• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski ben olmak istiyorum

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
Kabıma sığamıyorum yapamıyorum unutamıyorum sürekli kendimi düşünürken ağlarken buluyorum. Etrafımdakilere sahte gülücükler atmaktan yoruldum artık.
Bebeğimi birtanecik keremim ocak ayında kucağıma geldiğinde o kadar güzeldi ki her şey. Tam 1 ay sonra şubat ayında gidişi ise….
Kimi suçlayayım hamileyken kalbindeki hastalığı anlamayan doktorumu mu doğduktan sonra anlamayan çocuk doktorunu mu yoksa takdiri ilahi diyip susmayı mı tercih edeyim. Evet, çok şükür isyan etmedim takdiri ilahi dedim Allah verdi yine Allah aldı dedim…

Yavrum melek olalı 6 ay oldu ama ben eski ben değilim. En zor zamanımda yanımda olan da oldu bırakıp gidende sırtını dönende beni anlamayıp ağlatanda oldu. Ben artık bu dünyayı bıraktım öyle yaşıyorum işte. Yolda yürürken gece uyurken her an aklımda çıkaramıyorum.
Bebeğimi hastanede kaybettim, ne zaman bir filmde yoğun bakım odası dahi görsem ağlama krizine giriyorum ve kendimle beraber çevremdeki insanları yıpratıyorum gün içinde gözlerimde gözyaşları hazır bekliyor ufak bir şeyde akıveriyorlar gözlerimden. Hiçbir şey mutlu edemiyor beni hiç bir şey hep böylemi sürecek atlatabilecek miyim bilmiyorum.
Herkes unuttuğumu sanıyor ama ben gün geçtikçe içimde büyütüyorum o gülüşü o bakışı aklımdan bir an olsun gitmiyor. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum mutlu olamıyorum hiç mutlu değilim hiç....

Kabıma sığamıyorum yapamıyorum unutamıyorum sürekli kendimi düşünürken ağlarken buluyorum. Etrafımdakilere sahte gülücükler atmaktan yoruldum artık.
Bebeğimi birtanecik keremim ocak ayında kucağıma geldiğinde o kadar güzeldi ki her şey. Tam 1 ay sonra şubat ayında gidişi ise….
Kimi suçlayayım hamileyken kalbindeki hastalığı anlamayan doktorumu mu doğduktan sonra anlamayan çocuk doktorunu mu yoksa takdiri ilahi diyip susmayı mı tercih edeyim. Evet, çok şükür isyan etmedim takdiri ilahi dedim Allah verdi yine Allah aldı dedim…

Yavrum melek olalı 6 ay oldu ama ben eski ben değilim. En zor zamanımda yanımda olan da oldu bırakıp gidende sırtını dönende beni anlamayıp ağlatanda oldu. Ben artık bu dünyayı bıraktım öyle yaşıyorum işte. Yolda yürürken gece uyurken her an aklımda çıkaramıyorum.
Bebeğimi hastanede kaybettim, ne zaman bir filmde yoğun bakım odası dahi görsem ağlama krizine giriyorum ve kendimle beraber çevremdeki insanları yıpratıyorum gün içinde gözlerimde gözyaşları hazır bekliyor ufak bir şeyde akıveriyorlar gözlerimden. Hiçbir şey mutlu edemiyor beni hiç bir şey hep böylemi sürecek atlatabilecek miyim bilmiyorum.
Herkes unuttuğumu sanıyor ama ben gün geçtikçe içimde büyütüyorum o gülüşü o bakışı aklımdan bir an olsun gitmiyor. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum mutlu olamıyorum hiç mutlu değilim hiç....

Başınız sağ olsun...:çok üzgünüm:
Meleğiniz bekliyor kavuşacağınız günü,emin olun...
Psikolojik yardım almalısınız arkadaşım,yaşadıklarınız hiç kolay değil..:teselli:

ayy canım ya allahım sana yardım etsin çok zor dur eminim ama başka şeylere yogunlaş aklına getirmemeye çalış çok zor bunu yapmak ama napacaksın başka yolu yok.bir piskologa görünsen daha iyi olmazmı .allah sabır versin sana canım ..

Başınız sağ olsun...:çok üzgünüm:
Meleğiniz bekliyor kavuşacağınız günü,emin olun...
Psikolojik yardım almalısınız arkadaşım,yaşadıklarınız hiç kolay değil..:teselli:

Allah razı olsun
zaten onunla teseli ediyorum kendimi
psikiyatriye gittim ama iyi doktor denk gelmedi bana bende tedaviyi yarım bıraktım
tekrar gitmek için araştırıyorum

saol arkadaşım

yeni bi bebek durumumu düzeltirmi yoksa bu psikoloji ile yeni bi bebek ne kadar uygun bilmiyorum bir yandan istiyorum..

saol arkadaşım

yeni bi bebek durumumu düzeltirmi yoksa bu psikoloji ile yeni bi bebek ne kadar uygun bilmiyorum bir yandan istiyorum..

yeni bir bebegin durumuna iyi gelip gelmiyecegini ancak sen bilebilirsin ama bu piskolojiyle onunla yeterince ilgilenebilecekmisin gebelik dönemi oldukça hassas bi dönem en ufak bi stresder bebekler etkileniyor hem yanılmıyosam en az bi 1-1.5 yıl beklemen lazım diye biliyorum .kendini toplayabilmem yeniden bi gebelige vücudunuda hazır olması lazım .

yeni bir bebegin durumuna iyi gelip gelmiyecegini ancak sen bilebilirsin ama bu piskolojiyle onunla yeterince ilgilenebilecekmisin gebelik dönemi oldukça hassas bi dönem en ufak bi stresder bebekler etkileniyor hem yanılmıyosam en az bi 1-1.5 yıl beklemen lazım diye biliyorum .kendini toplayabilmem yeniden bi gebelige vücudunuda hazır olması lazım .

evet sezeryan olduğum için en az 1 sene beklemem lazımmış çevremdeki arkadaşlarım neredeyse benimle aynı zamanda doğum yaptı onları görünce içim acıyor bu yüzden hemen olsun istiyorum ama haklısın hazır da değilim galiba duygularım inanki çok karışık

Rabbim sabır versin arkadaşım. Çok zor yaşadığınız olaylar.

Yeni bir melek sizi hayata bağlayacaktır. Rabbim yardımcınız olsun.

Allah razı olsun
zaten onunla teseli ediyorum kendimi
psikiyatriye gittim ama iyi doktor denk gelmedi bana bende tedaviyi yarım bıraktım
tekrar gitmek için araştırıyorum

Ahh İzmir'de olsaydınız çok iyi doktor tavsiyelerim olurdu inanın..
Ama siz yine araştırmayı bırakmayın.. Mutlaka iyi bir doktor denk gelir...
Aslında önce psikoloğa gitseniz hani biraz konuşup ağlamak rahatlatır sizi,psikolog zaten gerekli görürse sizi uzmana yönlendirir..

ALLAHIM sabır versin cok zor yasadıklarınız tedaviyi yarım bıraktıysanız yeni bir doktor araştırın illaki vardır kendinize herşeye iyi gelcektir yeni melek rabbim sabır versin

Rabbim sabır versin arkadaşım. Çok zor yaşadığınız olaylar.

Yeni bir melek sizi hayata bağlayacaktır. Rabbim yardımcınız olsun.
amin saol canım

Ahh İzmir'de olsaydınız çok iyi doktor tavsiyelerim olurdu inanın..
Ama siz yine araştırmayı bırakmayın.. Mutlaka iyi bir doktor denk gelir...
Aslında önce psikoloğa gitseniz hani biraz konuşup ağlamak rahatlatır sizi,psikolog zaten gerekli görürse sizi uzmana yönlendirir..

bursanın ilçesindeyim ve burda 1 tane psikiyatri doktoru var inanabiliyormusun ona gitmek zorunda herkez bursadan araştırıcam artık. evet ilaç ile tedavi istemiyorum konuşup rahatlamak istiyorum çevremde kendi ailem ve eşimden başka kimse anlamıyor benimafoldumben

canım yeni bebek seni hayata bağlayacaktır..zaten ölümlü dünya.bizim için ne kadarımız varki..ne anne babalar çocuklarını daha büyük yaşta kaybediyor..gerçi evladın yaşı olmaz ama..atlatabilirsin diye düşünmüştüm..

başın sağ olsun canım,evlat kaybetmek gerçekten çok zor bi şey,canından can gidiyor.biliyorum çok zor ne desem faydasız,ama ayakta durmaya çalış,her şey insanlar için.benimde kızımın kalbi 3 defa durdu,ama rabbim bize bağışladı onu,geçen sene kalp pili takıldı.ne olur metanetli ol,biliyorum insan çıldırma derecesine geliyor,hiç bi şeye benzemiyor.ne anne,ne baba,ne kardeş.daha gençsin ilrde başka bebişin olur,o bebekte teselli bulursun inşallah canım.ama mutlaka tedavi ol canım.

çocuğunu 20 yaşına kadar getirip oğlu şehit anneler ne yapsın?
durumunuza şükredin.

allahın takdiri böyleymiş, vadesi bu kadarmış.
tıbba inanın, bir doktora gidin size antidepresan versin.
ve yeni bebeğinize hazırlanın.

çocuğunu 20 yaşına kadar getirip oğlu şehit anneler ne yapsın?
durumunuza şükredin.

allahın takdiri böyleymiş, vadesi bu kadarmış.
tıbba inanın, bir doktora gidin size antidepresan versin.
ve yeni bebeğinize hazırlanın.

dediğim gibi çok şükür isyan etmedim evet her devresi daha zor böyle teselli buluyorum

canım allah yardımcın olsun..
ilk bebişini böyle kaybetmen çok acı biliyorum.ben doğumhanede çalışırken bebeği karnında ölen annelerin doğumlarında yanlarında oldum.o psikolojilerine şahit oldum.aynı durumda değilsiniz seninki daha acı biliyorum.
şu varki 6 ay ölüm acısını atlatmak için yeterli bir zaman değil bence.çok kısa bir dönem.
benim dedem 7 ay önce öldü (ki evladım değil dedem) ben halen aklıma geldikçe ağlarım.hasta bir dede görsem üzülürüm.
yeni bir bebişin sana çok iyi gelceni düşünüyorum.hem zihnini oyalar hem boşluğunu doldurur.
birde yanlış anlama bişe daha dicem.ben hemşirelik okumadan önce veteriner teknikerliği okudum kliniklerdede çalıştım.orda ailesinden kayıplar veren kişilerin evcil hayvan beslediğinde biraz acılarının dindiğini,ilgi ve alakayı hayvana verdiği için kafasının biraz rahatladığını gördüm.ve psikolojik olarak hayvanlar insanları cidden çok rahatlatıyorlar.bir kedinin tüylerini okşamak negatif elektriği alıyor mesela.bu bilimsel kanıtlanmış bişey.

senin yerinde olsam öncelikle psikolojik yardım alırdım.ayrıca kedi yada köpek gibi okşayabileceğim iletişim kurabileceğim bir hayvan alırdım(seviyorsanız tabi).şöyle 1-1.5 sene hem psikolojim düzelene kadar hemde gebelik sonrası vücudum iyice toparlanana kadar beklerdim.bu dönemde sporada yazılırdım.spor mutluluk hormonu salgılatır.depresyona iyi gelir.1.5 sene sonra tekrardan bebiş çalışmalarına başlardım.

sonuçta şuda var ilaçta verseler bu durumu kabullenip atlatacak olan sensin.ilaçlar bence bir süre düşünmeni yavaşlatıyorlar.evet yardımcı oluyor durumu atlatmana ama tamamen tedavi etmiyorlar.işin büyük kısmını gene sen yapacaksın.

bizi gelişmelerden haberdar et..

allah şifa versin..

canım allah yardımcın olsun..
ilk bebişini böyle kaybetmen çok acı biliyorum.ben doğumhanede çalışırken bebeği karnında ölen annelerin doğumlarında yanlarında oldum.o psikolojilerine şahit oldum.aynı durumda değilsiniz seninki daha acı biliyorum.
şu varki 6 ay ölüm acısını atlatmak için yeterli bir zaman değil bence.çok kısa bir dönem.
benim dedem 7 ay önce öldü (ki evladım değil dedem) ben halen aklıma geldikçe ağlarım.hasta bir dede görsem üzülürüm.
yeni bir bebişin sana çok iyi gelceni düşünüyorum.hem zihnini oyalar hem boşluğunu doldurur.
birde yanlış anlama bişe daha dicem.ben hemşirelik okumadan önce veteriner teknikerliği okudum kliniklerdede çalıştım.orda ailesinden kayıplar veren kişilerin evcil hayvan beslediğinde biraz acılarının dindiğini,ilgi ve alakayı hayvana verdiği için kafasının biraz rahatladığını gördüm.ve psikolojik olarak hayvanlar insanları cidden çok rahatlatıyorlar.bir kedinin tüylerini okşamak negatif elektriği alıyor mesela.bu bilimsel kanıtlanmış bişey.

senin yerinde olsam öncelikle psikolojik yardım alırdım.ayrıca kedi yada köpek gibi okşayabileceğim iletişim kurabileceğim bir hayvan alırdım(seviyorsanız tabi).şöyle 1-1.5 sene hem psikolojim düzelene kadar hemde gebelik sonrası vücudum iyice toparlanana kadar beklerdim.bu dönemde sporada yazılırdım.spor mutluluk hormonu salgılatır.depresyona iyi gelir.1.5 sene sonra tekrardan bebiş çalışmalarına başlardım.

sonuçta şuda var ilaçta verseler bu durumu kabullenip atlatacak olan sensin.ilaçlar bence bir süre düşünmeni yavaşlatıyorlar.evet yardımcı oluyor durumu atlatmana ama tamamen tedavi etmiyorlar.işin büyük kısmını gene sen yapacaksın.

bizi gelişmelerden haberdar et..

allah şifa versin..

çok sağol ya çok güzel önerilerde bulunmuşşsun. kedi köpek çok severim ama eşim evde bakmaya karşı bahçeli evim olsa hiç durmaz alırdım özellikle bir köpeka.s

rabbim sabrınızı bol versin inanın ağlıyorum şuanda şubat ayında doğum yaptım bende ve bir ay bekledim o yoğun bakımın kapısında ha gitti ha gidecek çok şükür rabbim bize bağışladı yavrumu altı aylık oldu şimdi ben bile toplayamadım daha kendimi hala bebeğime bişey olcak diye 10 dakkikada bir yanına giderim geceleri bile çok zor sizinki ama çok ta güzel cennette şefaatçiniz olacak o sizin cennetin kapısında elinizden tutup içeri alacak sizi bu benim annem hiç doyamadım ben ona diyecek inşallah sizin ve ailenizin şefaatçisi olur ahirette inşallah hayırlısıyla bir bebeğiniz daha olur onu sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz başınız sağolsun

Back
X