- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Hoşgeldin komşum iyi şükür sen nasılsın şeref verdiniz :))selamlar komşular.
iyidir nolsun dolanıyordum topikler arası sizede uğrayayım dedimHoşgeldin komşum iyi şükür sen nasılsın şeref verdiniz :))
Valla ben nazara inanirim Babaanneminde eli gecer yani dun babaanneme dua okuttum inan bugun daha iyi gecen asm deki hemsire diyor sessiz cocuk bak hic aglamadi agizdan damla verdi sonra diyor iyi kilo almis ondam sonra canavar oldu cocuk sukir Allaha azcik sakinlestiİyi şükür bende aynı devam oğlun nasıl
Aleykumselam hosgeldin ❤❤❤selamlar komşular.
Valla ben nazara inanirim Babaanneminde eli gecer yani dun babaanneme dua okuttum inan bugun daha iyi gecen asm deki hemsire diyor sessiz cocuk bak hic aglamadi agizdan damla verdi sonra diyor iyi kilo almis ondam sonra canavar oldu cocuk sukir Allaha azcik sakinlesti
Bak ona bende inanırım keje. Çocuğa bir laf eden oluyor. Çocuk o çocuk değil. Ben de sık yasarim bu durumu. O yüzden sık sık okurum çocuklarıma. Sende iyi yapmışsın babaannenin ağzına sağlık.
Nazar değmesin kuzucuklara ins :)Valla ben nazara inanirim Babaanneminde eli gecer yani dun babaanneme dua okuttum inan bugun daha iyi gecen asm deki hemsire diyor sessiz cocuk bak hic aglamadi agizdan damla verdi sonra diyor iyi kilo almis ondam sonra canavar oldu cocuk sukir Allaha azcik sakinlesti
Yi yapmışsın her zaman bekleriz geliriz de miahhiyidir nolsun dolanıyordum topikler arası sizede uğrayayım dedim
Canisi bende okuyorum ama onunki gobo olmuyor valla :))Bak ona bende inanırım keje. Çocuğa bir laf eden oluyor. Çocuk o çocuk değil. Ben de sık yasarim bu durumu. O yüzden sık sık okurum çocuklarıma. Sende iyi yapmışsın babaannenin ağzına sağlık.
Amin canimcimmNazar değmesin kuzucuklara ins :)
Amin inşallah canım benim :)Nazar değmesin kuzucuklara ins :)
Amin canim sanada hayirli kandillerBu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
İyiyim canım sen nasılsınHayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
İyim cocuk salliyom. Uykum var acayip kk da dolanim dedim. Sen nasilsin:)İyiyim canım sen nasılsın
Ben de iyiyim aynen benim de çok uykum geldi :)İyim cocuk salliyom. Uykum var acayip kk da dolanim dedim. Sen nasilsin:)
Sen evlimisin bulca hatirlamiyorum konustuysakta:)Ben de iyiyim aynen benim de çok uykum geldi :)
Değilim.Sen evlimisin bulca hatirlamiyorum konustuysakta:)
Anladim canim Allah gonlune gore versin:)Değilim.
Amin cümlemizeAnladim canim Allah gonlune gore versin:)