- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.041
İyiyim şükür artık yaa biraz bı yerelde takılıyor gibi oluyor parmagim yara bandı durmuyor ki elim hep şu da böyle daha çabuk geçer ins :))Evet canim nasil oldun ben pek giremiyorum bu ara cok huysuz cocugum uyuyuncada 45 dk ancak o arada is yapmaya calisiyorum :))
Insallah canim 3 cocukla nirmal onun orda durmamasi :))) hemencik iykes canimİyiyim şükür artık yaa biraz bı yerelde takılıyor gibi oluyor parmagim yara bandı durmuyor ki elim hep şu da böyle daha çabuk geçer ins :))
Hala ikisinin de altını temizliyorum ortakçı kendi temizlemiyor tiksijdigi için kızın altını alıyorum zaten eee yemek bulaşık derken bant atıyor sürekli suylaInsallah canim 3 cocukla nirmal onun orda durmamasi :))) hemencik iykes canim
Bende geçenlerde işaret parmağının başını ucurdum gerçekten cok zordu sürekli suda oluncada bant da kalmıyor.Hala ikisinin de altını temizliyorum ortakçı kendi temizlemiyor tiksijdigi için kızın altını alıyorum zaten eee yemek bulaşık derken bant atıyor sürekli suyla
Bizim parmak uçları hep yumuşak sürekli yenileniyorBende geçenlerde işaret parmağının başını ucurdum gerçekten cok zordu sürekli suda oluncada bant da kalmıyor.
Gunaydin ❤❤❤❤❤❤❤❤Günaydın :))
İç savaş mı var
Alayım bir bardak ❤
Evet kendi kendime kızıyorumİç savaş mı var
Bak sonra deli derlerEvet kendi kendime kızıyorum
Desinler değişemem oyyyyy :))Bak sonra deli derler
Bu arada profil foton çok havaliBak sonra deli derler
İyi geceler güzellik ❤İyi geceler kızlar
Ben çok havalı olamıyorum kuzun ya birazcık olayım dedimBu arada profil foton çok havali