• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski çuvaldız

Ofyoruldum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
133
171
103
Arkadaşlar bugün mutfak dolap içlerimi temizlerken eski bir çuvaldız buldum , belli ki kötü niyetle konulmuş bu niçin konulur bilgisi olan var mı? Hurafe bilirim böyle şeyleri ama yinede içim bi kötü oldu

Arkadaşlar bugün mutfak dolap içlerimi temizlerken eski bir çuvaldız buldum , belli ki kötü niyetle konulmuş bu niçin konulur bilgisi olan var mı? Hurafe bilirim böyle şeyleri ama yinede içim bi kötü oldu
Koymuş unutmuşsunuz işte ötesini düşünmenin ne anlamı var. Üstelik inanmıyorum yazmışsınız.

Cuvaldizla kimin ne işi olur ki? Ayrıca ne var ki hurafe olacak ilk defa duymuş olacağım

İnanmıyorum demişsiniz ama endişelendiğinize göre ihtimal veriyorsunuz.

Biri öyle bişey için koysaydı, mutfak dolabı gibi kolay bulacağınız bir yerde bırakmazdı sanırım.

Saksı toprağı, parke arası gibi seçenekler varken. :KK45:

İnanmıyorum demişsiniz ama endişelendiğinize göre ihtimal veriyorsunuz.

Biri öyle bişey için koysaydı, mutfak dolabı gibi kolay bulacağınız bir yerde bırakmazdı sanırım.

Saksı toprağı, parke arası gibi seçenekler varken. :KK45:
Konu sahibi parkeleri sökmeye başlamamıştır umarım.

Böyle evde bulduğumuz ve anlam veremediğimiz her şeye hortkuluk muamelesi yapmaya gerek yok bence. Biri unutmuştur, evde tek başınıza mı yaşıyorsunuz? Değilse, biri koymuştur, lazım olmuştur. Çok da takmamak lazım. Kötü niyetle koyulduğu belli demişsiniz ama üstünde yazmıyorsa, nasıl belli olabilir?

Googledan bakınca insan ürperiyor ne piskopatlar var büyüler falan
Ama şundan eminim eşiminse benimde çocuklarında haberi yok ben 3 aya bir mutfak dolaplarının içini döker silerim ve dediğim bölme içinde şarj kalem vs. Bulunan ocak üstü bir dolap yani anca oraya fırsat bulmuş demekki koyan....Ama arkadaşlar siz işin dalaşındasınız bişey demiyorum ama gerçekten bu konuda bilgisi olan biri yazarsa nedir ne amaçla yappilir lütfen yazsin

Ama şundan eminim eşiminse benimde çocuklarında haberi yok ben 3 aya bir mutfak dolaplarının içini döker silerim ve dediğim bölme içinde şarj kalem vs. Bulunan ocak üstü bir dolap yani anca oraya fırsat bulmuş demekki koyan....Ama arkadaşlar siz işin dalaşındasınız bişey demiyorum ama gerçekten bu konuda bilgisi olan biri yazarsa nedir ne amaçla yappilir lütfen yazsin
google amcaya sordum iğneli miğneli korkunclu seylerı
kendıne baglama aşık etme şeysi cıktı

Eşiminde haberi yok yazacaktım yalnislik olmus

Ben inanmam büyüye ve bu tarz hurafelere ama internette şöyle bişey yazıyor

Dikiş iğnesi büyüsünün en büyük özelliği büyü yapıldıktan sonra kullanılan malzemeler yakılarak kül haline getirilir. Küller de mezara gömülerek toprakta yok olmasıyla birlikte etkisi sonsuza kadar kalır.

Eşler arasını bozmak, soğukluk, kavga ve huzursuzluk çıkmasını sağlayarak ayrılmalarına neden olur. Kişide hastalıklar çıkması ve tedavilerin tümünün olumsuz sonuç vermesi. Kişide özellikle ruhsal rahatsızlıklar meydana getirir. Mahpusluk olan ve kişinin haklı olduğu davalarda dahi haksız olmasını sağlar.

Ayetel kürsi okuyun Allah’a sığının birşey olmaz inşallah.

Ben inanmam büyüye ve bu tarz hurafelere ama internette şöyle bişey yazıyor

Dikiş iğnesi büyüsünün en büyük özelliği büyü yapıldıktan sonra kullanılan malzemeler yakılarak kül haline getirilir. Küller de mezara gömülerek toprakta yok olmasıyla birlikte etkisi sonsuza kadar kalır.

Eşler arasını bozmak, soğukluk, kavga ve huzursuzluk çıkmasını sağlayarak ayrılmalarına neden olur. Kişide hastalıklar çıkması ve tedavilerin tümünün olumsuz sonuç vermesi. Kişide özellikle ruhsal rahatsızlıklar meydana getirir. Mahpusluk olan ve kişinin haklı olduğu davalarda dahi haksız olmasını sağlar.

Ayetel kürsi okuyun Allah’a sığının birşey olmaz inşallah.
dikiş iğnesi deyınce baska çuvaldız deyince baska cıkıyor
google ıgnenın ebatına gore mı sonuc cıkarıyor anlamadım bende de kendıne baglama aşık etme cıktı :D

İğneyi kendine çuvaldızı ele batır mesajı mi vermiş biri acaba ...koy bir kenara lazım olur bir gün...İçin rahat etsin istiyorsan dolaplarinin içini organik sirkeye batırılmış bir bezle güzelce sil...nas Kevser suresini oku dolaplara ve cuvaldiza üfle... Allah kötü nefeslerden uzak tutsun yuvanizi...

Back