey yapmıyorum,dışarıda burdaki kadar çıkmıyorum ondanda oluyor:1:
İnşaallah:1:bir başlasam gerisi gelir:31: karatay yapacağım 3 haftada enaz 3 veririm diye düşünüyorum:44: 1 ay yapsam yeter sıkacağım artık:1:

Son düzenleme:
Olabilir:1:birde evde çok hareketliyim orda evdede pek birşey yapmıyorum,dışarıda burdaki kadar çıkmıyorum ondanda oluyor:1:
İnşaallah:1:bir başlasam geri gelir:31: karatay yapacağım 3 haftada enaz 3 veririm diye düşünüyorum:44: 1 ay yapsam yeter sıkacağım artık:1:

evet hareketsizlikte yapar canım :34::34:
Bana diyet çok uzak geliyor ya yapabiliyorsan ne mutlu:1::1:

:1::1::1::1:
annemde gelir önümüzdeki hafta içi kardeşimde lojmana yerleşecek ona yardıma gelir hemde beni merak ediyor:1:kışın arada gider kalırım kardeşimde aşağıdakilerden bunaldıkça hemde yemeklerini yaparım kardeşimin:1:

Evet annenin aklı sendedir az kaldı:31:Kardeşin sizin oraya mı taşınıyor:34:evi sıcaksa soğuk havalardada gidersin:34:

Evet annenin aklı sendedir az kaldı:31:Kardeşin sizin oraya mı taşınıyor:34:evi sıcaksa soğuk havalardada gidersin:34:

Zaten burdaydı canım kardeşim okuyordu yurtta kalıyordu şimdi işe girdi lojman verdiler orada kalacak kendide dedi zaten kalın abla sıcacık hem yemek yaparsın dedi iyi olacak benim için:1:

Zaten burdaydı canım kardeşim okuyordu yurtta kalıyordu şimdi işe girdi lojman verdiler orada kalacak kendide dedi zaten kalın abla sıcacık hem yemek yaparsın dedi iyi olacak benim için:1:

Ozaman süper olur:52::52:kalırsın canım senin içinde kardeşin içinde iyi olur:31:

Back
X