Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok istiyorum.Çok sevdiğim 2 insan vardı bulsam o kadar mutlu olurum ki.Tuhaf bir şekilde burdan karşılaşıp bu kadar seveceğim aklıma dahi gelmezdi.2-3 yıl geçti hala zaman zaman aklıma geliyorlar.Gerçek arkadaşlarımla aramda bu kadar bag olmadı..
Çok istiyorum.Çok sevdiğim 2 insan vardı bulsam o kadar mutlu olurum ki.Tuhaf bir şekilde burdan karşılaşıp bu kadar seveceğim aklıma dahi gelmezdi.2-3 yıl geçti hala zaman zaman aklıma geliyorlar.Gerçek arkadaşlarımla aramda bu kadar bag olmadı..
İnşallah bulursunuz. Evet benim de bir kaç arkadaşım var burdan tanışıp çok sevdiğim. Sevmek için illa yanyana olmak gerekmiyor. İnsanın kalbi sevdi mi uzaklıklar bile fayda etmiyo :)
Sevmek ne kadar güzel bir eylem sahi..
Güzellikler olabilir tabii ama bazı üyeler üyelikleri kapatıp temelli gitti, bazısı da tanınmak istemiyor olabilir, o yüzden biz olur desekte bulunmak istemeyenler rahatsız olabilir mi diye de düşünmemiz lazım
Güzellikler olabilir tabii ama bazı üyeler üyelikleri kapatıp temelli gitti, bazısı da tanınmak istemiyor olabilir, o yüzden biz olur desekte bulunmak istemeyenler rahatsız olabilir mi diye de düşünmemiz lazım
Kendisinin Bulunmasini isteyen basliga yazar.ya da ben atiyorum ayseyi ariyorum ya da su kullanici adini ariyoeum derim.o kisi beni burdan gorup belki mesaj atar.kimligi de gizli kalir sadece ben bilirim