Merhaba . Tazecik sıcacık bir konu ve bu durumu aslında 5-6 kez yaşadım fakat bazıları yanlis anlasamda dile getiremedim ama belli ettim neyse 9 yıllık evliyiz ve bazıları içki alıp içiyoruz kimi evde ikimiz kimileri arkadaş aile ortamları bikeresinde ablam ve eniştem eşim ben balkonda içiyoruz kocam müzik açtı eski şarkılar falan bitanesinde başladı gözlerinden yaş gelmeye yaa niye böyle oldun şimdi dedim mutluluktan dedi fakat eğlenceli bı ortam da yoktu neyse sonra lise arkadaşları eşleriyle biyere gittik ordada yine eski şarkılar yine gözleri doldu hayırdır diye sordum mutluluktan dedi peki dedim akşamda bı içkili mekana gittik yine onun sevdiği şarkılar çıktı yine ağlamaya başladı niye üzüldün ki dedim mutluluktan dedi sonrasında bende üzüldüm yani dayanamadim başladım ağlamaya tutamadım kendimi şuan da kendimi kötü hissediyorum birini unutamadığını ve o şarkılar çıktığında aklına geldiğini düşünmeye başladım yani mutluluktan aglanirda mutlu olduğunu anlarsınız yani yoksa benmi kötü düşünüyorum bu durumu aileme arkadaşlarıma açamadım lütfen bı yardım edin yanlış şeyler düşünüp yanlış şeyler yapmak istemiyorum