- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ellerine sağlık minikimEki Görüntüle 2207983
@mahperi hatun
@HanimKelesimiGetir
@Rakika
Jenna16
@Madammor
@Tweety
@Marleena
@Justibella
@- Pudra Pembe -
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
@ince bilek
@bulca
terelelli34
@Psikolojik Deliii
@Puantiyeli DON
@-Asmin-
Haydi kızlar kahvaltıya
@Hannaz
@Vinka
@tombuldut
@son izci
@_Marla_
@_nurunnisa_
@_heidi_
@LknrNkz
Afiyet olsun hepinize hergun bende beklemeyin akşam yemeği de sizden haberiniz olsunEllerine sağlık minikim
Afiyet olsun hepinize hergun bende beklemeyin akşam yemeği de sizden haberiniz olsun
Çok şükür miniğin iyiymiş canımKizlar nasilsiniz biz tum gun disardaydik once ben raapor aldim.sonra minigi kontrole goturdum sonra sgk ya dogum param icin gittim ama hastanede yanlislik olmus 1 saatte zorla duzelttik ikimizde cok yorukduksukur minigim iyi kalcada sorun var demislerdi cidt bez kullaniyorduk kurtulduk :)))
Evet sukur cift bezden kurtulduk ama cok yoruldu yaweum indir kaldir :))Çok şükür miniğin iyiymiş canımBen de şimdi girdim,bir bakayım diye :)
Bunu bilmiyordum çift bez kullanıldığını ama bı tane bebek görmüştüm bacakları alçıda çok uzulmustim ://Evet sukur cift bezden kurtulduk ama cok yoruldu yaweum indir kaldir :))
Tamam bakalım :))hazırlıyorum ,merak etme
Gecmis olsun canim. Bende hastanedeydim bugun sonuclar cok sukur iyi cikti d vitamini dusukmus sadrce damla verdi. Birde kilosu az mama yazalim dedi yeni annesiniz 3 yasa gore 12 kilo azmiKizlar nasilsiniz biz tum gun disardaydik once ben raapor aldim.sonra minigi kontrole goturdum sonra sgk ya dogum param icin gittim ama hastanede yanlislik olmus 1 saatte zorla duzelttik ikimizde cok yorukduksukur minigim iyi kalcada sorun var demislerdi cidt bez kullaniyorduk kurtulduk :)))
Yerim onu ben :) Allah nazardan korusunEvet sukur cift bezden kurtulduk ama cok yoruldu yaweum indir kaldir :))
Sukur biz boyle atlattok Allah sifa versin herkeseBunu bilmiyordum çift bez kullanıldığını ama bı tane bebek görmüştüm bacakları alçıda çok uzulmustim ://
Galiba az canim yegenim 18 aylik 10 kiloGecmis olsun canim. Bende hastanedeydim bugun sonuclar cok sukur iyi cikti d vitamini dusukmus sadrce damla verdi. Birde kilosu az mama yazalim dedi yeni annesiniz 3 yasa gore 12 kilo azmi
Amin teyzesiYerim onu ben :) Allah nazardan korusun
Dokturmussun tşk ederim Jenna bende ıspanaklı börek vardı bugün kendi elceğzim le açtım eşim beğendim demedi ama tabağı bitirdi şükür
Benim oğlan da hep öyle zayifti çok mama istedik ek takviye istedik yazmadı kimseGecmis olsun canim. Bende hastanedeydim bugun sonuclar cok sukur iyi cikti d vitamini dusukmus sadrce damla verdi. Birde kilosu az mama yazalim dedi yeni annesiniz 3 yasa gore 12 kilo azmi
Afiyet olsun canımDokturmussun tşk ederim Jenna bende ıspanaklı börek vardı bugün kendi elceğzim le açtım eşim beğendim demedi ama tabağı bitirdi şükür
Anası bundan sonra bir bardak su vermez bizeAfiyet olsun canımBeğenmiyorsa anası yapsın