Eski Burda dergileri

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
116
Kocaeli
Elimde oldukça eski tarihli burda dergileri bulunmaktadır, örnek olarak 1989 tarihli dergi gibi. 15-20 tane var. Dikişle ilgilenen, bu dergilerin koleksiyonu yapanlar için uygun fiyata dergileri satmak istiyorum. İlgilenen olursa mesaj atarsa sevinirim. Benim hiç bir işime yaramıyor umarım işine yarayan birine yada birilerine dergiler ulaşır.

sadece dikişlemi ilgili,kanaviçe varmı içlerinde

ben talibim dergilere

sadece dikişlemi ilgili,kanaviçe varmı içlerinde

suprensesi Sadece dikişle ilgili dergiler.

ücretleri nedir?

zahter Özel mesaj alarak ücretlerini belirttim

eger hala duruyorsa fiyatını alabilirmiyim

kitikiti dergiler hala duruyor fiyatını özel mesajla bildirdim

ben talibim dergilere

kitikiti Olmadı çekiliş yaparız:)

Tanesi 3tl+ kargo ücreti var. Görüşmek üzere

istanbulda 2.5 -3 tl arası biraz pahalı olmuş
başka bir fiyat düsünürsen tabi paftaları da mevcut olursa düsünürüm

Tanesi 3tl+ kargo ücreti var. Görüşmek üzere

istanbulda 2.5 -3 tl arası biraz pahalı olmuş
başka bir fiyat düsünürsen tabi paftaları da mevcut olursa düsünürüm

Size nasıl uygun gelirse, ben bu fiyatın altında hiç görmedim. Piyasaya göre oldukça iyi bir fiyat söylediğimi düşünüyorum. Paftaları mevcut ama daha düşük bir fiyattan veremem. Görüşmek üzere.

selam dergiler hala duruyormu hangi yıl ve aylara ait bilgilendirirseniz sevinirim :) en kısa zamanda da almak isterim teşekkürler

Değerli dostlar yıllarca biriktirdiğim burda ve anna dergilerim yaklaşık 300 adet değerini bilenlerle iletişime geçebilirim......

mrb dergiler hala elinizde mi?2007 ocak sayısı varmı içlerinde varsa görüşelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…