- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Usuyir io zaman canim karnina sicak havlu koy. Kendjnden bir kat fazla giydir. Minicikler anlatamiyorlarda derdini:/Canım benim kızımın burnu hep soğuk bazen ayakları da soğuk oluyor ama hep değil arada sırada burnu hiç ısınmadı ama
Onu duydum canım ama kullanmadım hiç canım 2 aylik bebek re geç değil mi kolik için bir de bu ağlamalar hep olmuyor çok sıkışınca gazı hemen müdahale ediyorum içim kıyılıyor kıyamıyorum o şekilde bağırasınaGazi var o zaman canim elma yagini denedinmi ayaklarini sicak tutuyormus. Benim kucugun belli bir saati vardi. Baslardi aglamaya kolik mi acaba
Canım ben sıcak su koyuyorum karnına havluya sarıp o biraz rahatlatıyor 2 takım giydiriyorum 2 de çorap ince mi geliyor acabaUsuyir io zaman canim karnina sicak havlu koy. Kendjnden bir kat fazla giydir. Minicikler anlatamiyorlarda derdini:/
Ayaklarindan usuyorsa gaz yapar canim aci elma yagini dene. Bir damla topuguna surcen bir damlada karnina. Cok koyma yanar cocuk. Ama dr adanis bence cok kucuk yan etki yapmasinOnu duydum canım ama kullanmadım hiç canım 2 aylik bebek re geç değil mi kolik için bir de bu ağlamalar hep olmuyor çok sıkışınca gazı hemen müdahale ediyorum içim kıyılıyor kıyamıyorum o şekilde bağırasına
Ayaklarini bir kat daha giydir ayaklarinin sicakligindan zarar gelmez ustunude kendi giydiginden bir fazla giydirCanım ben sıcak su koyuyorum karnına havluya sarıp o biraz rahatlatıyor 2 takım giydiriyorum 2 de çorap ince mi geliyor acaba
Tamm canım soracağım inşaAllah ise yarar insan strese giriyor ister istemezAyaklarindan usuyorsa gaz yapar canim aci elma yagini dene. Bir damla topuguna surcen bir damlada karnina. Cok koyma yanar cocuk. Ama dr adanis bence cok kucuk yan etki yapmasin
Ayaklarini bir kat daha giydir ayaklarinin sicakligindan zarar gelmez ustunude kendi giydiginden bir fazla giydir
Yok soguk degil burnu ayagiBurnundan ve ayaklarindan belli olur usuyup usumedigi. Kendi giydigindrn bir kat fazla giydir
ayaklari terlesede bisey olmaz canim. Sicak olsun iyidir. Atesli cocuk bile ateslenince ayagi usur.ayagi soguyunca atesi vardir atesli doneminde. Sicaksa duser.Üstü ideal o zaman canım ben bir kat fazla giydireyim peki bu şekilde terlemez dimi ayakları
Allah sifa versin yavruya..Yok soguk degil burnu ayagi
Amin hepimizinkine insallahAllah sifa versin yavruya..
Hosgeldin hanifem nasilsinTaziyeleriniz için teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun..
Hamdolsun gülüm, annelerden geldim şimdi. Sen nasılsın?Hosgeldin hanifem nasilsin
Cok sukur balim. Ayazi uyutuyorum uyursa tabi:)Hamdolsun gülüm, annelerden geldim şimdi. Sen nasılsın?
Uyur inşallah annesi. Şimdi uyursa gece uyanmıyor dimi?Cok sukur balim. Ayazi uyutuyorum uyursa tabi:)
Binde bir insallah uyanmazda bende bir guzel uyurum:)) sabah 5 te kalktiUyur inşallah annesi. Şimdi uyursa gece uyanmıyor dimi?
İnşallah uyanmaz. Ayy çok erken kalkmış :/Binde bir insallah uyanmazda bende bir guzel uyurum:)) sabah 5 te kalkti
Oksuruk uyutmuyo yavrumuİnşallah uyanmaz. Ayy çok erken kalkmış :/
Kıyamam ona yaOksuruk uyutmuyo yavrumu